Chleba peču v malé domácí pekárně QUIGG CBM2000 nebo Clatronic BBA 2594, což je úplně nenáročné a velmi jednoduché.
Do nádoby naliji nejdříve vodu,...
více o Chléb bezlepkový pro domácí pekárnu
Těsto zpracujeme jako každé jiné kynuté těsto - vzejít kvásek, nechat alespoň 1/2 hodiny těsto nakynout a pak z něho tvoříme buď malé buchtičky -...
více o Slané buchtičky, krucánky, grahamky
Ti, co majú pekárnu vědí, že první se dává tekutina a potom následují všechny sypké ingredience. Slunečnice, sezam, lněné semínko se dává ihned,...
více o Výživný chléb pro domácí pekárnu
Vypracujeme těsto jako na buchty a bez kynutí tvoříme lžičkou bochánky na vymaštěný plech.
Ihned pečeme v hodně vyhřáté troubě cca 20 min....
více o Grahamky
Vypracujeme těsto, necháme kynout cca 20 minut, pak znovu pořádně prohněteme. Dáme do máslem vymazané formy (třeba chlebíčková). Mikrotenový pytlík ...
více o Domácí vícezrnný chléb
Mouku, sůl, semínka a na okurkovém struhadle nastrouhaný salám smícháme ve velké míse, doprostřed uděláme důlek, rozdrobíme kvasnice, pocukrujeme...
více o Dalamánky III.