Troubu předehřejte na 180 °C a vymažte plech o rozměrech 28 x 20 cm. Mouku s práškem prosejte do mísy. Máslo zpěňte s cukrem, až bude směs nadýchaná a...
více o Pastel de tres leches, třímléčný koláč
Do šejkru naplněného po okraj ledem přidáme všechny ingredience (kromě sody a třešně) a protřepeme. Následně obsah scedíme do sklenice naplněné...
více o Lemond Cherry Cream
Budete potřebovat 2 1,5 litrové máslem vymazané nádoby na vaření pudinku i s víkem, 2 pečlivě vydrhnuté mince, 2 ks pergamenového papíru - vystřihnuté...
více o Tradiční vánoční pudink
V míse smícháme sušené mléko se změklým máslem, smetanou, cukrem, vypracujeme hladkou hmotu, pokud se lepí přidáme trochu cukru. Rozválíme na plát,...
více o Košíčky s překvapením
Zmrzlinu ponáchame při pokojové teplotě. Sušenky a piškoty rozemeleme, přidáme ořechy, skořici a rozpuštěné máslo. Vzniklou směs pořádně zatlačíme do...
více o 0,5 kg navíc za den - zmrzlinový páj
Do šejkru dáme veškerý alkohol a dle chuti cukru a citronovou šťávu, dobře promícháme. Koktejlové třešně necháme 20 minut předem naložené v ginu, poté...
více o Mon Amore Salut
Banán a kiwi oloupeme. Banán nadrobno pokrájíme, jedno kiwi nakrájíme na plátky, druhé rozmixujeme spolu s banánem. Přidáme smetanu, sirup a dobře...
více o Zimní koktejl
Několik kostek ledu, cinzano bitter a gin důkladně protřepeme v šejkru. Procedíme do vysokého poháru a dolijeme sektem. Ozdobíme koktejlovými třešněmi...
více o Soňa
Třešně vložíme do koktejlového poháru a zalijeme vaječným koňakem. Dolijeme dobře vychlazeným sektem. Snítku meduňky omyjeme, osušíme a flip ozdobíme....
více o Limonádový flip