• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Hovězí vývar

Hovězí vývar

Podobné ingredience

  • Čínský vývar
  • Drůbeží vývar
  • Houbový vývar
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Aztécká polévka

Aztécká polévka

Nedříve si přiravte cedník a vhodnou mísu. Na cedník vyklopte obě plechovky rajčat, protože šťávu budete potřebovat až později. Nechte dobře okapat.... více o Aztécká polévka

10 minut
Nadívaná kedlubna

Nadívaná kedlubna

Oloupané kedlubny pečlivě vydlabejte. Stonky i s lístky nejblíž ke středu kedlubny nakrájejte nadrobno. Vydlabaný vnitřek kedluben povařte společně s... více o Nadívaná kedlubna

20 minut
Pečený paprikáš

Pečený paprikáš

Troubu předehřejte na 180 °C. Maso nakrájejte na kostky a pak obalte v ochucené mouce. V hrnci rozpalte lžíci olivového olejea nechte na něm maso... více o Pečený paprikáš

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Na trošce oleje si orestujeme na drobno pokrájený špek a cibuli dozlatova. Maso si pokrájíme na plátky (nebo kostky, záleží na tom, jaké maso... více o Okurková omáčka z hovězího masa

30 minut
Francouzská tradiční cibulová polévka

Francouzská tradiční cibulová polévka

Cibuli nakrájíme na proužky nebo na kolečka (na kolečka lépe) a na mírném plameni ji smažíme na másle. Když cibule změknou a ještě nejsou hnědé,... více o Francouzská tradiční cibulová polévka

Hovězí plec s vinnou omáčkou

Hovězí plec s vinnou omáčkou

Špalíčky hovězího masa osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Jemně pokrájenou cibuli a nastrouhanou zeleninu osmahneme na oleji, přidáme protlak ... více o Hovězí plec s vinnou omáčkou

Nadívané křepelky po anglicku

Nadívané křepelky po anglicku

Nejprve si připravíme nádivku: játra pokrájíme a spolu s nakrájenou cibulí orestujeme na másle. Rohlíky pokrájíme, navlhčíme v mléce, vymačkáme a... více o Nadívané křepelky po anglicku

Boršč bez masa II

Boršč bez masa II

Pokrájené zelí a brambory vaříme 15 minut ve vývaru. Červenou řepu podusíme na sádle Brick s octem, cukrem a protlakem. Na másle zpěníme nakrájenou... více o Boršč bez masa II

Plněné papriky se smetanovou rajskou omáčkou

Plněné papriky se smetanovou rajskou…

Papriky seřízneme pod stopkou, vybereme z nich zrníčka a omyjeme je. Mleté maso smícháme se strouhankou a vejcem a dochutíme solí a pepřem. Papriky... více o Plněné papriky se smetanovou rajskou omáčkou

Falešné španělské ptáčky II.

Falešné španělské ptáčky II.

Hovězí maso si můžeme nechat na plátky nebo proužky (kostky). Maso si naklepeme, osolíme, opepříme. Kdo chce, nechá si maso vcelku, já jej krájím na... více o Falešné španělské ptáčky II.

20 minut
Marináda

Marináda

Vše vložíme do mixéru a promícháme. Můžeme dochutit podle svých chutí a libosti. Slabší plátky dobře prorostlé krkovičky naklepeme jen pěstí, vložíme... více o Marináda

Hovězí roláda plněná bylinkami

Hovězí roláda plněná bylinkami

Sušené hříbky namočte do studené vody. Na pánvi osmahněte nakrájenou cibuli, slaninu a prolisované stroužky česneku. Namočené houby vymačkejte... více o Hovězí roláda plněná bylinkami

Pravé mexické Buritos

Pravé mexické Buritos

Tortilly: do větší misky nasypte mouku, kypřící prášek, cukr, sůl a přidejte olivový olej. Za stálého míchání pomalu přilévejte vodu, až do... více o Pravé mexické Buritos

Hovězí maso na zelenině II.

Hovězí maso na zelenině II.

Maso nakrájíme na větší kousky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na tuku. Pak přidáme nakrájenou mrkev, petržel, cibuli, pórek na kostky a... více o Hovězí maso na zelenině II.

Avignonský Rumpsteak s cibulí

Avignonský Rumpsteak s cibulí

Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé kousky roztrhaný bobkový list,... více o Avignonský Rumpsteak s cibulí

Zingara

Zingara

Nakrájíme uzené maso na kostičky, šunku na flíčky, žampiony na plátky (nebo již krájené z konservy). Silné pláty (asi 2-3 cm) vepřové krkovice po... více o Zingara

Masová polévka "Chaben"

Masová polévka "Chaben"

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky. poprášíme paprikou a přidáme bujón, orestujeme, podle potřeby podlijeme vodou a necháme... více o Masová polévka "Chaben"

Špenátová polévka s raviolami

Špenátová polévka s raviolami

Na ravioly rozšleháme vejce a 3/4 nalijeme do mísy, přidáme změklé máslo, mouku a zpracujeme tuhé těsto, které zabalené v folii necháme v chladu... více o Špenátová polévka s raviolami

Římské kuře na pánvi

Římské kuře na pánvi

Kuře naporcujeme na menší kousky bez kostí, osolíme, opepříme a orestujeme v pánvi na tuku společně s uzeným a slaninou. Přidáme drcený česnek,... více o Římské kuře na pánvi

90 minut
Achillova řecká souzukakia

Achillova řecká souzukakia

Tip na začátek: Kdo nesežene Créme fraîche může si jej doma snadno vyrobit. Do jednoho kelímku šlehačky (min. 30% tuku) se přidají dvě lžíce podmáslí... více o Achillova řecká souzukakia

Pirohy z kynutého těsta

Pirohy z kynutého těsta

Z přísad a vykynutého kvásku vypracujeme těsto, necháme vykynout. Potom ho vyválíme na 1/2 cm vysoko, vykrajujeme pirohy, naplníme, okraje pevně... více o Pirohy z kynutého těsta

150 minut
Hovězí daube

Hovězí daube

Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli, vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku. Maso obalíme v mouce se solí a pepřem,... více o Hovězí daube

Kuře "Černá huba"

Kuře "Černá huba"

Kuře dáme do pekáčku (nesolíme ani nijak nekořeníme), přidáme hrst vlašských ořechů, kousek másla a dáme přikryté péct do vyhřáté trouby. Po chvíli... více o Kuře "Černá huba"

Selský kotlík od Pihule aneb lžícostoják

Selský kotlík od Pihule aneb…

Na oleji zpěníme na plátky nakrájené cibule, jen zesklovatět, ne zhnědnout. Přidáme na kostky nakrájené syrové brambory, orestujeme, zaprášíme lžičkou... více o Selský kotlík od Pihule aneb lžícostoják

Karamelová čína (slané)

Karamelová čína (slané)

Nejdříve si naložíme maso, nakrájíme na menší kousky, smícháme s oříšky a zasypeme solamylem a pořádně promícháme. Uložíme do chladu. Omáčka: do hrnce... více o Karamelová čína (slané)

40 minut
Chilli con carne IV.

Chilli con carne IV.

Nakrájíme cibuli na kostičky. Papriku rozpůlíme a nasekáme na přibližně centimetrové kousky. Vlijeme olej na pánev. Do rozžhaveného oleje vhodíme... více o Chilli con carne IV.

Staročeské hovězí na jalovci

Staročeské hovězí na jalovci

Slaninu rozškvaříme s olejem a na ni osmažíme cibulku do zlatova. Hovězí opečeme na cibuli. Podlijeme 1/2 litrem vývaru a přidáme jemně umletý jalovec... více o Staročeské hovězí na jalovci

Hovězí roštěnky v Guinnessu

Hovězí roštěnky v Guinnessu

Maso nakrájíme na 4-6 stejných plátků. Osolíme a opepříme. Poté zprudka opečeme na grilu nebo na pánvi. Dále očistíme mrkev, kterou nakrájíme na vetší... více o Hovězí roštěnky v Guinnessu

Lilek s rajčaty a paprikou

Lilek s rajčaty a paprikou

Do vymazaného a vysypaného kastrolu dám na kousky pokrájený lilek, rajčata, papriku a šunku, navrch dám trochu ajvaru, posypu usekaným česnekem a... více o Lilek s rajčaty a paprikou

Zapečené jehněčí kotlety

Zapečené jehněčí kotlety

Na másle opečeme z obou stran kotlety a vyjmeme je. Potřeme je prolisovaným česnekem. Ve výpeku opražíme nakrájenou cibuli, přidáme na kolečka... více o Zapečené jehněčí kotlety

Pravé chilli con carne

Pravé chilli con carne

Maso nakrájíme na malé kostky, opečeme na části sádla, podlijeme vývarem a podusíme. Přidáme kmín, nasekané chilli papričky (i sterilované), sůl,... více o Pravé chilli con carne

Pastevcovo tajemství

Pastevcovo tajemství

Uděláme bramborovou kaši v separátné míse. Rozehřejeme máslo ve větší pánvi. Osmažíme cibuli do sklovata a a přidáme maso, které smažíme až do doby,... více o Pastevcovo tajemství

Placičky z mletého masa II.

Placičky z mletého masa II.

Housku namočíme do mléka, vymačkáme a promícháme s masem. Cibuli osmahneme a vychladlou vmícháme do masa. Přidáme usekanou petrželku, strouhanku,... více o Placičky z mletého masa II.

Hovězí s máslovými bochánky

Hovězí s máslovými bochánky

Ve velkém žáruvzdorném kastrolu rozpálíme 2 lžíce oleje a kostky masa na něm opékáme do hněda asi 10 minut. Přidáme zbytek oleje, cibuli a cukr a na... více o Hovězí s máslovými bochánky

120 minut
Zeleninový hrnec s hovězím masem

Zeleninový hrnec s hovězím masem

Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky. Cibuli rozčtvrtíme a česnek prolisujeme. Do většího hrnce nalijeme 3 litry vody a vložíme zeleninu.... více o Zeleninový hrnec s hovězím masem

45 minut
Polévka z červené řepy

Polévka z červené řepy

Cibulku orestujeme na oleji, přidáme špek, klobásu, červenou papriku, sterilovanou řepu, zelí a zalijeme vývarem. Osolíme a přidáme koření. Necháme... více o Polévka z červené řepy

40 minut
Bosáky s houbovou omáčkou

Bosáky s houbovou omáčkou

Bosáky: syrové i vařené brambory nastrouháme, přidáme vejce, mouku, sůl. V ytváříme kuličky a ty necháme 20 minut vařit ve vroucí vodě. Houbová omáčka... více o Bosáky s houbovou omáčkou

Guláš z krůtího masa

Guláš z krůtího masa

Cibuli pokrájenou na drobno zpěníme na tuku a chvíli smažíme. Potom shrneme stranou a opečeme nakrájené kousky krůtího masa. Přidáme papriku, pepř,... více o Guláš z krůtího masa

Vídeňské roštěnky

Vídeňské roštěnky

Cibuli nakrájíme na kolečka a opečeme prudce na oleji do křupava. Přidáme trochu cukru, aby cibule zkaramelizovala a zhnědla. Dáme stranou. Roštěnky... více o Vídeňské roštěnky

Špenát trošku jinak

Špenát trošku jinak

Maso pomeleme nebo nakrájíme na malé kostičky a podusíme na oleji s cibulí do měkka. Ochutíme vegetou. Špenát podusíme, přidáme mléko nebo smetanu,... více o Špenát trošku jinak

Klokaní ragú

Klokaní ragú

Na pánvi rozškvaříme slaninu, přidáme cibuli a zesklovatíme. Potom přidáme maso, koření a rychle opečeme. Osolíme a přidáme víno a vývar. Dusíme do... více o Klokaní ragú

Hovězí v červeném zelí

Hovězí v červeném zelí

Hovězí maso nakrájíme na kostky, špek a cibuli pokrájíme na drobné kostičky, zelí nakrouháme. Do předehřátého kastrolu vrhneme 1/2 lžíce sádla,... více o Hovězí v červeném zelí

Pohanková kaše II.

Pohanková kaše II.

Aby byla pohanková "kaše" sypká, je třeba opražit pohanku na pánvi, až tzv. skáče. Současně postavím hrnec s vodou, přidám nakrájenou cibuli, česnek,... více o Pohanková kaše II.

50 minut
Hovězí guláš v tlakáči

Hovězí guláš v tlakáči

V tlakovém hrnci rozehřejeme sádlo a necháme na něm zesklovatět nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme sladkou papriku a maximálně půl minuty mícháme.... více o Hovězí guláš v tlakáči

Guláš z Milwaukee

Guláš z Milwaukee

Maso nakrájíme na 3x3x3 cm kostky. Do plastikového pytlíku nasypeme mouku a po částech maso. Třepeme pytlíkem, aby se maso obalilo moukou. V hrnci... více o Guláš z Milwaukee

Cibulačka

Cibulačka

Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme na tuku, přidáme nakrájené uzené maso a kmín, ještě chvíli restujeme, zalijeme vývarem a povaříme. Do talíře dáme... více o Cibulačka

60 minut
Tvarůžková polévka

Tvarůžková polévka

Cibuli nakrájíme nadrobno a zpěníme na tuku, přidáme na kostičky nakrájené tvarůžky a necháme je roztavit. Přilijeme pivo, prohřejeme a dolijeme... více o Tvarůžková polévka

Knedlíčky z mletého masa v omáčce na dva způsoby

Knedlíčky z mletého masa v omáčce na…

Maso, vejce, nadrobno nakrájenou cibuli, sůl, pepř, vodu a strouhanku smícháme a vytvoříme zhruba 28 kuliček velikosti vlašského ořechu. Vhodíme do... více o Knedlíčky z mletého masa v omáčce na dva způsoby

Ohnivá roláda

Ohnivá roláda

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme kečupem. Pak posypeme přípravkem Steak, na řízky dáme plátek slaniny. Cibuli překrojíme napůl a nakrájíme... více o Ohnivá roláda

Kari pirohy

Kari pirohy

Bramboru s jablkem oloupeme a spolu s cibulí nakrájíme na malé kousky. Dáme na pánev spolu s kari kořením a kostkou vývaru a vaříme, dokud maso... více o Kari pirohy

  • Předchozí stránka
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Další stránka

Doporučujeme

15 minut
Papriková frittata

Papriková frittata

30 minut
Rebarborový džem s vanilkou

Rebarborový džem s vanilkou

20 minut
Chřest s křupavou posýpkou a ztraceným vejcem

Chřest s křupavou posýpkou a…

Poslední sledované recepty

197
Dvoubarevná čokoláda do formiček
Dvoubarevná čokoláda do…
27
Ředkvičkové suflé s bramborem
Ředkvičkové suflé s…
21
Sirup ze smrkových výhonků
Sirup ze smrkových…
20
Čebureky II.
Čebureky II.
19
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na břiše
5 potravin, které vám pomohou zbavit se tuku na…
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte jednoduché vegetariánské recepty, které překvapí svou chutí
Zapomenutá kuchařka z Vilniusu: Vyzkoušejte…
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou skvělé k obědu i večeři
Upečte si zahrádku: Rozkvetlé slané koláče jsou…
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární pečené špagety z jednoho hrnce
Nestíháte v týdnu vařit? Vyzkoušejte populární…
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji správně připravit?
Rýže v troubě se nelepí a nerozvaří: Jak ji…
AHA.cz V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

V Brožové bouchly saze: Skandál a zrůdnost!

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Sluší jim to i po probuzení: Která znamení vypadají skvěle bez make-upu?

Blesk pro ženy Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Slavné krásky v černé: Tohle jsou triky stylistky, jak v ní nevypadat nudně!

Ženy.cz Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Jak rychle usnout do 10, 60 a 120 vteřin. 3 vědecky ověřené metody

Blesk.cz Dramatické dění v Survivoru: Napínavý duel Páji a Daniela! Kdo vypadl?

Dramatické dění v Survivoru: Napínavý duel Páji a Daniela! Kdo vypadl?

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

5 znamení zvěrokruhu, která se pořád vracejí ke svým ex: Kdo věří na druhé šance?

Nedávno navštívené recepty:

Staročeské zelníky s bramborami Kuřecí prsa s bazalkovou omáčkou Medové řezy ze 4 placek
Cibulový salát Kuřecí steak na bylinkovém másle Rohlíčky s nugátovou náplní
Jablečné tvarohové knedlíky Pomazánka z uzeného masa Kuřecí prsa na pórku
Fenyklový salát s pomerančem Jidáše dle časopisu F.O.O.D. Kuskus s krabími tyčinkami

Další doporučené ingredience:

Hovězí líčka Hovězí maso Hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva Hovězí oháňka Hovězí omáčka
Hovězí plec Hovězí pupek Hovězí roláda Hovězí roštěná Hovězí svíčková
Hovězí žebra s kostí Hračky Hradišťanka Hrách Hrachová polévka
Hranolky Hrášek Hraška Hráškové lusky Hrozinky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Hovězí vývar
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact