Králíka očistěte a naporcujte na 6 kusů. Naskládejte je do pekáče a přidejte citronovou šťávu, koření, bobkový list, prolisovaný česnek, sůl, hořčici... více o Pečený králík s citronem a bylinkami
Předehřejte si troubu na 180 °C. Králíka omyjte a osušte, naporcujte ho zhruba na 6 až 8 kousků. Zbude vám hruď a hlava, ty si třeba uvařte v polévce.... více o Králík pečený v zelenině
Králíka naporcujte, zadní stehna vykostěte, přední běhy rozsekněte na dvě či tři části. Páteř, žebra a kosti ze stehen můžete schovat na vývar. Maso... více o Králík s rajčaty a tymiánem
Ořezy, kosti, hlavu, srdce, žaludek... dáme vařit s kořenovou zeleninou a kořením do osolené vody zhruba na 1,5 - 2 hodiny. Pokud budeme chtít dávat... více o Králičí jíšková polévka - kaldoun
Králíka rozporcujte, osolte, opepřete a spolu s česnekem a olejem naložte nejlépe přes noc. Uzený bok nakrájejte na kousky, nadrobno nasekejte cibuli... více o Beskydský králík
Králíka naporcujeme, osolíme a poprášíme kořením Tandoori Masala. Porce králíka dáme na očištěnou a na kostičky (kolečka) pokrájenou, mírně osolenou... více o Králík na zelenině s tandoori kořením
Naporcovaného očištěného králíka, případně stehna... osolíme, opepříme a v kastrolu s trochou rozpáleného oleje ho osmažíme ze všech stran dozlatova.... více o Dušený králík (nejen) se zeleninou
Králíka si očistíme, omyjeme, rozporcujeme na menší díly, které naložíme alespoň na hodinu do marinády umíchané ze lžíce oleje, 3 lžic sojové omáčky a... více o Asijský králík - jednoduše a chutně
Králičí polévku (vývar) si můžeme připravit buď: orestováním králičích odřezků a kostí společně se zeleninou a kořením na rozpuštěném másle (50 gramů ... více o Králičí polévka - vývar
Králíka opláchneme, naporcujeme a odstraníme blány. Ve třech lžících oleje rozmícháme pepř, sůl a grilovací koření. Do této směsi naporcované maso... více o Králíček od Leničky
Králíka vyskládáme do pekáče a osolíme. V misce smícháme rozpuštěné máslo, hořčici, papriku a grilovací koření a králíčka tím potřeme. Polovinu zbytku... více o Králíček na smetaně a hořčici
Porce králíka nasolíme, dáme do pekáče s máslem, pokrájenou cibulí, česnekem a žampiony, posypeme kořením, poklademe plátky špeku, zaklopíme a necháme... více o Bylinkový králík na žampionech
Králíka rozporcujte a vložte do pekáče (nebo větší pánve). Polovinu množství celeru nahrubo nastrouhejte a druhou půlku nakrájejte na kostičky.... více o Králík na celeru
Cibuli nakrájíme na větší kostky, dáme do pekáče a zvolna smažíme na sádle do sklovata. Mezitím naporcujeme králíka na menší kusy, obalíme je v mouce... více o Maminčin králík na cibuli
Houby namočíme do hrnku studené vody a necháme je nabobtnat. Porce očištěného králíka osolíme a opepříme, necháme asi hodinu ležet, pak je na oleji... více o Králík s hříbkovou omáčkou a jalovcem
Porce králíka spaříme vařicí vodou, opláchneme a necháme okapat. Na tuku dozlatova osmažíme drobně nakrájenou cibulku, přidáme porce králíka, lehce je... více o Králík podle uzenáře
Králíka naporcujeme, do hrnce dáme rozpustit máslo a přidáme olej, až se rozpálí opečeme ze všech stran naporcovaného králíka. Nakrájíme cibuli na... více o Králík na moravance s brambůrkami
Na oleji krátce osmahneme najemno nakrájenou cibuli, poprášíme ji sladkou paprikou a přidáme najemno nakrájený česnek. Přidáme na kousky nakrájené... více o Králík s rajčaty
Králíka potřete směsí oleje, soli, papriky a česneku a nechte uležet. Dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C a pečte zakryté, až maso změkne.... více o Králík na medu
1. Maso opláchneme, osušíme utěrkou a prošpikujeme proužky slaniny, osolíme, opepříme 2. V pekáči rozpustíme máslo nebo nalijeme tuk na kterém o... více o Králík na smetaně II.
Pokud jsme nesehnali Crème fraîche, smícháme den předem kelímek šlehačky se dvěma lžícemi podmáslí a necháme stát 24 hodin při pokojové teplotě. Pro... více o Karibský králík na kakaové hořčici
Králíka (bez hlavy) položíme na pekáč, přidáme všechno koření, špek nakrájený na kostičky spolu s pokrájenou cibulkou a sklenici Halali. Přidáme 5... více o Králík na halali
Porce králičího masa osolte, opepřete, potřete hořčicí a obalte v mouce (množství hořčice se nebojte, vařením se obrousí její ostrost). Pak je rychle... více o Králík na hořčici II
Králíka rozporcujeme, osolíme, prošpikujeme a dáme do pekáče. Přidáme nakrájenou cibuli,česnek a pokmínujeme. Můžeme přidat trochu másla a podlijeme.... více o Pečený králík- jednoduše a chutně
Jednotlivé díly králíka osolíme, opepříme a obalíme v klasickém trojobalu, ale pouze z jedné strany. Na pekáč poskládáme neobalenou stranou dolů.... více o Poloobalovaný králík
Na dno pekáčku dáme pokrájenou cibuli, sušené houby a proužky anglické slaniny (nahrubo překrájím plátky), na to rozložíme porce králíka, osolíme,... více o Králík pečený v omáčce
Vše dáme do tlakového hrnce a necháme alespoň 25 minut vařit. Králíka vyndáme a zeleninu rozmixujeme. Maso obereme a dáme zpět do omáčky. Přidáme... více o Martinův králík á´la svíčková
Králíka si den předem naporcujeme, osolíme, opepříme, vložíme do většího hrnce a každý kousek zvlášť posypeme oreganem, najemno nakrájenou cibulí,... více o Medový králík
Králíka opláchněte a osušte. Z bůčku odkrojte plátek a nakrájejte ho na drobné kostičky, cibule oloupejte a nakrájejte na osminky. Kostky bůčku... více o Vepřový králík pečený na bylinkách
Očištěného králíka osolíme a vložíme do pekáčku s olejem, přidáme nové koření, jalovec, bobkový list, tymián, pokrájenou cibuli a mrkev, podlijeme... více o Králík načerno
Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na pokrájené houby. Přidáme nahrubo nasekanou cibuli, hrst petrželky, česnek dle... více o Králík na houbách a hořčici
Králíka naporcujeme a osolíme. Petržel a cibuli oloupeme, pokrájíme a nasypeme do pekáče. Na zeleninu rozložíme maso, které poklademe kousky másla.... více o Králík na petrželi
Králíka osolíme, opepříme a na másle v troubě pečeme asi půl hodiny - podléváme. Pak maso potřeme hořčicí obložíme ho očištěnou a pokrájenou zeleninou... více o Králík v zelenině s hořčicí
Porce králíka nasolíme. V pekáčku rozehřejeme máslo na kterém orestujeme slaninu, kuličky pepře, tymián s bobkovým listem. Do pekáčku dáme porce... více o Králík po francouzsku
Do velké mísy nalijeme víno, přidáme protlak, 3 stroužky česneku (rozkrájené na půlky), bylinky a bobkový list, lehce promícháme na marinádu. Králíka... více o Bylinkový králík "Fenek Moqli" (čti fenek mokvli)
Pekáč vymažeme sádlem a zasypeme polovinou osolených brambor. Na ně položíme okořeněné a osolené porce králíka a zasypeme druhou polovinou brambor.... více o Králík podle Štarka
Králíka osolíme, posypeme větším množstvím sladké papriky, přidáme celou neloupanou cibuli a česnek. Dáme péct dokud není maso měkké. Podáváme s... více o Paprikový králík rodinný
Naporcovaného králíka osolíme, opeříme, potřeme rozdrceným česnekem a hořčicí a opečeme zprudka na oleji. Poté ho vyjmeme a vložíme do zapékací mísy... více o Králík na víně II.
Králíka vložíte do pekáče, osolíte, trošku opepříte, posypete sladkou paprikou, může být větší množství aby chytl barvu. Vložíte celou cibuli... více o Nejlepší králík a velice jednoduchý
Slepici uvaříme, králíka vykostíme, použijeme z něj i játra, srdce a ledvinky. Všechno maso umeleme v masovém strojku nebo v robotu, poté semeleme... více o Exkluzivní sekaná z trojího masa
Králíka naložíme den předem: v menším pekáčku, ve kterém budeme péci, rozmícháme sušený tymián v oleji a porce králíka v něm vykoupeme. Šalotky... více o Ušák nevinně na víně
Králíka omyjeme a polijeme dvěma vymačkanými citróny a necháme odstát 2-3 hodiny (sem tam obracet ve šťávě). Pak králíka dáme do pekáčce, osolíme,... více o Krétský králík s vejci a jogurtem
Králíka omyjeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Na dno pekáčku dáme trochu oleje, na to položíme králíka, trochu podlijeme vodou a dusíme v... více o Králík podle tchýně
Králíka naporcujeme na 1/4, osolíme a opepříme. Ve velkém hrnci dáme vařit vodu, do které vložíme na půlkolečka nakrájenou mrkev, na jemno nakrájenou... více o Králík na belgický způsob - Flappy
Králíka nebo porce z něj očistíme a prosypeme poměrně hodně, ale zase to nepřesolit - česnekovou solí a pro zvýraznění chuti Piri Piri kořením (tím... více o Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Králíka odblaníme a naporcujeme. Na trošce oleje rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, nastrouhanou... více o Králík na paprice
Naporcovaného králíka opláchneme, osolíme a vložíme do pekáče, poté králíka posypeme pepřem (na každý kousek lžička pepře). Cibuli oloupeme, do každé... více o Králík na barevném pepři
Králíka naporcujeme, našpikujeme slaninou. Utřeme česnek se solí a vzniklou pastu vetřeme do králíka. Posypeme sladkou paprikou a lehce bílým pepřem.... více o Králík na hořčici
Králíka naporcujeme, rozpálíme tuk a zpěníme cibuli, můžeme přidat i slaninu (není nezbytná), opepříme, osolíme, přidáme kmín a prudce opečeme. Pak... více o Houbovecký králík
Králíka omyjeme, vytrháme zevnitř jeho sádlo, do stehen a hřbetu našpikujeme slaninu (pozor, má být schovaná v mase), osolíme a okmínujeme jak zevnitř... více o Králík na roštu - grilování