• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Kmín

Kmín

Podobné ingredience

  • Chléb kmínový
  • Drcený kmín
  • Indický kmín
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

30 minut
Dušené zelí mojí babičky

Dušené zelí mojí babičky

Zelí slijeme, necháme okapat a rozkrájíme. Zalijeme vodou přidáme kmín a dusíme do poloměkka. Na rozpáleném oleji orestujeme na kostičky nakrájenou... více o Dušené zelí mojí babičky

Chalupářské maso

Chalupářské maso

Maso nakrájíme na kostky, osmahneme na oleji, přendáme do hrnce, ve výpeku osmahneme cibuli a česnek, přidáme k masu, podlijeme, osolíme, posypeme... více o Chalupářské maso

90 minut
Segedínský guláš

Segedínský guláš

Maso na segedínský guláš opláchneme a nakrájíme na kousky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na polovině oleje do růžova. Přidáme mletou papriku,... více o Segedínský guláš

Moravský vrabec

Moravský vrabec

Opláchnuté maso na moravského vrabce nakrájíme na kostky, vložíme do malého pekáčku, osolíme a posypeme kmínem. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli... více o Moravský vrabec

Špekáčky na pivu

Špekáčky na pivu

Rozkrájenou cibulku s kolečky oloupaných špekáčků osmahneme na pokrájené, rozškvařené slanině. Přichutíme jemně tlučeným kmínem, pepřem a solí.... více o Špekáčky na pivu

Valašská kyselica

Valašská kyselica

Zvlášť uvaříme sušené houby. Do vařící vody vložíme kostky oloupaných brambor, osolíme, přidáme kmín, bobkový list a když jsou brambory poloměkké,... více o Valašská kyselica

30 minut
Sýrové tyčinky

Sýrové tyčinky

Prosátou mouku, nastrouhaný sýr a rozehřátý tuk včetně sádla promícháme s paprikou a vypracujeme hladké těsto. Vyválíme je na tenčí placku a rádýlkem... více o Sýrové tyčinky

150 minut
Vepřový guláš

Vepřový guláš

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji do růžova. Přisypeme papriku, přidáme očištěné na kostky nakrájené maso, které orestujeme.... více o Vepřový guláš

Plněné bramborové knedlíky

Plněné bramborové knedlíky

Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Pak je oloupeme, nastrouháme, přidáme mouku, krupici a vejce a vypracujeme těsto, které necháme... více o Plněné bramborové knedlíky

180 minut
Domácí chléb

Domácí chléb

Do mísy prosijeme mouku, přidáme sůl, kmín a vše důkladně promícháme. V trošce vlažné vody odebrané z 6 dcl rozmícháme kvasnice. Do zbytku vody dáme... více o Domácí chléb

Husa po staročesku

Husa po staročesku

Husu rozčtvrtíme, nožem uděláme do prsíček a stehýnek otvory, vložíme do nich stroužky česneku, osolíme, pokmínujeme, posypeme mletým zázvorem,... více o Husa po staročesku

50 minut
Kulajda

Kulajda

Sušené předem namočené nebo čerstvé na kostky nakrájené houby dáme vařit do osolené vody. Přidáme kmín a oloupané, na kostky nakrájené brambory. Když... více o Kulajda

Vařené brambory

Vařené brambory

Brambory omyjeme, oloupeme, nakrájíme na kostičky. Dáme do studené vody, osolíme, okmínujeme a vaříme do měkka (asi 15 minut).... více o Vařené brambory

Kmínová polévka s vejcem

Kmínová polévka s vejcem

V kastrolku na másle osmahneme krupici, vmícháme vejce a necháme je na mírném ohni srazit. Zalijeme je vodou, přidáme očištěné, tence nakrájené houby,... více o Kmínová polévka s vejcem

Biokyska

Biokyska

Česnek utřeme se solí. Máslo třeme s tvarohem a postupně přidáváme biokys. Až je pomazánka hladká, vmícháme další přísady. Nakonec vmícháme drobně... více o Biokyska

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 23
  • 24
  • 25

Doporučujeme

40 minut
Risotto se špenátem a bylinkami

Risotto se špenátem a bylinkami

45 minut
Meruňkový kompot

Meruňkový kompot

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

36
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
29
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
25
Bramborový guláš s hlívou
Bramborový guláš s hlívou
24
Dýňová tortila
Dýňová tortila
18
Míchaná vajíčka s paštikou
Míchaná vajíčka s…

Zajímavé články

Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno ovlivní výsledek?
Letní grilování ve znamení burgerů: Co všechno…
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na bagety baví Instagram
Nepotřebujeme ji, ale chceme! Růžová kabelka na…
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy Pilarové nebo Jiřiny Šejbalové
Nakládané okurky podle hvězd: Zkuste recept Evy…
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
AHA.cz Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Nemluvná Bydžovská se odvázala: Otevřeně o chlastu a sexu

Mimibazar Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Řecko okouzlí každého cestovatele. Nabídne odpočinek, poznání i skvělou kuchyni

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Nejstylovější denní looky z kolonády: Excelovala Pořízková, Peštová i Pauhofová

Ženy.cz Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Večerní sklenka vína: Pohoda, nebo cesta k závislosti?

Blesk.cz Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

Sandeva po návratu z Varů: Nahradila ji hvězda Zlaté labutě! Co za tím vězí?

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Vědma Helen Stanku: Opustit manželku kvůli milence? Nejčastější dotaz k výkladu karet

Nedávno navštívené recepty:

Palačinkový dort Rajčatová pizza Chobotnice po athénsku
Vločková kaše Muffiny z žitné mouky Kuřecí prsa na majolce
Kapr pečený s bylinkami na másle Ovocný koláč z pomazánkového másla Bábovka s jablky a šlehačkou
Česneková hlíva s těstovinami Cuketová bábovka s ovocem Domácí čokoládová zmrzlina

Další doporučené ingredience:

Klíčky Klíčky řeřichy Klikve Klobása Klobása - uzená
Klobásová směs Klobásové koření Klokaní kýta Klokaní maso Klokaní ocas
Knedlík Knedlíky v prášku Knorr Aromat Knorr Bohatý bujón kuřecí Knorr Bohatý bujón na guláš
Knorr Bohatý bujon zeleninový Knorr Jíška světlá Kofola Kokos Kokos na vysypání formy
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Kmín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact