Žloutky vyšlehejte společně s cukrem do světlé pěny. Postupně zapracujte kokosovou smetanu, až vznikne hladký krém. Z bílků vyšlehejte sníh a velmi...
více o Kokosové tiramisu
Kokosovou smetanu dejte přes noc do ledničky, aby se oddělilo tučné kokosové mléko od vody. Na přípravu krému potřebujete pouze ztuhlé kokosové mléko....
více o Mrkvový chlebíček s kokosovým krémem
Kešú zalijte horkou vodu a nechte asi hodinu nasáknout. Formu vyložte pečicím papírem.
Připravte korpus. Rozmixujte vločky s mandlemi a cukrem, sypkou...
více o Vegan koláč s citronem a kešú
Vše předem důkladně ochladíme, zhruba na 2°C, sklenici namrazíme. Šťávu z čerstvě rozmixovaného ananasu smícháme se smetanou a rumem, protřepeme v...
více o Piñacolada
Troubu zahřejte na 165 °C a nastavte na horký vzduch. Dva plechy vyložte pečicím papírem nebo silikonovými podložkami na pečení.
V robotu vyšlehejte...
více o Mini pavlova s kokosovým krémem
V míse smíchejte pevnou část smetany, strouhaný kokos, med, kokosový olej a mouku.
Ze směsi vypracujte kompaktní hmotu. Tvarujte kuličky, obalujte je...
více o Kokosové kuličky
Pohanku a proso namočte večer předem do vody.
Datle nakrájejte najemno, zalijte rýžovým mlékem, přidejte kokosovou smetanu, koření a špetku soli....
více o Kaše s pistáciemi
Maso nakrájejte na stejně velké plátky, promíchejte s dalšími přísadami a nechte v chladu několik hodin, lépe přes noc, marinovat.
Na kořenicí pastu...
více o Grilované kuře v kokosu
Koláčovou formu vyložíme pečícím papírem, pak listovým těstem (to vytáhneme až do okrajů), pak nalijeme krém.
Krém: tvaroh rozmícháme se žloutky,...
více o Piña colada - koláč