• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Kmín

Kmín

Podobné ingredience

  • Chléb kmínový
  • Drcený kmín
  • Indický kmín
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Slaná Impossible pie bezlepková, bezmléčná

Slaná Impossible pie bezlepková,…

Mouku, vejce a sojové mléko ušleháme ručním šlehačem, osolíme, přidáme 2 kávové lžičky sušené petrželové nati, 2 kávové lžičky majoránky, 1 lžičku... více o Slaná Impossible pie bezlepková, bezmléčná

Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu

Vepřový guláš (nejen) s husími játry…

Na sádle osmažíme pokrájenou cibuli dorůžova, přidáme kousky masa, mícháme a restujeme, ke konci orestujeme i papriku s protlakem a přilijeme vývar.... více o Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu

Kuřecí maso s kukuřicí v tortille

Kuřecí maso s kukuřicí v tortille

Najemno nasekáme papričky a česnek. Kuřecí maso nakrájíme na menší kostičky, posolíme, popepříme a zprudka osmažíme na pánvi. Jakmile se maso osmaží,... více o Kuřecí maso s kukuřicí v tortille

Hanácké bóček

Hanácké bóček

Do bůčku uděláme kapsu, vysolíme, vypepříme, opaprikujeme a okmínujeme. Kapsu naplníme tvarůžky a uzavřeme. Bůček opět na povrchu osolíme, opepříme,... více o Hanácké bóček

Tetino maso

Tetino maso

Recept mám od své zesnulé tety. Maso je jedinečné, měkoučké a šťavnaté. Plecko si nakrájíme na větší kousky, naklepeme (NESOLÍME). Anglickou nakrájíme... více o Tetino maso

Vepřová kapsa s chřestem

Vepřová kapsa s chřestem

Z vepřové kotlety uděláme tzv. srdíčka (první plátek nedokrojíme až dolů, ale necháme asi 1 cm a druhý plátek dokrojíme), naklepeme. Takto vytvořené... více o Vepřová kapsa s chřestem

Koleno v alobalu na grilu

Koleno v alobalu na grilu

Koleno dáme uvařit do tlakového hrnce - pozor nerozvařit - stačí 30 minut ve slané vodě! Poté vyjmeme, necháme vychladnout, vyndáme z něj velkou kost... více o Koleno v alobalu na grilu

Fazolová polévka s uzeným masem

Fazolová polévka s uzeným masem

Uzená žebra vaříme zvlášť (občas odpadnou kousky kostí), pokud máme bůček, můžeme vařit dohromady s fazolemi a kořením. Když jsou fazole napůl měkké,... více o Fazolová polévka s uzeným masem

Pstruh na másle s kmínem

Pstruh na másle s kmínem

Pstruha očistíme, nasolíme (i uvnitř) a posypeme kmínem z obou stran. Množství kmínu na jednu rybu (300gramovou) je zhruba rovná polévková lžíce.... více o Pstruh na másle s kmínem

Pivní chléb s klobásou

Pivní chléb s klobásou

Do formy domácí pekárny dáme ingredience dle pořadí. Pekárnu nastavíme na program základní bochník. Na kostičky nakrájenou klobásu přidáme po zaznění... více o Pivní chléb s klobásou

Nadívaná krůta s dýní a křenem

Nadívaná krůta s dýní a křenem

Krůtu očistíme a svrchu i zevnitř dobře nasolíme, posypeme kmínem a necháme přes noc v chladu proležet. Veku pokrájíme nadrobno, zalijeme mlékem, pak... více o Nadívaná krůta s dýní a křenem

Polévka postaru, zvaná černá

Polévka postaru, zvaná černá

Oloupané brambory, předem namočené houby a vymačkané zelí zalijeme trochou studené vody a uvaříme do měkka. Z tuku, cibule a mouky připravíme jíšku,... více o Polévka postaru, zvaná černá

Uherské zelí

Uherské zelí

Pokrájené zelí uvaříme ve slané vodě s kmínem a scedíme. V kastrolu na sádle dozlatova osmažíme pokrájenou cibuli, do které vmícháme zelí. Mleté maso... více o Uherské zelí

Párty chlebík s přídavkem chlebové směsi

Párty chlebík s přídavkem chlebové…

V uvedeném pořadí dáme ingredience do pekárny. Zapneme program Příprava těsta. Pohlídáme hustotu těsta! Po skončení programu vytvarujeme delší šišku... více o Párty chlebík s přídavkem chlebové směsi

Česneková polévka V.

