• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Klobása - uzená

Klobása - uzená

Podobné ingredience

  • Bílá klobása
  • Čabajská klobása
  • Dračí klobása
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

70 minut
Polský velikonoční bílý boršč

Polský velikonoční bílý boršč

Několik dnů předem připravte kvas. K vločkám a mouce rozdrobte chleba a směs zalijte vodou. Míchejte, dokud se dobře nespojí. Nechte 3 až 5 dnů... více o Polský velikonoční bílý boršč

60 minut
Balené zelí

Balené zelí

Nejprve si připravíme zelí a to tak, že odřízneme dužinu a uděláme tzv. důlek, aby nám listy šly lépe sundávat. Zelí vložíme do vroucí osolené vody,... více o Balené zelí

60 minut
Bramborák s uzeninou

Bramborák s uzeninou

Nastrouháme syrové brambory a česnek, přidáme na kostky nadrobno nakrájenou klobásu, vejce, přimícháme mouku, sůl, pepř a majoránku. Vše dobře... více o Bramborák s uzeninou

Loštický špíz

Loštický špíz

Na špejle střídavě napichujeme kousky tvarůžkú, slaniny, klobásy a kroužky cibule. Poté obalíme v trojobalu a zprudka osmažíme na oleji... více o Loštický špíz

Divoký špíz

Divoký špíz

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Napichujeme je střídavě s kolečky klobásy. Špízy na rozehřátém oleji ze všech stran opečeme... více o Divoký špíz

30 minut
Kapustnica s jogurtem

Kapustnica s jogurtem

Brambory očistíme, nakrájíme na kostky, zalijeme vodou tak, aby byly jenom zakryté, osolíme a uvaříme. Zelí se šťávou osolíme, opepříme, přidáme houby... více o Kapustnica s jogurtem

45 minut
Guláš z červené řepy II.

Guláš z červené řepy II.

Syrovou řepu a brambory očistíme a nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájime a osmažíme na ni nadrobno nakrájenou cibuli. Vložíme řepu a za stálého... více o Guláš z červené řepy II.

Špagety pro nenáročné

Špagety pro nenáročné

V kastrůlku rozehřejeme omastek (ceres-soft), přidáme na drobno krájenou cibulku, osmahneme, přidáme drodně krájené klobásky, koření, kečup, sůl dle... více o Špagety pro nenáročné

Pečená zelenina s vejci

Pečená zelenina s vejci

Na oleji opražíme nakrájenou cibuli s plátky česneku. Přidáme nakrájenou cuketu, dýni, barevné papriky, oloupaná rajčata zbavená zrníček, nakrájený... více o Pečená zelenina s vejci

Slané jednohubky

Slané jednohubky

Těsto vyválíme a radýlkem nakrájíme na čtverečky asi 5x5 cm. Na každý čtvereček uložíme kolečko klobásy a kousíček sýra. Uzavřeme jako šátečky,... více o Slané jednohubky

75 minut
Zapečené brambory II.

Zapečené brambory II.

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji z obou stran opečeme. Do vymazaného pekáče rozložíme polovinu na kolečka nakrájených brambor, osolíme,... více o Zapečené brambory II.

Choucroute (šukrut)

Choucroute (šukrut)

Na dno velkého, nejlépe litinového hrnce položíme kůže ze slaniny, rozložíme polovinu zelí nakrájeného na nudličky, nakrájenou mrkev, na kolečka... více o Choucroute (šukrut)

Krakovská pochoutka

Krakovská pochoutka

Žemle namočíme do mléka a vymačkáme. Přidáme vejce, nať, osolíme, opepříme a dobře promícháme. Do této hmoty zabalíme předvařenou a vychladlou klobásu... více o Krakovská pochoutka

Furmanská kola

Furmanská kola

Bůček rozkrojíme na plát, naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a kmínem. Jednu cibuli a česnek nakrájíme na drobno a posypeme po plátu masa... více o Furmanská kola

90 minut
Vánoční košická kapustnice

Vánoční košická kapustnice

Uvedené množství je na 4-5 litrový hrnec. Kysané zelí propláchneme ve studené vodě podle potřeby (pokud je příliš kyselá, i dvakrát). Zelí vložíme do... více o Vánoční košická kapustnice

Prezidentský guláš

Prezidentský guláš

Uzený bůček nakrájíme na drobné kostičky, hodíme do většího hrnce a prudce škvaříme do doby, až se vyškvaří hodně sádla a z bůčku zbydou jen středně... více o Prezidentský guláš

Zbojnická pečínka

Zbojnická pečínka

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Játra také nakrájíme na plátky opepříme, ale nesolíme. Cibuli a... více o Zbojnická pečínka

40 minut
Polévka po moravsku

Polévka po moravsku

Očištěnou zeleninu nakrájíme na malé kousky a osmahneme na másle s drobně nakrájenou cibulí dorůžova. Pak zaprášíme moukou, zalijeme 3/4 litrem vody,... více o Polévka po moravsku

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem

40 minut
Jahodová marmeláda našich babiček

Jahodová marmeláda našich babiček

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

Poslední sledované recepty

95
Kynuté buchty z remosky
Kynuté buchty z remosky
56
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
33
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem
33
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
26
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře, které chutnají všem
Od pondělí do pátku: Jednoduché rodinné večeře,…
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit svačinu, oběd i večeři
Co se starým pečivem? Tipy, jak z něj vykouzlit…
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle? Použijte trik s octem
Jak skladovat jahody, aby vám vydržely co nejdéle…
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě Vraňany je tu!
Voní, chutná, baví: Samosběr jahod na Farmě…
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S tvorbou jí pomáhá i umělá inteligence. Podívejte se do galerie!
Dorty od bývalé architektky obdivuje celý svět. S…
AHA.cz Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Kuchařová se svlékla! Bouřlivá reakce okolí

Mimibazar Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Jak se dostat po porodu do formy: Tyhle cviky zvládnete i doma

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Denní horoskop na úterý 10. 6. 2025: Kdo prožije krásný den a na koho čeká pár překážek?

Denní horoskop na úterý 10. 6. 2025: Kdo prožije krásný den a na koho čeká pár překážek?

Ženy.cz Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Jablko, Oliva nebo také Šalvěj: Které celebrity pojmenovaly své děti podle jídla?

Blesk.cz Bývalá zprávařka Novy Míša Ochotská: Zrušila svatbu!

Bývalá zprávařka Novy Míša Ochotská: Zrušila svatbu!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Červnový úplněk ve Střelci přinese touhu po nezávislosti a nových začátcích. Co čeká jednotlivá znamení?

Nedávno navštívené recepty:

Vepřová játra na smetaně Pudinkový dort z listového těsta a jablky Treska s rýží a zeleninou
Cukeťák Škvarky z domácí pekárny Smaženice z jelítka (tmavého prejtu)
Kuskus salát Pomazánka se sýrem cottage Hlíva v těstíčku
Makové (ořechové) muffiny Brokolicové tagliatelle Plněné papriky s knedlíkem

Další doporučené ingredience:

Kiymali, Kasarli Pide Kiymali, Peynirli Pide Kiymali, Peynirli Yumurtali Pide Kiymali, Yumurtali Pide Kladenská pečeně
Klasické kynuté těsto na buchty Klíčky Klíčky řeřichy Klikve Klobása
Klobásová směs Klobásové koření Klokaní kýta Klokaní maso Klokaní ocas
Kmín Knedlík Knedlíky v prášku Knorr Aromat Knorr Bohatý bujón kuřecí
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Klobása - uzená
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact