• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Jelito

Jelito

Podobné ingredience

  • Jelitový prejt
  • Kroupové jelito
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté

Zabijačkové plněné knedlíky prejtem,…

Do mísy nasypeme mouku, do které uděláme důlek. Do důlku rozdrobíme droždí, které posypeme cukrem a zalijeme polovinou vody. Trochu promíchneme a... více o Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté

Zabijačkové palačinky

Zabijačkové palačinky

Nejprve si vyrobíme slabé palačinky. Těsto umícháme z mléka, soli, vajec a mouky s kypřidlem (cca 130 g mouky) a osmažíme na trošce rozpáleného oleje.... více o Zabijačkové palačinky

Hnědé zelí

Hnědé zelí

Dáme zpěnit cibulku, když změkne přidáme jitrnice nebo jelita vytlačené ze střívka, orestujeme, přidáme zelí a podusíme. V trošce vody rozmícháme... více o Hnědé zelí

Jelitová polévka (Prdelačka)

Jelitová polévka (Prdelačka)

Dáme vařit takové množství vody podle množství jelit a požadovaného množství polévky. Polévka nemá býti moc řídká. Nastrouháme jelita (lépe se... více o Jelitová polévka (Prdelačka)

Kapama

Kapama

Na dno velké kameninové nádoby (může být římský hrnec) rozložíme slaninu. Zelí propereme, smícháme s plátky česneku, pepřem, bobkovým listem a... více o Kapama

Cizrna po španělsku

Cizrna po španělsku

Jeden den namočenou cizrnu vaříme společně se všemi ingrdiencem v tlakovém hrnci cca 25 minut. Maso, slaninu nakrájíme na kostky. Klobásu na asi 4... více o Cizrna po španělsku

Doporučujeme

90 minut
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

Dokonale šťavnatá vepřová pečeně

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

Poslední sledované recepty

11
Gyoza knedlíčky
Gyoza knedlíčky
9
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
7
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
7
Božkov Frappé
Božkov Frappé
7
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Šeredová skončila v teplákách! Nečekaná reakce jejího miliardáře

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

Kocáb (71) má mladší kopii?! Vincent podobu nezapře

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz 6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

6 výletů na unikátní místa v Česku, která byste měli s dětmi objevit. Vyrazí vám dech

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Nedávno navštívené recepty:

Marmeláda z bezinek a jablek Pečené obalované řízky Oříškové rohlíčky
Zajíčkův plněný zelný list Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb Treska paní Gunilly
Pstruh na másle Sněhové pusinky Pikantní čočka s kuřecím masem
Cottage na sladko Květák s mletým masem po boloňsku Rychlý sváteční perník s náplní - i jako beránek

Další doporučené ingredience:

Jehly na špíz Jehněčí játra Jehněčí kolínka Jehněčí kotlety Jehněčí kýta
Jehněčí maso Jehněčí plece Jehněčí svíčková Jelení hřbet Jelení maso
Jelitový prejt Jemná strouhanka Jemné koření Jemné párky Jeřabinový kompot
Jeřabiny Jeseter Jetel bílý Jidášovo ucho Jihočeská pochoutka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Jelito
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact