Troubu rozehřejte na 160°C. V pekáčku smíchejte cukr, zázvor a máslo. Hrušky oloupejte a zespodu z nich opatrně vyřízněte jádřince.
Obalte je v...
více o Hrušky s karamelem
Máslo rozpustíme na mírném ohni, přidat karamelky a míchat do rozpuštění. Přidáme burizony, zamícháme a vylijeme do formy vyložené mikrotenem....
více o Karamel
Máslo, ledové kaštany a karamelky rozpustíme ve vodní lázni, až je vše rozpuštěné, odděláme z vodní lázně a nasypeme celý sáček rýžových burisonů a...
více o Burisonové řezy - nepečené
Ve vodní lázni necháme roztopit máslo a karamelové bonbony, pak přidáme burisony. Tvoříme jakékoliv tvary a dáváme je na pečící papir a necháme...
více o Burisony v karamelu