• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Kmín

Kmín

Podobné ingredience

  • Chléb kmínový
  • Drcený kmín
  • Indický kmín
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Kachnička Otíkovy babičky

Kachnička Otíkovy babičky

Vnitřek pečlivě očištěné kachny vytřeme lisovaným česnekem a naplníme směsí z králičího masa, čtvrtek cibule a jablíčka. Osolíme, okmínujeme a upečeme... více o Kachnička Otíkovy babičky

Škvarkový chleba

Škvarkový chleba

Uděláme kvásek (kvasnice+voda+špetka cukru a mouky). Smícháme mouku, vodu, vejce, škvarky a kmín. Uděláme tužší těsto a necháme na teplém místě... více o Škvarkový chleba

Pochválená játra

Pochválená játra

Cibuli nakrájíme na půlkolečka a na oleji osmahneme do růžova. Přidáme hlávku česneku, pokrájenou na jemno. Lehce osmahneme. Přisypeme papriky... více o Pochválená játra

30 minut
Jednoduchá kulajda

Jednoduchá kulajda

Houby namočíme do hrnku s vodou. Nakrájíme si brambory na kostičky a dáme vařit (asi 4 hrnky vody) spolu s celou cibulí, solí a kmínem. Jakmile začne... více o Jednoduchá kulajda

10 minut
Jednoduchý chleba z kvasnic

Jednoduchý chleba z kvasnic

Základní suroviny dáme do pekárny a zapneme program SPRINT (pekárna ETA Siesta - 1h 58 min.), po signálu přidáme různé ingredience podle chuti.... více o Jednoduchý chleba z kvasnic

Budějická obi zelnice

Budějická obi zelnice

Zelí nakrájíme na jemné proužky a dáme vařit do osolené vody spolu s asi půl lžičkou kmínu.(Zelí musí být ponořené). Během vaření na sádle orestujeme... více o Budějická obi zelnice

Blesková treska pro začátečníky

Blesková treska pro začátečníky

Do pekáče vysypte zeleninu a na ní máslo, tresčí filety posolte, okmínujte a položte na zeleninu, zalijte trochou vody. Přiklopené do trouby na... více o Blesková treska pro začátečníky

60 minut
Krušnohorská šlichta

Krušnohorská šlichta

Brambory nakrájíme na kolečka a poklademe je dno vymaštěného pekáčku. Okořeníme, přidáme cibulku nakrájenou na kolečka, dále klademe plátky uzeného... více o Krušnohorská šlichta

20 minut
Tuňáková míchanice

Tuňáková míchanice

Na pánvičku vylijeme olej z plechovky, osmažíme na kostičky nakrájenou cibulku, přidáme tuňáka, rozmačkáme, prohřejeme, přidáme kmín, pepř a nakonec... více o Tuňáková míchanice

Zeleninová polévka se zasmaženým vejcem

Zeleninová polévka se zasmaženým…

Do vody dáme vařit kmín, masox a kořenovou zeleninu vaříme cca 20 minut. Připravíme středně tmavou jíšku z másla a hladké mouky, do které nakonec... více o Zeleninová polévka se zasmaženým vejcem

45 minut
Polévka z červené řepy

Polévka z červené řepy

Cibulku orestujeme na oleji, přidáme špek, klobásu, červenou papriku, sterilovanou řepu, zelí a zalijeme vývarem. Osolíme a přidáme koření. Necháme... více o Polévka z červené řepy

Jihočeská lepenice

Jihočeská lepenice

Brambory oloupeme a uvaříme se solí a kmínem do měkka. Cibuli a uzený bok nakrájíme na malinké kostičky, podlejeme lžičkou oleje a hodně na pánvi... více o Jihočeská lepenice

Bramborová kaše jinak

Bramborová kaše jinak

Dáme vařit brambory, přidáme sůl, kmín. Do druhého rendlíku dáme vařit pohanku. Brambory scedíme, rozmačkáme s mlékem a máslem, přidáme pohanku, vše... více o Bramborová kaše jinak

Kořeněný chléb

Kořeněný chléb

Do pekárny dáme 250 ml vlažné vody a olej. Všechny sypké přísady smícháme a přidáme k vodě s olejem. Pekárnu nastavíme na základní program pečení... více o Kořeněný chléb

15 minut
Vepřová žebírka - spareribs

Vepřová žebírka - spareribs

Dejte si u řezníka nasekat jednotlivá žebra nebo bok, raději vyšší a libovější. Počítejte jedno až dvě na osobu. Pekáč vyložte aluminiovou folií,... více o Vepřová žebírka - spareribs

30 minut
Divoká sekaná

Divoká sekaná

Ingredience na sekanou spojíme a vytvarujeme šišku, potřeme vodou a dáme do pekáče pod pokličku péct. Po 1 hodině: slijeme vypečený tuk a přidáme... více o Divoká sekaná

20 minut
Pečený králík na česneku a pivu

Pečený králík na česneku a pivu

Králíka vložíme do hlubšího pekáče a zalijeme směsí z utřených česneků, soli, koření, oleje a piva. Můžeme navrch položit plátky slaniny (nevyschne) a... více o Pečený králík na česneku a pivu

Houbařův gulášek

Houbařův gulášek

Na olej dáme zesklovatět cibulku, přidáme maso nakrájené na kostky, opečeme, přidáme buřty, opečeme a přidáme houby, osolíme a okmínujeme a dáme dusit... více o Houbařův gulášek

Loužnická kyselica

Loužnická kyselica

Ve velkém hrnci na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme hovězí maso, opečeme a když pustí šťávu, podlejeme a přidáme zelí, povaříme, přidáme brambory... více o Loužnická kyselica

Celozrnný pivní chléb

Celozrnný pivní chléb

V menší misce zaděláme kvásek z droždí, lžíce cukru a teplé vody. Než se na kvásku vytvoří pěna, smícháme ve velké míse mouku se šrotem, vločkami,... více o Celozrnný pivní chléb

75 minut
Sladkokyselé kuře v karamelu

Sladkokyselé kuře v karamelu

Na oleji zprudka orestujeme osolená a okmínovaná stehna, přidáme cibuli rozkrojenou na půl a celé stroužky česneku - trochu orestujeme i to a... více o Sladkokyselé kuře v karamelu

15 minut
Bůček pečený na zelí

Bůček pečený na zelí

Na kostičky nakrájený kousek špeku osmažíme, přidáme zelí, masox a krátce podusíme. Dáme na plech rovnoměrnou vrstvu zelí a poklademe osolenými plátky... více o Bůček pečený na zelí

Kachna pod stolem

Kachna pod stolem

Brambory překrojíme na půl a vaříme 10 minut v slabě solené vodě. Ještě teplé je ochutíme směsí ze soli, papriky, pepře a bazalky. Zároveň s nimi dáme... více o Kachna pod stolem

Novoroční kyselica

Novoroční kyselica

Do většího hrnce dáme vařit sterilované zelí, zalijeme vodou, po chvíli přidáme na kostičky nakrájenou klobásku, nové koření, pepř, kmín, majoránku,... více o Novoroční kyselica

Slané škvarkové pečivo

Slané škvarkové pečivo

Mouku s práškem prosejeme na vál, přidáme jemně umleté škvarky, vejce, sůl, dle potřeby mléko. Vše zpracujeme na vláčné těsto, které necháme asi 1/2... více o Slané škvarkové pečivo

Blboně

Blboně

Vymícháme těsto a necháme vykynout. Potom ještě jednou přemícháme a znovu necháme vykynout. Potom vykrajujeme kousky a balíme do nich kusy uzeniny... více o Blboně

Zapékané houbové topinky

Zapékané houbové topinky

Očistěné, na kousky nakrájené houby podlijeme studenou vodou a necháme vydusit. Do hub přidáme sůl, kmín, pepř, najemno nakrájenou cibuli, sádlo.... více o Zapékané houbové topinky

Holubce

Holubce

Mleté maso smícháme s uvařenou rýží, vejci a kořením. Vznikne kompaktní hmota. Hlávkové zelí očistíme, nařízneme košťál a dáme do poloměkka uvařit do... více o Holubce

Mrkvové taštičky na slano i na sladko

Mrkvové taštičky na slano i na sladko

Vpracujeme těsto, vyválíme na 3 mm silnou placku a vykrajujeme kolečka o průměru 6 cm. Na kolečka doprostřed klademe náplň a přeložíme napůl a spojíme... více o Mrkvové taštičky na slano i na sladko

