• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Jablečný ocet

Jablečný ocet

Podobné ingredience

  • Balzamikový ocet
  • Balzamikový ocet světlý
  • Bazalkový ocet
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

30 minut
Grilovaná ryba s rebarborovým želé

Grilovaná ryba s rebarborovým želé

Rebarboru a chilli papričky povařte ve 1/4 litru vody, až se rebarbora rozvaří. Pyré propasírujte sítem a odvar prudce svařte se želírovacím cukrem,... více o Grilovaná ryba s rebarborovým želé

20 minut
Brambory "podkyslo"

Brambory "podkyslo"

Oškrabeme brambory, rozkájíme na čtvrtky, zalijeme vodou, tak akorát, aby byly všechny brambory pod vodou, přidáme bobkový list a špetku soli(pozor,... více o Brambory "podkyslo"

30 minut
Pečená kachní prsa s jablky, javorovým sirupem a jablečnou zálivkou

Pečená kachní prsa s jablky,…

Troubu předehřejte na 190 °C. Kůži na prsíčkách dobře propíchejte vidličkou, přelijte vroucí vodou a pak nechte dobře oschnout. V těžké, silnostěnné... více o Pečená kachní prsa s jablky, javorovým sirupem a jablečnou zálivkou

Kotlety s brusinkami

Kotlety s brusinkami

Kotlety nakrojte, jemně naklepejte, trošku osolte, víc opepřete a na rozpáleném oleji opékejte 3 minuty z obou stran. Hrušku omyjte, zbavte ji... více o Kotlety s brusinkami

Zavařená dýně

Zavařená dýně

Dýni rozkrojíme, vydlabeme jádra, oloupeme a dužinu nakrájíme na malé kostičky. Vinný ocet smícháme s vodou a tímto nálevem zalijeme nakrájenou dýni.... více o Zavařená dýně

Salát Hawai s kuřecím masem

Salát Hawai s kuřecím masem

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a okořeníme. Přidáme lžíci olivového oleje, promícháme a necháme v ledničce naložené alespoň půl dne. Na rozpálenou... více o Salát Hawai s kuřecím masem

Zálivka s jablečným octem a medem

Zálivka s jablečným octem a medem

Nakrájenou zeleninu posypeme oblíbenými bylinkami, podle chuti osolíme, opepříme. Ve skleničce smícháme vodu, ocet, olivový olej a med, přelijeme... více o Zálivka s jablečným octem a medem

Tmavý chléb

Tmavý chléb

Vše dáme v uvedeném pořadí do pekárny, zapneme program základní chléb - po signálu můžeme přidat 2 lžíce slunečnice.... více o Tmavý chléb

Kukuřičná polévka Tomato

Kukuřičná polévka Tomato

Z celozrnné mouky, soli a vody nejprve rozmícháme zádělku. Na 160 ml mouky cca 200 ml vody. V 7 l hrnci zahřejeme olivový olej, přidáme kuličky nového... více o Kukuřičná polévka Tomato

Chlebík Fantazie

Chlebík Fantazie

Do domácí pekárny vložíme suroviny v obvyklém pořadí, nasucho opražená semínka přidáme po zapípání. Na začátku 3. kynutí potřeme povrch solným... více o Chlebík Fantazie

Výborný pivní chléb z domácí pekárny

Výborný pivní chléb z domácí pekárny

Suroviny dáme do pekárny v pořadí jak jsou uvedené. Zapneme pekármu na střední bochník a střední kůrku. Po upečení necháme cca 15 min. ve vyndané... více o Výborný pivní chléb z domácí pekárny

Kapusta s brambory a jablíčkem

Kapusta s brambory a jablíčkem

Nerad špiním nádobí, proto prozradím i přesný výrobní postup :-) Oloupeme a na kolečka nakrájíme cibuli, na plátky česnek a restujeme na oleji ve Woku... více o Kapusta s brambory a jablíčkem

Celozrnný chleba hrnkový

Celozrnný chleba hrnkový

Klasická příprava, semínka dávám hned. Program celozrnné pečivo, velikost střední.... více o Celozrnný chleba hrnkový

Ceviche

Ceviche

Do sklněné misky dáme ocet, limetovou šťávu, cibuli a česnek. Přidáme lososa a promícháme. Přikrýt a vložit do chladničky na 4 hodiny, nejlépe přes... více o Ceviche

Špaldový celozrnný chléb s pohankou

Špaldový celozrnný chléb s pohankou

Semeleme mouky včetně soli a koření, pozor, pohanková krupka se dává do těsta celá! Přidáme hladkou bílou mouku, pohankovou lámanku a vypracujeme tuhé... více o Špaldový celozrnný chléb s pohankou

Syrový salát rajčato-celerový

Syrový salát rajčato-celerový

Rozmixujeme celer, 1 rajče, jogurt, sůl, ocet a olej. Zbylá rajčata nakrájíme na osminky a spolu s koprem opatrně vmícháme do salátu. Nevychlazujeme.... více o Syrový salát rajčato-celerový

Zimní zeleninový salát s klíčky

Zimní zeleninový salát s klíčky

Do širšího kastrolu nalijeme 1 dcl vody, vložíme pařák a přivedeme k varu. Na minutce stopneme 10 minut a postupně vhazujeme očištěný a na kousky... více o Zimní zeleninový salát s klíčky

Salát z nouze - hlávkový s jogurtem

Salát z nouze - hlávkový s jogurtem

Smícháme v míse jogurt s ostatními přísadami. Rozebereme salát, propereme, natrháme na kousky a jemně vmícháme. Vynikající s topinkou se sýrem a... více o Salát z nouze - hlávkový s jogurtem

Čatní z červené řepy

Čatní z červené řepy

Syrovou řepu oloupeme a nastrouháme, přidáme strouhaná jablka, jemně krájenou cibuli a překrájené sultánky (překrájením docílíme sladší chuti a... více o Čatní z červené řepy

120 minut
Kuřecí kousky

Kuřecí kousky

Kuře vykostíme a rozkrájíme maso na malé kousky asi tak 1x1 cm. Zalijeme omáčkou, malinko osolíme a necháme uležet 1/2 hodiny, nejdéle do druhého dne.... více o Kuřecí kousky

Špaldový jemný chléb

Špaldový jemný chléb

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost bochníku malá, barva kůrky světlá. Po upečení chleba vyklopíme z... více o Špaldový jemný chléb

Kefírový chléb

Kefírový chléb

Ingredince vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost bochníku velká, barva kůrky střední (pekárna Vega, Eta Sympatic... více o Kefírový chléb

Francouzský bílý chléb

Francouzský bílý chléb

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program FRENCH, velikost chleba II, barva kůrky světlá. Hladká mouka může být použita... více o Francouzský bílý chléb

Grahamový chléb II.

Grahamový chléb II.

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost bochníku malá, barva kůrky střední. Lze přidat i lžičku kmínu.... více o Grahamový chléb II.

180 minut
Chléb skoro jako Šumava

Chléb skoro jako Šumava

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí a zapneme program Základní, velikost II, barva kůrky střední.Po upečení vyklopíme z formy a necháme v... více o Chléb skoro jako Šumava

240 minut
Kmínový chlebík

Kmínový chlebík

Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program základní (Basic, Klasik apod.) pekárny Eta (Vega, Clatronic apod.). Po upečení... více o Kmínový chlebík

Rajčatovo-paprikové čatní

Rajčatovo-paprikové čatní

Vše oloupat, vykrájet semena z paprik a nasekat na menší kousky, smíchat se vším ostatním a pomalu vařit asi 3 hodiny občas zamíchat, až je z toho... více o Rajčatovo-paprikové čatní

Pikantní játra tety Milice

Pikantní játra tety Milice

Cibule nakrájíme na proužky, a dáme spolu s česnekem do silně rozehřátého oleje na 30 vteřin. Pak posypeme hnědým cukrem a hned zamícháme rajčata.... více o Pikantní játra tety Milice

Filet ze pstruha v bramborové krustě

Filet ze pstruha v bramborové krustě

Pstruha vyčistíme, podél rozřízneme a uděláme filet bez žeberních kostí. Osušíme, osolíme. Bramboru nastrouháme na struhadle nahrubo, přidáme vejce,... více o Filet ze pstruha v bramborové krustě

Zázvorníky

Zázvorníky

Vypracujeme těsto, rozválíme na cca 0.5 cm a vykrajujeme různé tvary. Po upečení ještě teplé obalíme v práškovém cukru.... více o Zázvorníky

Tofu salát

Tofu salát

Čínské zelí očistit a nakrájet na drobné kousky, tofu nakrájet na malé kousky a osmažit do zlatova na olivovém oleji, olivy rozpůlit a vše smíchat... více o Tofu salát

Rajská polévka pro děti i dospělé

Rajská polévka pro děti i dospělé

Rozpuštěné máslo a hladkou mouku vymícháme, když je hladká, přidáme rajský protlak zamícháme a po troše přidáváme studenou vodu a mícháme, aby se nám... více o Rajská polévka pro děti i dospělé

15 minut
Gazpacho - andaluská zeleninová polévka

Gazpacho - andaluská zeleninová…

Všechno do mixéru a dobře rozmixovat. Nechat v lednici. Před podáváním, je-li třeba zředit vodou. Servíruje se v miskách s kouskem ledu a bílou... více o Gazpacho - andaluská zeleninová polévka

Vepřové s jablky na kmíně

Vepřové s jablky na kmíně

Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a ze všech stran opečeme na másle. Potom přidáme nadrobno pokrájenou cibulku, jablka nakrájená na plátky,... více o Vepřové s jablky na kmíně

30 minut
Zeleninová omáčka na nudle s cizrnou

Zeleninová omáčka na nudle s cizrnou

Jemné orestujeme cibulku, mrkev a hrášek a s vývarem a solí dusíme. Když je zelenina měkká, přidáme najemno nakrájený pórek. Nakonec přidáme cizrnu a... více o Zeleninová omáčka na nudle s cizrnou

Sečuánská polévka

Sečuánská polévka

Čínské houby namočíme na 30 minut do horké vody, vodu slijeme a houby nakrájíme nadrobno. Nudle namáčíme 20 minut ve studené vodě, slijeme a nakrájíme... více o Sečuánská polévka

Jablko-fenyklový salát

Jablko-fenyklový salát

Talíř vyložíme listy salátu, na ně poklademe srpečky jablek a fenyklu. Zakapeme připraveným dresinkem a posypeme fenyklovou natí. Tento salát se hodí... více o Jablko-fenyklový salát

Salát pro dobrou náladu

Salát pro dobrou náladu

Ze zelí odstraníme vrchní listy a zelí nakrouháme. Zalijeme vroucí vodou, scedíme, vložíme do misky. Jablko i se slupkou nakrájíme na tenké plátky,... více o Salát pro dobrou náladu

Letní zeleninový salát a bylinkami

Letní zeleninový salát a bylinkami

Oloupeme uvařené brambory spolu s vejci. Brambory nakrájíme na plátky, vejce rozčtvrtíme. Veškerou zeleninu omyjeme a očistíme. Naťovou cibulku... více o Letní zeleninový salát a bylinkami

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Poslední sledované recepty

84
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
67
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
57
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
43
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
37
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Misska Čerešňáková měsíc před porodem: Drama kvůli nemoci!

Misska Čerešňáková měsíc před porodem: Drama kvůli nemoci!

SportRevue.cz Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Tohle jsou přítelkyně a ženy (ex)pilotů Formule 1. Kdo má doma největší kočku?

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Nedávno navštívené recepty:

Zeleninové rizoto s houbami Celerové pyré Margotková buchta
Citrónová bábovka Těstovinový salát s masem Smetanový dortík
Papriková pasta Křížaly - sušená jablka Výborné mandarinkové řezy
Cibulovo-česneková plec Makové muffiny s ovocem Bramborovo-žampionová polévka se špenátem

Další doporučené ingredience:

Italský dressing Iva Jablečná náplň Jablečná povidla Jablečná šťáva
Jablečné pyré Jablečné víno Jablečný džus Jablečný kompot Jablečný mošt
Jablka Jablko Jadel Jadérka z meruňkových pecek Jáhlová kaše
Jáhly Jahodová marmeláda Jahodová šťáva Jahodová vodka Jahodový džem
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Jablečný ocet
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact