TUCky rozložte na plech, na každou dejte dle chuti buď plátek čedaru a paprikovou salsu/ čili papričku a koriandr, tenký plátek mozzarely a plátek...
více o Rozpečené TUCky
Základem je těsto ze sušenek TUC. Sušenky rozmixujte v mixéru a přidejte máslo a jedno vajíčko. Takto připravené těsto natlačte do formy a dejte péct...
více o Quiche s parmskou šunkou
Krekry namelte na mouku. Podle slanosti přidejte špetku soli a pepř.
Sardinky omyjte, osušte a zbavte hlav. Pak je podélně rozřízněte a vykostěte –...
více o Sardinkové escabeche
Smícháme mouku s pepřem, vejce s mlékem a rozmačkané krekry s nahrubo nasekanými mandlemi. Rybu obalíme jako v klasickém trojobalu.
Na rozpuštěném...
více o Smažená ryba na mandlích
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, trochu osolíme a necháme odležet v podmáslí, nejlépe přes noc. Slané krekry (1 balení, 150 g, já použila Telku...
více o Křupavé kuřecí nudličky podle Nigelly
Z jarních cibulek odkrojíme kořínky i tmavozelené listy. Cibulky omyjeme a nadrobno nakrájíme. Smícháme kozí sýr, cibulku, římský kmín a chilli....
více o Sýrové krekry
Zakysanou smetanu smícháme s příchutí a přendáme do misky. Misku dáme na tác nebo velký talíř a obložíme zeleninou nakrájenou na proužky a keksy....
více o Dipy
Paštiku smícháme s pomerančovou šťávou. Polovinu pistácií jemně nasekáme a vmícháme do paštiky. Takto připraveným krémem naplníme sáček s hvězdicovou...
více o Krekry s krémem z telecích jater