• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Kondenzované mléko

Kondenzované mléko

Podobné ingredience

  • Acidofilní mléko
  • Kokosové mléko
  • Kyselé mléko
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Koňak

Koňak

Kondenzované mléko vařit 2 hodiny, nechat vychladnout, uvařit pudink z 1/2 l mléka, přidat rum. Všechno dohromady umixovat v mixéru. Nechat uležet,... více o Koňak

Ferrero Rocher na plechu

Ferrero Rocher na plechu

Kondenzované mléko svaříme (cca 2 hodiny). Mezitím utřeme žloutky s cukrem, přidáme olej, mléko, kakao, mouku. Zpracujeme a lehce vmícháme sníh z... více o Ferrero Rocher na plechu

Lemon Cheesecake

Lemon Cheesecake

Troubu předehřejeme na 160 °C. Sušenky rozdrtíme tak, aby vznikly co nejmenší kousíčky (ne však prach) a smícháme s rozpuštěným máslem. Hmota by měla... více o Lemon Cheesecake

Luxus řez

Luxus řez

Žloutky utřeme s cukrem, vodou, přidáme kokos a prosátou mouku s kypřícím práškem. Lehce vmícháme sníh z bílků. Nalijeme na plech či pekáč a... více o Luxus řez

Jablečná "skoronutela"

Jablečná "skoronutela"

Jablka nastrouhat, rozvařit ve 2 dl vody, přidat ostatní ingredience, krátce povařit. Dát do skleniček, vysterilizovat 20 min. při 85 °C. Používám to... více o Jablečná "skoronutela"

Banánová roláda

Banánová roláda

Z bílků s cukrem a vanilkou ušleháme tuhý sníh, dobře do něj zašleháme žloutky, přidáme hladkou mouku, kakao a zlehka zamícháme. Rozdělíme na dvě... více o Banánová roláda

Karamelová dobrůtka

Karamelová dobrůtka

Sušenky nalámeme do mísy zalijeme černou kávou a zpracujeme v hmotu snažíme se nechat nějakou súšu větší (při krájení dobře vypadá). Připravíme si... více o Karamelová dobrůtka

Bůčková roláda III.

Bůčková roláda III.

Mleté maso smícháme s ostatním, zabalíme do fólie a dáme přes noc do lednice. Další den rozválíme na mikroténu na placku, potřeme smaženými vejci,... více o Bůčková roláda III.

90 minut
Řezy na oplatky

Řezy na oplatky

Mléko si uvaříme v plechovce, můžeme i den předem. Nejdříve si vyložíme plech pečícím papírem, na který rozložíme dortové oplatky. Vyšleháme bílky s... více o Řezy na oplatky

Rumové kuličky z kondenzovaného mléka

Rumové kuličky z kondenzovaného mléka

Do mísy dáme všechny suroviny. Ve vodní lázni zahříváme tak dlouho, až vznikne hustá kaše. Vyjmeme a mícháme do vychladnutí. Dáme ztuhnout do ledničky... více o Rumové kuličky z kondenzovaného mléka

Ferrero Roche

Ferrero Roche

Rozehřejeme 100% tuk Lukana. Do vlažného tuku zamícháme kakaové pudinky, kakao, slazené mléko - salko. Z vychladlé hmoty lžičkou tvoříme kuličky,... více o Ferrero Roche

Ořechovo-rozinkové hrudky

Ořechovo-rozinkové hrudky

Plechovku kondenzovaného mléka uvaříme na karamel (ponořenou ve vodě, trvá to asi 2 hodiny). Ještě teplou (ne horkou!) ji otevřeme a rozmícháme do ní... více o Ořechovo-rozinkové hrudky

Griliáš

Griliáš

Cukr necháme rozpustit na světle hnědý tekoucí karamel, přidáme heru, kondenzované mléko a nakonec sekané ořechy. Nesmíme přehodit pořadí! Jinak z... více o Griliáš

Likér

Likér

2 plechovky slazeného mléka vaříme 2 hodiny na mírném ohni v kastrolu s vodou. Necháme zchladnout do druhého dne. Uvaříme 1 karamelový nebo mandlový... více o Likér

Flan

Flan

Nejprve připravíme karamel, který použijeme k vytření nádoby pro Flan. Asi 3 lžíce cukru (krystalový) smícháme se lžičkou vody a zvolna zahříváme.... více o Flan

90 minut
Medovník jako z cukrárny

Medovník jako z cukrárny

Připravte si vodní lázeň. Do kastrolu nalijte vodu a postavte na něj větší ohnivzdornou misku tak, aby se nedotýkala hladiny. Vodu přiveďte k varu. Do... více o Medovník jako z cukrárny

Vaječný koňak - jednoduchý od babičky

Vaječný koňak - jednoduchý od babičky

Žloutky (dobře zbavené bílku i s "uzlíkem") rozšleháme s mléky, přilejeme rum a naplníme do flašek. Je dobré nechat ho 48 hodin uležet.... více o Vaječný koňak - jednoduchý od babičky

Medovník jak koupený

Medovník jak koupený

Nejprve nechat uzavřené salko uvařit cca 2,5 hodiny, aby zkaramelizovalo. Rostlinný olej, med, cukr utřít do pěny. Pak postupně přidat žloutky, 3/4... více o Medovník jak koupený

60 minut
Baileys IV.

Baileys IV.

Kondenzované mléko vaříme 1 hodinu. Puding uvaříme v 0,5l mléka. Do šlehače dáme kondenzované mléko a postupně přidáváme vychlazený puding a rum.... více o Baileys IV.

Vaječňák

Vaječňák

Žloutky dám do mixeru, přidám vanilkový cukr + trochu kondenzovaného mléka (asi 3-4 lžíce), mixuji, přilévám opatrně "čůrkem" část svařeného cukru s... více o Vaječňák

Košíčky s karamelem

Košíčky s karamelem

Vypracujeme těsto a necháme asi půl hodiny v chladu. Pečeme ve vymazaných formičkách. Uzavřenou plechovku vaříme 2 hodiny ve vodní lázni. Necháme... více o Košíčky s karamelem

Špenát zapékaný ve fillo těstě

Špenát zapékaný ve fillo těstě

Opláchnutý špenát nasekáme na drobno, osolíme a necháme odstát. Potom z něj jemně vytlačíme vodu, přidáme nasekanou cibuli a kopr, rozmačkaný sýr,... více o Špenát zapékaný ve fillo těstě

120 minut
Arménský medový dort

Arménský medový dort

100 g másla necháme rozpustit na pánvi a přidáme 2 lžíce medu. Do misky rozklepneme čtyři vejce, přidáme 2 lžičky jedlé sody, a smícháme na pánvi s... více o Arménský medový dort

Čokoládovo-oříškový fondán

Čokoládovo-oříškový fondán

Čokoládu rozlámeme na kousky a dáme do hrnce. Přilijeme kondenzované mléko, přidáme máslo a za stálého míchání necháme na mírném plameni rozpustit. Do... více o Čokoládovo-oříškový fondán

Mražená káva Latté

Mražená káva Latté

Všechny ingredience smícháme ve šlehači dohromady, nalijeme do hrníčků a do každého přidáme na ozdobu pár zrnek kávy. Vložíme do mrazáku pro rychlé... více o Mražená káva Latté

Brazilský pudink

Brazilský pudink

Do mísy vlijeme konzervu kondenzovaného mléka a konzervu použijeme jako odměrku na mléko. Přidáme tedy dvě konzervy mléka a tři vajíčka. Vše ušleháme... více o Brazilský pudink

45 minut
Kuličky Raffaelo krok za krokem

Kuličky Raffaelo krok za krokem

Konzervu otevřeme a vlijeme do mísy. Přidáme tolik strouhaného kokosu, aby vznikla hmota, ze které se dají tvarovat kuličky. Postupně odebíráme z... více o Kuličky Raffaelo krok za krokem

Cuperník s polevou

Cuperník s polevou

Smícháme cuketu, mouku, cukr, kakao, skořici, vanilkový cukr a prášek do pečiva, přidáme olej, vodu či mléko, vejce a vše dobře promícháme a dáme na... více o Cuperník s polevou

60 minut
Pravý medovník

Pravý medovník

Všechny suroviny na těsto smícháme dohromady, mouku přidáváme, aby se těsto nelepilo. Rozválíme na 4 placky a dáme jednotlivě na pečící papír, pečeme... více o Pravý medovník

Koňak III.

Koňak III.

Pískový cukr, žloutky, vanilkový cukr, mléko a slazené mléko slejeme do hrnce, pečlivě promícháme žloutky v hrnci, vaříme na mírnem ohni. Při stálem... více o Koňak III.

