Játra očistíme a nakrájíme. Opereme je, osolíme, poprášíme částí koření a necháme 2 hodiny odležet.
Na náplň umeleme dohromady vepřové a telecí nebo...
více o Prvorepubliková paštika z kachních jater
Kachní maso pomelte v mlýnku na maso. Rozpalte pánev se sádlem, přidejte játra a 2 minuty je restujte.
Přilijte brandy a nechte odpařit alkohol....
více o Kachní paštika
Cibule si očistíme, nakrájíme na proužky a osmahneme na oleji, přidáme odblaněná, umytá a nakrájená játra na kousky, necháme zatáhnout, lehce...
více o Kachní játra na cibulce s hranolkami
Šalotku nasekejte nadrobno a nechte jí na másle zeskovatět. Přidejte na malé kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu, orestujte ji dozlatova, zaprašte...
více o Kaldoun s játrovými knedlíčky
Játra očistěte a nasekejte nadrobno. Najemno nakrájenou cibuli orestujte na másle dozlatova. Přidejte nasekaný česnek, tymián, portské a zakryté duste...
více o Domácí kachní paštika