• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Kyselé mléko

Kyselé mléko

Podobné ingredience

  • Acidofilní mléko
  • Kokosové mléko
  • Kondenzované mléko
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

30 minut
Kraslická liškajda

Kraslická liškajda

Brambory nakrájejte na kolečka a dejte vařit do hrnce do 500 ml lehce osolené vody. Očištěné houby osmažte na části másla s kmínem a přidejte k... více o Kraslická liškajda

Vanilkový dortík - cupcake

Vanilkový dortík - cupcake

1. Předehřát troubu na 180°C. 2. Dohromady prosít mouku, prášek do pečiva, jedlou sodu a sůl. Dát stranou. 3. V další míse vyšlehat ručním šlehačem... více o Vanilkový dortík - cupcake

Bábovka z acidofilního mléka

Bábovka z acidofilního mléka

V acidofilním mléce rozšleháme vejce, přidáme olej, cukr a mouku, do které jsme dali prášek do pečiva. Rozmícháme a polovinu těsta vlijeme do tukem... více o Bábovka z acidofilního mléka

120 minut
Hruškové řezy

Hruškové řezy

1. Tvaroh dáme okapat do síta, lehce ho vymáčkneme. Z oleje, 2 vajec, 100 g cukru, mouky s práškem do pečiva, tvarohu a mléka vypracujeme hladké těsto... více o Hruškové řezy

Dietní zapékané brambory

Dietní zapékané brambory

Brambory omyjeme a nakrájíme na plátky. Do vymazané pečící formy naskládáme brambory, osolíme, pokapeme olejem. V míse rozmícháme vejce s acidofilním... více o Dietní zapékané brambory

Efektní muffiny

Efektní muffiny

Smícháme suché a tekuté suroviny, nejprve zvlášť a potom jemně dohromady. Pečeme na 160 °C (horkovzdušná) asi 15 minut. Ihned polijeme citrónovou... více o Efektní muffiny

35 minut
Švestkový koláč V.

Švestkový koláč V.

Všechny ingredience na těsto (kromě švestek a drobenky) smícháme, dáme na plech vyložený papírem na pečení a poklademe přepůlenými švestkami. Na závěr... více o Švestkový koláč V.

Posúchy z kyselého mléka

Posúchy z kyselého mléka

Z uvedených surovin vypracujeme měkké těsto. Raději ať je trošku vlhčí, jinak posúchy nebudou chutné. Necháme odstát půl hodiny. Potom rozdělíme na... více o Posúchy z kyselého mléka

Kakaový moučník z acidofilního mléka

Kakaový moučník z acidofilního mléka

Měříme hrnky cca 0,25 litru. Všechny suché ingredience promícháme, pak přidáme vejce, olej a mléko. Dáme do vymazané a moukou vysypané formy nebo... více o Kakaový moučník z acidofilního mléka

Bramborová kyselá polévka

Bramborová kyselá polévka

V hrnci v teplé místnosti necháme zkysnout čerstvé mléko (nikoliv trvanlivé). Optimální doba kysání je 2,5-3 dny. Zkysané mléko dáme na mírně teplou... více o Bramborová kyselá polévka

Ředkvičkový salát se smetanou

Ředkvičkový salát se smetanou

Zeleninu očístíme, omyjeme a necháme okapat. Vezmeme si struhadlo a nahrubo nastrouháme všechny ředkve jak červené tak i tu bílou, poté nastrouháme na... více o Ředkvičkový salát se smetanou

Zamudlanka

Zamudlanka

Brambory a kořenovou zeleninu nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme nadrobno, zalijeme vařící vodou (šetří se tak vitamín C), přidáme kmín, kuličky... více o Zamudlanka

Meteník

Meteník

Vše kromě másla a česneku smícháme dohromady (cibuli nadrobno pokrájíme), mléko přidáme podle potřeby - může být i trochu méně nebo trochu víc. Dáme... více o Meteník

40 minut
Buchta z acida

Buchta z acida

Suroviny dáme do mísy a pořádně promícháme, aby nebyly hrudky. Těsto nalijeme do vysypaného pekáče a pečeme v troubě při 200 °C asi 20 minut. Necháme... více o Buchta z acida

Zdravé okurkové osvěžení

Zdravé okurkové osvěžení

Okurku nakrájíme na kostky, dáme do mixéru, přidáme minerálku, acidofilní mléko, trošku soli a pepře a pořádně umixujeme. Nalijeme do vysokých sklenic... více o Zdravé okurkové osvěžení

Koláč pro líné ženy

Koláč pro líné ženy

Všechno smícháme a dáme péct (plech vysypeme), já jsem to dala do formy (teda dvou). Po upečení ho natřeme čokoládou, nemusíte čekat na vychladnutí ... více o Koláč pro líné ženy

Chlodnik - židovská kuchyně

Chlodnik - židovská kuchyně

Nať z řepy nakrájíme a s trochou vody uvaříme. Necháme vychladnout a smícháme s rozmíchaným mlékem se smetanou. Omyté okurky a ředvičky nastrouháme na... více o Chlodnik - židovská kuchyně

90 minut
Falešný sachr dort

Falešný sachr dort

Suroviny smícháme a dáme péct do vymazané dortové formy. Upečený vychladlý dort rozkrojíme a namažeme meruňkovou zavařeninou. Spojíme a polijeme... více o Falešný sachr dort

30 minut
Teplé slané vdolky s čedarem

Teplé slané vdolky s čedarem

Mouku, prášek do pečiva, sodu a sůl dát do kuchyňského robotu a promísit. Přidat máslo a pulzovat pár vteřin, až vznikne drobenka. Přidat vejce, 2... více o Teplé slané vdolky s čedarem

30 minut
Pečené obalované řízky

Pečené obalované řízky

Řízky naklepeme a dáme marinovat na 15-30 minut do acidofilního mléka. Strouhanku smícháme se strouhaným parmezánem. Předehřejeme troubu na nejvyšší... více o Pečené obalované řízky

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Všechny uvedené suroviny smícháme a necháme 5 minut odležet. Na lívanečníku pečeme obvyklým způsobem lívanečky, které po upečení natřeme džemem a na... více o Výborné lívance z acidofilního mléka

Moučník z acidofilního mléka

Moučník z acidofilního mléka

Všechny suroviny smícháme a dobře mixérem vyšleháme. Nalijeme na vymaštěný a vysypaný vysoký plech a při 150 °C asi 45 minut pečeme.... více o Moučník z acidofilního mléka

10 minut
Hlávkový salát s vejci

Hlávkový salát s vejci

Salát omyjeme a natrháme na kousky. Do něho přidáme na kousky nakrájená vejce a to celé zalijeme acidofilním mlékem. Osolíme a opepříme. Můžeme... více o Hlávkový salát s vejci

20 minut
Květákový salát s rajčaty

Květákový salát s rajčaty

Květák omyjeme, rozdělíme na růžičky a uvaříme v osolené vodě s cukrem a octem doměkka. Uvařený květák slijeme a necháme vychladnout. Rajčata omyjeme... více o Květákový salát s rajčaty

Zapékaný vaječný džuveč z kuřat

Zapékaný vaječný džuveč z kuřat

Kuře vykostíme a maso nakrájíme na menší kousky a osmahneme společně s cibulkou, nakrájenou nadrobno. Přidáme rajčatový protlak, zalijeme vývarem z... více o Zapékaný vaječný džuveč z kuřat

Staročeská koprová polévka

Staročeská koprová polévka

Do hrnce vlijeme vodu, přidáme nakrájenou cibuli, lžičku kmínu a houby a vaříme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Propláchneme je a vhodíme do... více o Staročeská koprová polévka

Tmavý koláč nebo dort

Tmavý koláč nebo dort

Mléko necháme zkysnout. Mouku, moučkový cukr, 3 hrnky hustého zkyslého mléka, olej, vejce, kakao a sodu - vše spolu zpracujeme, vlijeme na vymaštěný a... více o Tmavý koláč nebo dort