Jablkový perník

Jablkový perník

Změklou heru ušleháme s kondenzovaným mlékem, vlažným mlékem, cukrem, vejcem a pak přidáme jablka nakrájená na malé kostičky. K tomuto přidáme mouku... více o Jablkový perník

Karamelové řezy II.

Karamelové řezy II.

Den předem uvaříme kondenzované mléko na karamel - ve vroucí vodě vaříme 1 hodinu (úplně to stačí, je zbytečné vařit je déle). Žloutky utřeme s cukrem... více o Karamelové řezy II.

Sladký rýžový nákyp

Sladký rýžový nákyp

Rýži uvaříme ve vodě s přidáním lžíce oleje v troubě (nemusíme míchat, až se voda 2 cm nad rýži nalitá vyvaří, je hotová). Do mísy dáme 3 žloutky,... více o Sladký rýžový nákyp

Karamelové řezy na oplatku

Karamelové řezy na oplatku

30dkg cukr moučka a 6žloutků utřít,lehce smíchat sníh z 6bílků a 30dkg ořechů. Vymazaný (pečící papír)plech poklademe dortovými oplatky a na ně... více o Karamelové řezy na oplatku

Rafaelo II.

Rafaelo II.

V míse smícháme mléko,kokos,rum a důkladně promícháme. Necháme uležet v lednici do druhého dne.Mandle povaříme a oloupeme. Z hmoty tvoříme kuličky, do... více o Rafaelo II.

Sýrové pečivo

Sýrové pečivo

Křehké těsto: všechny přísady dáme do misky a ručním hnětačem zpracujeme v hladké těsto. Těsto vložíme na hodinu do chladničky. Vyválíme na pomoučeném... více o Sýrové pečivo

Pikantní sýrové pečivo

Pikantní sýrové pečivo

**Křehké těsto:** všechny přísady dáme do misky a ručním hnětačem zpracujeme v hladké těsto. Těsto vložíme na hodinu do chladničky. Vyválíme na... více o Pikantní sýrové pečivo

Roláda z maríny

Roláda z maríny

Keksy pomelieme na drobno, dáme na lopár, pridáme kakao a Salko, z ktorého trochu necháme do plnky (do cesta dáme toľko, aby sme vedeli vypracovať... více o Roláda z maríny

"Bejlíz"

"Bejlíz"

Kondenzované mléko necháme 2 hodiny vařit i s plechovkou ve vodě, necháme vychladnout. Pudinky uvaříme s 1,5 l mléka, smícháme s vanilkovými cukry,... více o "Bejlíz"

Mřížkový koláč s jablky

Mřížkový koláč s jablky

Mouku prosijeme do mísy, přidáme vanilkový cukr, sůl, tvaroh a na kousky nakrájené máslo. Přísady zpracujeme ručním hnětačem nejprve při nižší... více o Mřížkový koláč s jablky

Šmigrustovka

Šmigrustovka

Uzené maso vaříme v 1 litru vody doměkka, poté vyjmeme z hrnce. Vývar zahustíme moukou rozšlehanou v mléce. Osolíme, přidáme krenex a povaříme. Na... více o Šmigrustovka

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

90
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
71
Čočkové placičky ala bramboráčky
Čočkové placičky ala…
59
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
50
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
49
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Příběh Martiny, kterou expartner polil kyselinou: Svého syna nikdy neuvidím, ale představu, jak asi vypadá, mám...

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Nedávno navštívené recepty:

Roláda, která se vždy povede Povedené řízky z kýty Dukátové buchtičky
Jablečný koláč IV. Dědovi utopenci II. Masíčko po námořnicku
Jogurtová bábovka s pudinkem Báječné ovocné koláčky - snadno a rychle Paprikové lodičky s nádivkou
Tvarohový dort s banány Hrášková polévka - sýrová Červené špagety

Další doporučené ingredience:

Kombu Kompot Kompot pomerančový Kompotované hrušky Kompotované mandarinky
Kompotované ovoce Kompotované třešně Kompotovaný angrešt Koňak Koncentrát
Konopná mouka Konopná semínka Konopný olej Koňská klobása Koňská roštěnka
Konzerva krevní tučnice Konzervační přípravek Konzumní líh 80% Kopr Koprová semínka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Kondenzované mléko
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact