Ve vývaru z masa uvaříme na kostičky pokrájený pórek a celer. Během varu přidáme zvlášť povařené a slité houby, ke konci opepříme a podle chuti...
více o Boskovická polévka
Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky a osmahneme na oleji. Přidáme propláchnutou a okapanou rýži a krátce opražíme. Promícháme ji, osolíme...
více o Rizoto s opečenými játry
Maso nakrájíme na nudličky a v misce zalijeme sójovou omáčkou. Pórek nakrájíme na delší nudličky. Na rozpáleném oleji opražíme maso, až se šťáva...
více o Hovězí kari na pórku
Houby opláchneme a namočíme. Česnek a zázvor oloupeme a nasekáme. Chilli papričky zbavíme jadérek, opláchneme a nakrájíme na proužky. Naťové cibulky...
více o Pikantní masové nudličky
Maso omyjeme, zbavíme blan a nakrájíme na proužky. Osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky...
více o Hovězí Stroganov
Roštěnky opláchneme, zbavíme blan, naklepeme a na okrajích nařízneme. Osolíme, poprášíme moukou, jemně opepříme a po obou stranách prudce opečeme na...
více o Roštěnky
Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem, rozšleháme a povaříme.
Po 30 minutách varu přidáme ocet, podle potřeby přisolíme a omáčku...
více o Koprová omáčka