Do širokého hrnce na rozpálený olej přidáme všechnu zeleninu nakrájenou na kostičky, a osmažíme. Až se zelenina opeče a pustí svoje aroma, přidáme...
více o Zeleninová polévka s červenou čočkou
Brambory opláchneme, abychom je zbavili škrobu. Osmažíme na tuku a přidáme k nim sušené houby (kdo nechce, tak nemusí). Po chvilce přidáme vodu,...
více o Bramboračka naší babičky
Uzené kuře a vepřovou plec uvaříme v tlakovém hrnci s kořenovou zeleninou. Po vychladnutí pokrájíme nadrobno, přidáme nadrobno nakrájenou anglickou...
více o Velikonoční nádivka s uzeným kuřetem
Na kostičky nakrajeny toustový chléb opečte v troubě při teplotě 140 °C. Vyjměte a opatrně smíchejte s máslem, solí, muškátovým oříškem, se žloutky a...
více o Jemné žemlové knedlíčky
Hovězí maso nakrájejte na nudličky. Ve větší pánvi rozpalte olej, nasypte na něj rozkrájené maso a zprudka opečte. Poté přidejte nakrájené chilli...
více o Pálivé hovězí nudličky
Cibuli nakrájíme na měsíčky a jarní cibulku na válečky. Obě cibule krátce spaříme v osolené vodě a poté prudce ochladíme (nejlépe ve studené vodě s...
více o Cibulový salát
Vše smícháme, namažeme na čerstvé pečivo (nejlepší jsou kaiserky natural), na to položíme šunku od kosti, list ledového salátu, kolečka salátové...
více o Česnekové máslo