30 minut
Vestfálská roláda

Vestfálská roláda

Vepřovou pečeni pokrájíme po vláknu ve velký plát (vytvoří se obdélník) asi 1 cm vysoký, mírně naklepeme osolíme a opepříme. Na plát masa dáme... více o Vestfálská roláda

Guláš z krůtího masa

Guláš z krůtího masa

Cibuli pokrájenou na drobno zpěníme na tuku a chvíli smažíme. Potom shrneme stranou a opečeme nakrájené kousky krůtího masa. Přidáme papriku, pepř,... více o Guláš z krůtího masa

Slané jednohubky

Slané jednohubky

Těsto vyválíme a radýlkem nakrájíme na čtverečky asi 5x5 cm. Na každý čtvereček uložíme kolečko klobásy a kousíček sýra. Uzavřeme jako šátečky,... více o Slané jednohubky

Hovězí "hospodský" guláš

Hovězí "hospodský" guláš

V Papinově hrnci na rozpuštěném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené maso a osmahneme. Přidáme kmín, pepř, papriku... více o Hovězí "hospodský" guláš

Domácí vepřová paštika

Domácí vepřová paštika

Syrový ovar (podbradek), plecko nebo krkovice, játra, vnitřní sádlo. Ovar uvaříme v osolené vodě, plecko či krkovici osolíme, opepřime, přidáme kmín a... více o Domácí vepřová paštika

Pivní guláš II.

Pivní guláš II.

Na sádle osmažit cibuli, přidat maso osolené, pokmínované a obalené ve strouhance. Orestovat, podlít pivem a dusit. Pak přidat česnek a hořčici,... více o Pivní guláš II.

Zlínské kyselo

Zlínské kyselo

Chléb necháme rozvařit v přiměřeném množství vody. Rozmixujeme. Přidáme nadrobno nakrájené brambory, houby a doplníme vodou a přidáme koření. Na pánvi... více o Zlínské kyselo

Couračka z Luk

Couračka z Luk

Zelí pokrájíme, ale nemusíme, pak zachováme i důvod názvu "couračka", je-li moc kyselé pak trochu propláchneme, ale ponechejme si láku na dochucení a... více o Couračka z Luk

Rybí zelňačka

Rybí zelňačka

Do mírně osolené vody dám zvlášť vařit mlíčí a zvlášť obrané maso z kapřích hlav. Ve větším hrnci roztopím 2 lžíce sádla, přidám cibuli, osmahnu,... více o Rybí zelňačka

60 minut
Květákové řezy II.

Květákové řezy II.

Květák uvaříme (můžeme s jen trochou vody v mikrovlnce), scedíme. Když je vychladlý, nasekáme nebo rozšťoucháme, přidáme sýr, vejce, koření a... více o Květákové řezy II.

Slané rohlíčky

Slané rohlíčky

Z droždí, poloviny vlažného mléka a cukru udělat kvásek. Ten pak vlijeme do mouky, přidáme zbytek mléka, lžičku soli a olej. Vypracujeme těsto, které... více o Slané rohlíčky

90 minut
Černý kuba

Černý kuba

Kroupy několikrát propláchneme. Pak je s trochou soli uvaříme do poloměkka ve vodě, jíž má být dvakrát tolik jako krup. Znovu je několikrát... více o Černý kuba

Zajíčkův plněný zelný list

Zajíčkův plněný zelný list

Menší hlávku zelí dáme na 10-15 minut povařit, dáme vychladnout a mezitím připravíme směs mletého masa. Do mísy k masu přidáme vajíčko, přilijeme... více o Zajíčkův plněný zelný list

Slané tyčinky II.

Slané tyčinky II.

Z droždí, mléka a cukru uděláme kvásek. Lukanu rozpustíme. Do mísy nasypeme mouku, sůl, nalijeme Lukanu a vykynutý kvásek a zpracujeme těsto, které... více o Slané tyčinky II.

Vepřové maso s těstovinami

Vepřové maso s těstovinami

Na pánev nalijeme olej, nakrájenou cibuli zpěníme do růžova, nakrájené maso na drobné kostky orestujeme, podlijeme vodou. Přidáme papriku, sůl, špetku... více o Vepřové maso s těstovinami

Placka na teflonce

Placka na teflonce

Nastouháme brambory nahrubo, zlehka potřeme pánev olejem, po celé ploše pánve z brambor vytvoříme placku, přimáčkneme, pečeme, obrátíme, posypeme... více o Placka na teflonce

Praženka II.

Praženka II.

Na sádle s máslem uděláme světlou jíšku (nepřipálit). Do jíšky postupně přimícháváme studenou vodu a přidáme kmín. Dáme Masox a necháme provařit, aby... více o Praženka II.

Pohankové zelné závitky

Pohankové zelné závitky

Nádivka: do uvařené pohanky dáme 1 lžíci oleje, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, kmín, zázvor a jemně nakrájenou cibuli a promícháme. Zelné listy... více o Pohankové zelné závitky

Kuře na bramborách

Kuře na bramborách

Zapékací mísu vymažeme máslem a trochou oleje a dáme porce okořeněného kuřete. Zalijeme vývarem z kostky a dáme péci. Když máme maso téměř hotové,... více o Kuře na bramborách

Grandiózní

Grandiózní

Kuřecí prsa nakrájíme na kousky cca 10 a více ks a rozklepeme je na plátky a okořeníme steakovým kořením. Vložíme do bramborového těsta a důkladně... více o Grandiózní

70 minut
Bůček po cikánsku

Bůček po cikánsku

Nakrájenou cibuli osmažíme na sádle, přidáme na kostky nakrájený bůček a necháme zezlátnout. Přidáme mletou papriku, osolíme a podlijeme 1 dcl vody, ... více o Bůček po cikánsku

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • ...
  • 25
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Tortilla wrap s lilkem a halloumi

Tortilla wrap s lilkem a halloumi

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

94
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
88
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
72
Meruňková marmeláda (džem)
Meruňková marmeláda …
69
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Nudle s hovězím masem a…
68
Kančí guláš s bramborami
Kančí guláš s bramborami

Zajímavé články

9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně a vaše tělo vám poděkuje
9 superpotravin pro ženy 50+: Jezte je pravidelně…
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel, která vám připomenou prázdniny na venkově
Vařte jako babička! 10 nejlepších letních jídel,…
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů, proč ji jíst každý den, plus svěží recepty
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů,…
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
AHA.cz Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Manželství Brzobohatých v troskách? Ondřej už toká s jinou

Mimibazar Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Exotická party ve Varech: Kdo si za nejdivočejší model zaslouží jedničku?

Exotická party ve Varech: Kdo si za nejdivočejší model zaslouží jedničku?

Ženy.cz Když se o muže dělíte s jinou: Jak poznat, že randíte s mamánkem?

Když se o muže dělíte s jinou: Jak poznat, že randíte s mamánkem?

Blesk.cz Habera a Peštová ve Varech: Láskyplná tradice!

Habera a Peštová ve Varech: Láskyplná tradice!

SportRevue.cz FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

FOTO: Nahota na golfu? Nic zvláštního. Hřiště s jamkami naháče přitahují

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Úplněk v Kozorohu přinese zásadní rozhodnutí týkající se kariéry, životních cílů a poslání

Úplněk v Kozorohu přinese zásadní rozhodnutí týkající se kariéry, životních cílů a poslání

Nedávno navštívené recepty:

Zapékané plněné brambory Barevné jablečné řezy Kachna plněná brambory
Karbanátky z ovesných vloček Zapečený lilek (nejen) s rýží Palačinkové rolky (roládky)
Křehký dort s revení Jemná hrachová kaše Smažený máslový celer
Sušenky z ovesných vloček s kokosem Broskvové (meruňkové) muffiny Salát Caprese II

Další doporučené ingredience:

Klíčky Klíčky řeřichy Klikve Klobása Klobása - uzená
Klobásová směs Klobásové koření Klokaní kýta Klokaní maso Klokaní ocas
Knedlík Knedlíky v prášku Knorr Aromat Knorr Bohatý bujón kuřecí Knorr Bohatý bujón na guláš
Knorr Bohatý bujon zeleninový Knorr Jíška světlá Kofola Kokos Kokos na vysypání formy
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Kmín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact