• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Kmín

Kmín

Podobné ingredience

  • Chléb kmínový
  • Drcený kmín
  • Indický kmín
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Škvarkové placky pravé

Škvarkové placky pravé

Z vlahého mléka, trocha cukru, lžíce mouky a droždí vytvoříme kvásek a necháme vzejít. Škvarky posekáme, smícháme zbylé ingredience včetně kvásku,... více o Škvarkové placky pravé

20 minut
Pečené vepřové koleno na zelí

Pečené vepřové koleno na zelí

Cibule oloupeme a nakrájíme na hrubo. Česnek oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Půlku cibule dáme na dno pekáčku. Poté nařízneme několikrát kolena... více o Pečené vepřové koleno na zelí

Výborný pivní chléb z domácí pekárny

Výborný pivní chléb z domácí pekárny

Suroviny dáme do pekárny v pořadí jak jsou uvedené. Zapneme pekármu na střední bochník a střední kůrku. Po upečení necháme cca 15 min. ve vyndané... více o Výborný pivní chléb z domácí pekárny

Stařenčina lepenica s uzeným masem

Stařenčina lepenica s uzeným masem

Uzené maso vložíme na 2 minuty do vroucí vody, pak je opláchneme studenou vodou a nakrájíme na porce. Jednu nakrájenou cibuli osmažíme na sádle... více o Stařenčina lepenica s uzeným masem

Nejlepší sekaná dle mého dědy

Nejlepší sekaná dle mého dědy

Rohlíky nakrájíme na malé kostičky a na chvilku namočíme do mléka. Mléko vymačkáme a rohlíky zpracujeme s mletým masem, přidáme vejce (z jednoho... více o Nejlepší sekaná dle mého dědy

Sýrové muffiny s kmínem

Sýrové muffiny s kmínem

Troubu předehřejeme na 180 °C, utřeme vejce s olejem, přidáme podmáslí, mouku s kypřícím práškem, solí, kmínem, sýrem, promícháme. Plníme do formiček,... více o Sýrové muffiny s kmínem

Králík s uzeným sýrem

Králík s uzeným sýrem

Pekáč vymažeme máslem a navrstvíme jemně nakrájenou cibuli. Na ni položíme porce osoleného, opepřeného a okmínovaného masa. Trochu podlejeme a... více o Králík s uzeným sýrem

Kuřecí pomazánka i na zavaření

Kuřecí pomazánka i na zavaření

Kuřata s máslem a 0,7 l vody upečeme. Po vychladnutí obereme a pomeleme s bůčkem na masovém mlýnku. Na výpeku s kuřat usmažit nasekanou cibuli, přidat... více o Kuřecí pomazánka i na zavaření

Sýrová polévka s vejci

Sýrová polévka s vejci

Do vroucí vody dáme na kostičky nakrájené brambory, podravku a kmín. Brambory uvaříme do měkka a přidáme tavený sýr, který necháme v polévce úplně... více o Sýrová polévka s vejci

Zapékaná krkovice

Zapékaná krkovice

V pekáči na kousku másla osmažíme prolisovaný česnek. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a naskládáme na česnek... více o Zapékaná krkovice

60 minut
Kuřecí prsa Cantate Napolitano

Kuřecí prsa Cantate Napolitano

Kuřecí maso nakrájené na nudličky osolíme a osmahneme s nakrájenou cibulí na oleji. Pak přidáme chilli, kmín, sojovou omáčku, rajský protlak a oregano... více o Kuřecí prsa Cantate Napolitano

Arabský chléb - Pide

Arabský chléb - Pide

Z mouku, soli, 2 lžiček olivového oleje, cukru, sušeného droždí, vody a vinného octa vypracujeme nejlépe vařečkou hladké relativně vlhké těsto, a sice... více o Arabský chléb - Pide

60 minut
Špaldový pizza koláč

Špaldový pizza koláč

Kvásek necháme vykvasit na teple, smícháme s ostatním. Necháme na teple vykynout. Utvoříme 8 bochánků, které tvarujeme do koláčku o tloušťce tak 8 mm.... více o Špaldový pizza koláč

Zelí bez sterilování

Zelí bez sterilování

Do nakrájeného zelí přidat trochu kmínu (dle uvážení), nakrájenou cibuli, 1 sáček pyrosiřičitanu (koupíme v drogerii), to vše zalít vychladlým lákem,... více o Zelí bez sterilování

Bochánky s nádivkou

Bochánky s nádivkou

Těsto za nás připraví domácí pekárna, zapneme ji na program "kynutí". Mezitím připravíme náplň. Kysané zelí zprudka orestujeme a chvíli necháme na... více o Bochánky s nádivkou

Zelňačka z Maďarska

Zelňačka z Maďarska

Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme do zlatova na rozpáleném oleji. Přidáme anglickou slaninu nakrájenou na kostičky a taky klobásu, nebo párek... více o Zelňačka z Maďarska

Lenčin klíčkový chléb

Lenčin klíčkový chléb

Suroviny dáme v uvedeném pořadí do pekárny. Zapneme program základní, velikost střední a kůrka střední.... více o Lenčin klíčkový chléb

Bramborová kyselá polévka

Bramborová kyselá polévka

V hrnci v teplé místnosti necháme zkysnout čerstvé mléko (nikoliv trvanlivé). Optimální doba kysání je 2,5-3 dny. Zkysané mléko dáme na mírně teplou... více o Bramborová kyselá polévka

Zapečené zelí s brambory

Zapečené zelí s brambory

Podusíme zelí nakrájené na nudličky se solí, octem, kmínem, provensálským kořením, ke konci přidáme nastrouhanou mrkev, na porci cca půl mrkve.... více o Zapečené zelí s brambory

Flondace II.

Flondace II.

Hovězí maso uvaříme doměkka s divokým kořením a solí. Vývar slijeme a uvaříme v něm na kostičky nakrájené brambory s kmínem. K uvařeným brambor8m... více o Flondace II.

Těsto na bagetky, housky...

Těsto na bagetky, housky...

Zaděláme na těsto, necháme hodinku vykynout na teplém místě. Z těsta "uplácáme" bagetky (či malé housky, stočené rohlíky), před potřením vejcem je... více o Těsto na bagetky, housky...

Hunc

Hunc

Uvaříme brambory s kmínem a solí do měkka a nakrájíme na kostičky, kroupy uvaříme v osolené vodě. Slaninu uškvaříme. Vše smícháme a dokořeníme... více o Hunc

Senzační květákové placičky

Senzační květákové placičky

Květák uvaříme v dostatečně osolené a okmínované vodě, pečlivě necháme okapat a nadrobno nakrájíme. V míse ho smícháme s cornflakes, cibulkou,... více o Senzační květákové placičky

Pochoutka Paní Nadlesní

Pochoutka Paní Nadlesní

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli a když začne zlátnout, přidáme mouku a chvilku za stálého míchání smažíme, zalejeme horkou vodou a řádně... více o Pochoutka Paní Nadlesní

Kakánek

Kakánek

Tvarůžky naskládáme do skleněné nebo hliněné nádoby, vrstvy průběžně prosypáváme kmínem (může být i drcený), zalijeme pivem tak, aby byly zcela... více o Kakánek

Zapečené těstoviny s hermelínem a žampiony

Zapečené těstoviny s hermelínem a…

Nudle uvaříme v osolené vodě, přecedíme a propláchneme studenou vodou. Na oleji podusíme cibuli a nakrájené žampiony. Zvlášť podusíme nakrájené zelí s... více o Zapečené těstoviny s hermelínem a žampiony

Španělská polévka

Španělská polévka

Do hrnce dáme olej a cibuli a restujeme, až je cibule růžová. Přidáme kmín a ještě chvíli restujeme, přidáme sladkou papriku, mouku a brambory.... více o Španělská polévka

Sýrové bramborové lívanečky

Sýrové bramborové lívanečky

Brambory a sýr najemno nastrouháme, osolíme, přidáme kmín, žloutky a mouku, zamícháme a nakonec jemně vmícháme sníh z bílků. Na pánvi, nebo v... více o Sýrové bramborové lívanečky

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Do pekárny nalijeme vodu a přidáme všechny suché ingredience. Před kynutím posypeme celým kmínem. Program: KLASIK, velikost II.... více o Celozrnný chléb s pšeničnou moukou

Chlapské vepřové

Chlapské vepřové

Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli, vložíme na plátky nakrájené maso, okmínujeme, osolíme, opepříme a necháme asi minutu restovat. Nalijeme horký... více o Chlapské vepřové

Polský bigos

Polský bigos

Sušené houby namočíme aspoň na 30 minut do vody. Maso nakrájíme na kousky (jako na guláš), špek na kostičlky a klobásy na kolečka. Hlávkové zelí... více o Polský bigos

Živánská

Živánská

Brambory nakrájíme na kostky, maso také. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, česnek, zeleninu nakrájenou na kostky, lečo, slaninu a klobásy. Osolíme... více o Živánská

310 minut
Kachna bez práce

Kachna bez práce

Kachnu omyjeme, osušíme a posypeme zvenku i uvnitř solí a kmínem. Položíme prsíčky vzhůru do suchého pekáče. Musí bý buď kovový nebo skleněný a mít... více o Kachna bez práce

Skopový pilav

Skopový pilav

Rýži dvakrát propereme ve studené vodě a necháme 8 hodin namočit. Nasypeme do hrnce koření, přidáme scezenou rýži a zalijeme vodou cca 2 cm přes... více o Skopový pilav

Škvarkové loupáčky

Škvarkové loupáčky

Z mléka, cukru, trochy mouky a kvasnic necháme vzejít kvásek. Ze všech uvedených surovin zpracujeme těsto a dáme vykynout. Pak vyválíme plát ze... více o Škvarkové loupáčky

Zelňačka od Kewa

Zelňačka od Kewa

Nejprve zelí povaříme, poté přidáme nakrájené brambory, přidáme koření a na mírném ohni vaříme. Mezitím na vedlejší plotýnce orestujeme cibuli a do... více o Zelňačka od Kewa

Vepřové koleno v zelí

Vepřové koleno v zelí

Kolena rozsekneme na porce, vložíme do vody, osolíme, přidáme kmín a uvaříme do měkka. Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme zelí, podlijeme... více o Vepřové koleno v zelí

Chatařská sekaná

Chatařská sekaná

Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme kmín, prolisovaný česnek, nakrájenou a na trošce oleje orestovanou cibuli, nakrájené a v mléce rozmočené žemle,... více o Chatařská sekaná

Oukrop II.

Oukrop II.

Oškrábané brambory nakrájíme na malé kousky a uvaříme ve větším množství vody se solí a kmínem. Po uvaření vyndáme asi polovinu brambor a rozmačkáme... více o Oukrop II.

Polévka houbová s vejci

Polévka houbová s vejci

Do vody dáme vařit houby se solí, pepřem a kmínem (dle chuti) a s dobře umytým bramborem se slupkou. Připravíme si jíšku z hladké mouky a usmažíme si... více o Polévka houbová s vejci

Bramborová babka

Bramborová babka

Brambory nastrouháme jako na bramboráky (v robotu), slijeme přebytečnou vodu, dáme sůl, vejce, pepř, kmín a majoránku. Zamícháme a nalijeme na... více o Bramborová babka

60 minut
Řeznická sekaná

Řeznická sekaná

Smícháme všechny suroviny mimo vody a promícháme. Poté masovou hmotu hněteme asi 10-15 minut. Vodu přidáváme postupně dle potřeby. Směs po dokončení... více o Řeznická sekaná

Segedín z naloženého bůčku

Segedín z naloženého bůčku

Z bůčku odstraníme kůží a naložíme jako na udění na 3 týdny a nejmíň dvakrát obratíme. Naložený bůček oplachneme a nakrájíme na kostky. Cibulku... více o Segedín z naloženého bůčku

Chleba, který se ani za tři dny nedrobí

Chleba, který se ani za tři dny…

Všechny ingredience dáme do pekárny přesně podle toho, jak jsou napsané. Po pípnutí můžeme přidat slaninu, uzené maso, semínka.... podle chuti to, co... více o Chleba, který se ani za tři dny nedrobí

60 minut
Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Špenátový závin se špenátem, slaninou…

Plech si vytřeme máslem, rozválíme si těsto a dáme ho na plech. Mezitím si uvaříme špenát. Poté rovnoměrně nanášíme špenát na listové těsto. Pak... více o Špenátový závin se špenátem, slaninou a sýrem

Dobrý chléb pro Jiřího

Dobrý chléb pro Jiřího

Mouku promícháme, přidáme kmín a sůl. Do pekárny nalijeme vlažnou vodu, ve které jsme romíchali droždí, med, olej i ocet. Vsypeme mouku a pečeme na... více o Dobrý chléb pro Jiřího

Slaný štrůdl IV.

Slaný štrůdl IV.

Vyválíme těsto na placku, kterou potřeme kečupem, poklademe tenkými kolečky cibule, posypeme po celé ploše nastrouhaným tofu, okořeníme troškou kari... více o Slaný štrůdl IV.

Selský kotlík od Pihule aneb lžícostoják

Selský kotlík od Pihule aneb…

Na oleji zpěníme na plátky nakrájené cibule, jen zesklovatět, ne zhnědnout. Přidáme na kostky nakrájené syrové brambory, orestujeme, zaprášíme lžičkou... více o Selský kotlík od Pihule aneb lžícostoják

Trampské fazole II.

Trampské fazole II.

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájený salám (kdo použije anglickou, otočí pořadí a nemusí dát olej), okořeníme kmínem, pepřem, curry a mletou... více o Trampské fazole II.

Preclíky z kynutého těsta

Preclíky z kynutého těsta

Přihřejeme mléko, přidáme rozdrobené kvasnice a cukr a necháme vzejít. Na vál prosijeme 1 kg polohrubé mouky, přidáme trochu soli a 1 vejce, zaděláme... více o Preclíky z kynutého těsta

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • ...
  • 25
  • Další stránka

Doporučujeme

40 minut
Čočkové minestrone

Čočkové minestrone

10 minut
Voňavý sirup z bezinkových květů

Voňavý sirup z bezinkových květů

40 minut
Tartaletky s vanilkovým krémem a jahodami

Tartaletky s vanilkovým krémem a…

Poslední sledované recepty

233
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
59
Voňavý sirup z bezinkových květů
Voňavý sirup z…
43
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
25
Jedlé kaštany - pečené, vařené
Jedlé kaštany - pečené,…
22
Jahodová marmeláda (džem)
Jahodová marmeláda (džem)

Zajímavé články

Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen na chroupání. Vyrobíte z nich pomazánku, pesto nebo mléko
Slunečnicová semínka, laciná superpotravina nejen…
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho připravit, aby byl dokonalý?
Nejlepší sýr na grilu: Který vybrat a jak ho…
Výborný bezový sirup: Vyzkoušejte recept herečky Ivy Hüttnerové alias bylinkářky Alžběty ze seriálu Slunečná
Výborný bezový sirup: Vyzkoušejte recept herečky…
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět krásně křupavé
Pečivo z mrazáku? Díky tomuhle triku bude opět…
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové kůry přírodní a chutnou cestou
Vyhlaste boj celulitidě! Zbavte se pomerančové…
AHA.cz Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Veronika Macková po rozchodu s Čermákem: Musela vyhledat pomoc

Mimibazar První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

První pomoc při spálení od slunce, poranění, nevolnosti i jet lagu: Homeopatická cestovní lékárnička

Dáma.cz Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Infarkt, autonehoda nebo otrava: Jak asi zemřete podle znamení zvěrokruhu

Blesk pro ženy Souboj kostýmků v soudní kauze Hanychová a Soukup: Tajné signály i doplňky mimo mísu!

Souboj kostýmků v soudní kauze Hanychová a Soukup: Tajné signály i doplňky mimo mísu!

Ženy.cz Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Test osobnosti: Jaký módní styl vás vystihuje?

Blesk.cz Michal David slavil patnáctiny vnuka: Drahý dárek s překvapením!

Michal David slavil patnáctiny vnuka: Drahý dárek s překvapením!

SportRevue.cz VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

VIDEO: 17 sportovkyň, které pózovaly v plavkách pro magazín Sports Illustrated

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a sex v přírodě: Kdo miluje lesní dobrodružství a kdo zůstává věrný ložnici?

Znamení zvěrokruhu a sex v přírodě: Kdo miluje lesní dobrodružství a kdo zůstává věrný ložnici?

Nedávno navštívené recepty:

Plněná bageta Lahůdka v zapékací míse Šunka v listovém těstě
Divoká sekaná Masíčko v hermelínu-minutka Maso na gril nebo do trouby v barbecue omáčce
Ovarová polévka se zeleninou Závin z listového těsta s červenou řepou Makové muffiny s ovocem
Těstoviny po Italsku Kuřecí směs se zeleninou Rohlíčky a pletýnky

Další doporučené ingredience:

Klíčky Klíčky řeřichy Klikve Klobása Klobása - uzená
Klobásová směs Klobásové koření Klokaní kýta Klokaní maso Klokaní ocas
Knedlík Knedlíky v prášku Knorr Aromat Knorr Bohatý bujón kuřecí Knorr Bohatý bujón na guláš
Knorr Bohatý bujon zeleninový Knorr Jíška světlá Kofola Kokos Kokos na vysypání formy
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Kmín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact