Z mouky, 100 g cukru, másla, žloutků, soli a 2 lžic ledové vody zpracujte křehké těsto, vytvarujte jako kouli a zabalené dejte na 1 hodinu do chladu....
více o Pastiera Napoletana
Cedník vyložte gázou nebo tenkou čistou utěrkou, dejte do ní tvaroh, zabalte, zatižte a nechte přes noc na chladném místě vykapat. Jemně sekanou...
více o Pascha dle časopisu F.O.O.D.
Dno koláčové formy o průměru 20 cm vyložte papírem na pečení. V míse smíchejte sušené ovoce, kandované třešně a kůru, přimíchejte mouku, prášek, sůl a...
více o Simnel cake
Vše v uvedeném pořadí vložím do formy (kandovanou pomerančovou a citronovou kůru vkládáme až po signálu na semínka) a dám dělat na program ZÁKLADNÍ...
více o Mazanec z domácí pekárny
Budete potřebovat 2 1,5 litrové máslem vymazané nádoby na vaření pudinku i s víkem, 2 pečlivě vydrhnuté mince, 2 ks pergamenového papíru - vystřihnuté...
více o Tradiční vánoční pudink
V míse promícháme mouku s p.d.p., cukem, vanil.cukrem, solí a kořením, přidáme vlahé rozehřáté máslo, vejce a tvaroh a vypracujeme na hladké těsto....
více o Tvarohová štola s rozinkami II.