Česneková polévka V.

Česnek prolisujeme nebo utřeme a přidáme do 1,5 litrů vody. Dodáme sůl, kmín, všechno koření, sádlo Brick a brambory nakrájené na kostky a vaříme... více o Česneková polévka V.

Bramborová polévka s houbami a uzeninou

Bramborová polévka s houbami a…

V trošce oleje osmahneme cibulku, do ní přidáme půlku houbového masoxu, kapku soli, na jemno nastrouhané brambory a zasmažíme a zasypeme moukou.... více o Bramborová polévka s houbami a uzeninou

Nadýchaný chleba

Nadýchaný chleba

Do domácí pekárny vložíme nejdříve tekuté suroviny, poté sypké ingredience. Pekárnu nastavíme na program velmi kynutý chléb - celková délka pečení cca... více o Nadýchaný chleba

Fakt dobrý cibulový koláč

Fakt dobrý cibulový koláč

Nejprve náplň: pokrájenou cibuli osmahneme dorůžova na slanině, odstavíme, přidáme smetanu, vejce, sůl kmín, důkladně zamícháme. Těstem vyložíme plech... více o Fakt dobrý cibulový koláč

Troubový segedinský guláš

Troubový segedinský guláš

Do pekáče dáme zelí, na to pokrájené maso, osolíme, okmínujeme, zasypeme asi 2 kávové lžičky sladké papriky a 2 kávové lžičky pálivé papriky. Do vody... více o Troubový segedinský guláš

Klechtanka z Bolatic

Klechtanka z Bolatic

Uvaříme brambory a nahrubo rozšťoucháme. Mezitím uvaříme osolenou vodu s kmínem a vegetou. Rozmícháme mouku s vodou a vlijeme. Promícháme za varu, aby... více o Klechtanka z Bolatic

80 minut
Palačinky se sýrem a špenátem

Palačinky se sýrem a špenátem

Připravíme si 8 ks palačinek (já dělám v poměru 3:2:1 mléko, voda, olej plus 200 g hladké mouky a 2 vejce, špetka soli). Máslo s olejem ohřejeme na... více o Palačinky se sýrem a špenátem

10 minut
Romadur s vejci

Romadur s vejci

Romadur nakrájíme na centimetrové kousky a položíme na zahřátou a máslem vymazanou pánev, posypeme kmínem a na slabém ohni zahříváme. Když se sýr... více o Romadur s vejci

120 minut
Vepřové koleno na černém pivě

Vepřové koleno na černém pivě

Vykoštěné koleno pokrájíme mřížkou, do které vetřeme česnek, hořčici, sůl, pepř, kmín a papriku. Koleno srolujeme a převážeme provázkem, vložíme do... více o Vepřové koleno na černém pivě

30 minut
Vejce s houbami a sýrem

Vejce s houbami a sýrem

V pánvi rozehřejeme sádlo, na kterém orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli. Houby očistíme, nakrájíme na plátky a přidáme do pánve s cibulkou. Osolíme... více o Vejce s houbami a sýrem

Celozrný chléb s vločkami

Celozrný chléb s vločkami

Ingredience dáme do pekárny, semínka po tónu a pečeme na program Celozrný.... více o Celozrný chléb s vločkami

Dračí dech

Dračí dech

Tvarůžky nakrájíme na malé kousky, smícháme je s kořením a rozdrceným česnekem, dáme do uzavíratelné nádoby a zalijeme pivem. Uložíme do komory tak na... více o Dračí dech

45 minut
Kapr - Vánoční variace

Kapr - Vánoční variace

Jedna možnost, jak ochutit maso kapra před smažením v trojobalu, je například dochucení třeným česnekem, kmínem a trochou zázvoru. Varianta, která po... více o Kapr - Vánoční variace

Kapr pod bramborovou čepicí

Kapr pod bramborovou čepicí

Dejte vařit brambory, po uvaření sceďte a s máslem vyšlehejte na hladkou kaši. Kaši necháme chvilku vychladnout. Pak do kaše zašlehejte smetanu a... více o Kapr pod bramborovou čepicí

60 minut
Kančí kýta na víně v šípkové omáčce

Kančí kýta na víně v šípkové omáčce

Do většího pekáče si necháme rozpustit máslo, přidáme cibuli a smažíme dozlatova. Maso (ideální na dva kusy okolo cca 650 g) vložíme na cibulku a... více o Kančí kýta na víně v šípkové omáčce

Kachna na medu s ovocem

Kachna na medu s ovocem

Kachnu omyjeme, očistíme a osušíme. Pak ji celou osolíme a posypeme kmínem. Jablka a hrušky omyjeme, oloupeme a rozčtvrtíme, cibuli a zelí nakrájíme... více o Kachna na medu s ovocem

Zelouka

Zelouka

Zelí uvaříme ve vodě s divokým kořením, solí a kmínem do měkka, zahustíme smetanou s moukou a povaříme. Polévku lze doplnit kostičkami vařených... více o Zelouka

Turecký salát z jemného bulguru nebo kuskusu

Turecký salát z jemného bulguru nebo…

Do velké mísy dejte jemný bulgur a vařící vodu. Zamíchejte a nechte bulgur odpočívat 5 - 10 minut, dokud neabsorbuje všechnu vodu. Bulgur nesmí být... více o Turecký salát z jemného bulguru nebo kuskusu

Nakládané zelí do sklenic

Nakládané zelí do sklenic

Zelí nastrouháme na jemno, přidáme všechny přísady, promícháme a necháme 12 až 24 hod, stát. Dáme do sklenic (volně, nepěchujeme) i se šťávou, kterou... více o Nakládané zelí do sklenic

Nadýchaný smetanový chlebíček

Nadýchaný smetanový chlebíček

Suroviny dáme do pekárny v uvedeném pořadí, zapneme základní program, barva kůrky střední. Kdo má rád, přidá ještě zrníčka podle libosti. Chlebíček je... více o Nadýchaný smetanový chlebíček

Dokonalá čočka s balkánským sýrem

Dokonalá čočka s balkánským sýrem

Na oleji osmahneme cibuli a česnek, po chvíli přidáme kmín a nadrobno nakrájenou nebo ještě lépe nastrouhanou zeleninu. Lehce osolíme, přidáme půl... více o Dokonalá čočka s balkánským sýrem

Zelňačka se šťouchánkama

Zelňačka se šťouchánkama

Zpěněnou cibulku zaprášíme sladkou paprikou, pepřem a kmínem, vložíme zelí chvilku podusíme a zalijeme vodou. Zároveň si nakrájíme chlebovou střídku z... více o Zelňačka se šťouchánkama

Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy

Nádivka do kuřete, kachny, husy a…

Rohlíky nakrájíme na kolečka a zalijeme mlékem. Jak změknou, dáme na kousky nakrájená játra, žaludky, srdíčka a pažitku. Osolíme, přidáme pepř, kmín... více o Nádivka do kuřete, kachny, husy a vepřové kapsy

Francouzské brambory od Haničky

Francouzské brambory od Haničky

Celé brambory uvaříme do poloměka (uvnitř tvrdší) a nakrájíme na kolečka. Vymažeme zapékací mísu nebo pekáč olivovým olejem a poklademe brambory,... více o Francouzské brambory od Haničky

Radůzovy šátečky

Radůzovy šátečky

Z rozváleného těsta si "nakrájíme" obdelníky, na které poklademe nasekanou cibuli, sýr a šunku. Růžky obdelníčku ohneme, lehce potřeme vajíčkem, aby... více o Radůzovy šátečky

Houbová polévka se smetanou

Houbová polévka se smetanou

Houby a cibulku podusíme na mírném ohni, přidáme vodu a na drobné kostečky pokrájené brambory, osolíme, opepříme, přidáme špetku kmínu. Poté přidáme... více o Houbová polévka se smetanou

Marináda na gril

Marináda na gril

Vše smíchat. Naložíme jakékoliv maso aspoň na pár hodin lepší je nechat přes noc. Hodně to používáme na drůbež a na makrely, ale ty se nemusejí... více o Marináda na gril

VVV - Velice Vydařené Vepřové

VVV - Velice Vydařené Vepřové

Pomocí nože, kterým uděláme do masa dostatečně velké otvory, prošpikujeme kýtu podélně rozčtvrceným párkem. V misce řádně promícháme sladkou papriku,... více o VVV - Velice Vydařené Vepřové

Kapr cibuláč

Kapr cibuláč

Porce kapra jemně osolíme, okořeníme grilovacím kořením, potřeme utřeným česnekem a hořčicí. Vložíme do vymazané zapékací mísy a poklademe na něj... více o Kapr cibuláč

Zelná polévka s uzenými žebry

Zelná polévka s uzenými žebry

Cibulku pokrájíme na jemno a opečeme na vyškvařeném špeku dokud nezesklovatí. Poté zasypeme paprikou a krátce orestujeme, tak aby nám paprika... více o Zelná polévka s uzenými žebry

Bramborák s cuketou

Bramborák s cuketou

Brambory a cuketu nastrouháme na jenom struhadle. (Cuketu zvlášť do misky, kde ji osolíme a po puštění šťávy vymačkáme a přidáme k bramborám.) Na... více o Bramborák s cuketou

Gnocchi jako halušky

Gnocchi jako halušky

Špek pokrájíme na drobné kousky a dáme do kastrůlku. Jakmile špek zesklovatí, přidáme k němu najemno nakrájenou cibulku a rovněž mícháme do... více o Gnocchi jako halušky

Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Stehna omyjeme, okořeníme trochou soli, červenou paprikou a kmínem, (můžeme lehce posypat směsí Grilované kuře s bylinkami, nebo samotnými bylinkami).... více o Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Houbové těstoviny s křenovou omáčkou

Houbové těstoviny s křenovou omáčkou

Očištěné houby nejprve pokrájíme na plátky. Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibulku s česnekem, přidáme houby, kmín a podusíme. Počkáme až se... více o Houbové těstoviny s křenovou omáčkou

Kuře s hruškou - PEARCH

Kuře s hruškou - PEARCH

Do pekáče přidáme lžíci sádla a másla, necháme rozplynout a přidáme na středně hrubo nakrájenou cibuli a osmažíme do sklovata. Přidáme všechno koření... více o Kuře s hruškou - PEARCH

Italské kotlety se salámem a sýrem

Italské kotlety se salámem a sýrem

Salám a petrželku jemně nasekáme, sýr nakrájíme na kostičky, kotlety osolíme a opepříme. Polovinu sýra smícháme se salámem, žloutky, kmínem, šalvějí,... více o Italské kotlety se salámem a sýrem

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • ...
  • 25
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Chřestový quiche

Chřestový quiche

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

40
Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)
Vegetariánské karbanátky…
34
Langoše - expres
Langoše - expres
25
Vepřové s cibulí na černém pivu
Vepřové s cibulí na…
24
Domácí šťáva z josty
Domácí šťáva z josty
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou, sněhovou čepicí i pro bezlepkáře
Nejlepší rebarborové koláče: S drobenkou,…
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
AHA.cz Karel Voříšek: Zásadní porušení pravidel televize!

Karel Voříšek: Zásadní porušení pravidel televize!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Muži promluvili: Jaké oblečení na ženách opravdu nesnášejí?

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Sexsymbol David Hasselhoff stárne: Mitch na vozíku!

Sexsymbol David Hasselhoff stárne: Mitch na vozíku!

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Rituál pro čistý prostor i mysl: Jak na vykuřování a jaké byliny vás podpoří při očistě domova?

Rituál pro čistý prostor i mysl: Jak na vykuřování a jaké byliny vás podpoří při očistě domova?

Nedávno navštívené recepty:

Polévka z droždí Rajská polévka s masem Krabí pomazánka
Zdravá zmrzlina Klasická vánoční štóla Australská čokoládová buchta z červené řepy
Tvarohový koláč s banány Co se zbylou rýží? Žloutková poleva
Bramborovo - květáková polévka s kurkumou Žampiony na gril či do trouby Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Další doporučené ingredience:

Klíčky Klíčky řeřichy Klikve Klobása Klobása - uzená
Klobásová směs Klobásové koření Klokaní kýta Klokaní maso Klokaní ocas
Knedlík Knedlíky v prášku Knorr Aromat Knorr Bohatý bujón kuřecí Knorr Bohatý bujón na guláš
Knorr Bohatý bujon zeleninový Knorr Jíška světlá Kofola Kokos Kokos na vysypání formy
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Kmín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact