Nakrájenou cibulku orestujeme dozlatova na sádle, na ni dáme zatáhnout na kostky nakrájené maso. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, papriku, koření na...
více o Kančí gulášek od Veru
Srnčí maso důkladně prošpikujeme uzeným špekem, osolíme a posypeme kořením "Divočina" od Vitany. Dáme do velkého pekáče, obložíme větším množstvím...
více o Srnčí maso na smetaně
Maso, špek a zeleninu nakrájíme na větší kostky a vše dáme do velké mísy. Přidáme balíček koření na divočinu, opepříme, sůl nedáváme. Zalejeme olejem....
více o Masová směs na víně ala divočina
Nasolíme, nakořeníme a poprášíme moukou kuřecí čtvrtky. Ve větším hrnci na oleji orestujeme kuře přisypeme nakrájenou cibuli, česnek, žampiony....
více o Manželovo divoké kuře
Maso nakrájíme na větší plátky a rozklepeme paličkou. Každý plátek lehce potřeme česnekovou pastou, popepříme, obložíme anglickou slaninou, kousky...
více o Závitky Hanácké selky
Slaninu rozškvaříme s olejem a na ni osmažíme cibulku do zlatova. Hovězí opečeme na cibuli. Podlijeme 1/2 litrem vývaru a přidáme jemně umletý jalovec...
více o Staročeské hovězí na jalovci
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme kořením na divočinu. Brambory najemno nastrouháme, přidáme vejce, prolisovaný česnek, hladkou mouku,...
více o Vepřové řízky od babičky
Játra na cibulce podusíme obvyklým způsobem, zahustíme a přidáme koření "Divočina" (na 1/2kg jater minimálně 1 lžíci).
Jako přílohu - rýže, brambory,...
více o Játra na divoko
Dáme si vařit vodu, přidáme rýži a vločky, dále pak nakrájenou cibuli, mrkev a část česneku. Přidáme také všechno koření a rajský protlak.
Vaříme...
více o Alenčina šílená polévka
Maso osolíme, posypeme kořením, zasypeme nakrájenou kořenovou zeleninou a zalejeme vínem. Necháme min. 24 hodin uležet. Na oleji zpěníme cibuli,...
více o Hovězí pečeně na víně
Játra omyjeme, osušíme, zbavíme bílých blanek a rozdělíme na jednotlivá jatýrka. Ta vložíme do misky, posypeme kořením dle vlastního výběru -...
více o Kuřecí játra co "nemaj chybu"
Kuře, buď celé nebo stehna, či jakékoli díly okořením směsí koření "Divočina" a prošpikuji anglickou slaninou.
Na pekáček dám anglickou slaninu a...
více o Kuře a la bažant II.