Sušené jidášovo ucho namočíme do vařící vody na 30 min.
Nakrájíme sceděné jidášovo ucho, žampiony, tofu a všechnu zeleninu na malé kostičky.
Nakrájené...
více o Veganská ostrokyselá polévka
Jidášovo ucho spaříme horkou vodou a necháme 15 minut odstát. Potom tvrdší část nakrájíme nadrobno.
Všechny ingredience kromě piva a rýžového papíru...
více o Jarní závitky z Vietnamu
Marinované maso (stačí 15 min) osmahneme na olivovém oleji. Hotové maso dáme na stranu - nejlépe do síťované misky. Poté osmažíme cibuli, nakrájenou...
více o Čína v pánvi wok
Okurku nakrájíme na kostičky, papriku taky, pórek na slabé kroužky, promíchat, osolit, ocukrovat a nechat vyplakat. Zelenina si krásně pustí šťávu. Po...
více o Zeleninový salát s Uchem Jidášovým (houba)