Ořechová buchta bez vážení

Ořechová buchta bez vážení

Vše promícháme v lité těsto. Pekáč vymastíme tukem a vysypeme moukou nebo strouhankou. Pečeme ve středně vyhřáté troubě, tak dlouho až se těsto při... více o Ořechová buchta bez vážení

45 minut
KFC podle mistra Rebensteigera

KFC podle mistra Rebensteigera

Kuře nasekáme na kousky. Klasický způsob je na 9 kusů, první je zadek s biskupem a kusem páteře vykrojený ze slepice ve tvaru V, zbytek kuřete,... více o KFC podle mistra Rebensteigera

45 minut
Kentucky Fried Chicken podle mistra Rebensteigera

Kentucky Fried Chicken podle mistra…

Jedním z nejslavnějších jídel vzniklých v Americe je beze sporu kuře smažené po jižansku proslavené jako Kentucky Fried Chicken plukovníkem kentucké... více o Kentucky Fried Chicken podle mistra Rebensteigera

Buchta z mléka

Buchta z mléka

Cukr, mouku, kakao, rozinky, oříšky a sodu promícháme, přidáme mléko a olej, znovu promícháme, nalijeme na pekáč se zvýšenými okraji. Pečeme při 180... více o Buchta z mléka

Bambuchy

Bambuchy

Vychladlé brambory oloupeme a najemno nastrouháme, osolíme, doplníme vejcem, moukou a vypracujeme polotuhé těsto. Z něj vykrajujeme lžící namočenou v... více o Bambuchy

Selský salát

Selský salát

Všechnu zeleninu omyjeme a nakrájíme nebo nastrouháme, natrháme listy salátu a promícháme. Připravíme zálivku z mléka, kterou okořeníme a doplníme... více o Selský salát

Polévka z kyselého mléka

Polévka z kyselého mléka

Brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a uvaříme s kmínem a solí. Z másla mouky uděláme světlou jíšku, vmícháme celé vejce a když vejce ztuhne,... více o Polévka z kyselého mléka

Doporučujeme

45 minut
Kuře na paprice

Kuře na paprice

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

Poslední sledované recepty

723
Houbové měšce s rýží nebo s brambory
Houbové měšce s rýží…
98
Smoothie bowl s jahodami
Smoothie bowl s jahodami
80
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…
58
Houbové rizito (rýže) po našem
Houbové rizito (rýže) po…
35
Jablečný bread cake
Jablečný bread cake

Zajímavé články

Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých potravin by vám doma nemělo chybět
Chcete jíst víc bílkovin? Těchto 7 trvanlivých…
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a jak je poznáte?
Hitparáda hřibů: Víte, které jsou nejchutnější a…
AHA.cz Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Senior dostal po dovolené účet za telefon: Data za 897 tisíc

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Yvetta Blanarovičová slaví neuvěřitelné 62. narozeniny: 5 věcí, které stojí za jejím mladistvým vzhledem

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Hořkosladké loučení Gábiny Partyšové: Opouští ji syn (18)! Jde po stopách Kate a Williama

Hořkosladké loučení Gábiny Partyšové: Opouští ji syn (18)! Jde po stopách Kate a Williama

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Nedávno navštívené recepty:

Halušky Dvoubarevné jablkové řezy Ovocný koláč z podmáslí
Nakládaný balkánský sýr Řezy Pribiňáček Meruňková marmeláda
MOUČNÍK - Míša řezy Dipy ke grilovanému masu - z červené řepy Francouzské bagety (Baguettes)
Hasenöhrl (zaječí uši) Meruňkové smoothie Kuře v solné krustě

Další doporučené ingredience:

Květák Květy lípy Kvíčala obecná Kvítek macešky trojbarevné Kvítky a bylinky
Kynuté těsto Kynutý knedlík Kysané zelí Kyselá smetana Kyselá šlehačka
Kyselé ryby Kyselina Kyselina askorbová Kyselina benzoová Kyselina citronová
Kyška Kýta Lahůdkové droždí Lák z okurek Lančmít - konzerva
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Kyselé mléko
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact