• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Hovězí svíčková

Hovězí svíčková

Podobné ingredience

  • Hovězí biftek
  • Hovězí jazyk
  • Hovězí kližka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou

Steak s vejcem, žampiony a sýrovou…

Odkrojte zhruba 4–5 centimetrů z hovězí svíčkové. Váleček trochu vytvarujte a zplácněte. Na rozehřátou pánev dejte lžičku másla, nejlépe přepuštěného,... více o Steak s vejcem, žampiony a sýrovou omáčkou

90 minut
Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

Svíčková na smetaně podle Richarda…

Základem skvělé svíčkové omáčky je čerstvá zelenina, kterou použijeme ve značném množství, protože nám svíčkovou omáčku zároveň zahustí, chuť zůstane... více o Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

40 minut
Steak Chateaubriand

Steak Chateaubriand

Název si steak vysloužil podle francouzského spisovatele Françoise-Reného Chateaubrianda, který jím odstartoval éru krvavých steaků. Brambory uvařte... více o Steak Chateaubriand

30 minut
Steak s pepřovou omáčkou

Steak s pepřovou omáčkou

Svíčkovou pokrájejte na 4 steaky, posypte je černým pepřem a smažte na oleji asi 2 minuty na každé straně. Po usmažení posypte špetkou soli. Vařící... více o Steak s pepřovou omáčkou

60 minut
Svíčková Wellington (DoPe)

Svíčková Wellington (DoPe)

Očištěný kus masa potřeme worchesteovou omáčkou, posypeme čerstvými bylinkami, osolíme, opepříme, zakápneme olejem. Vše dobře do svíčkové vetřeme,... více o Svíčková Wellington (DoPe)

10 minut
Tatarák ala DoPe

Tatarák ala DoPe

Syrové maso dvakrát na jemno pomeleme (labužníci si ho mohou naškrábat), přidáme zbývající uvedené ingredience a dobře promícháme. Natíráme na osolené... více o Tatarák ala DoPe

20 minut
Terijaki ze svíčkové

Terijaki ze svíčkové

Do kastrůlku dejte na 2 minuty vařit rýžové víno, vývar, 50 ml vody, sójovou omáčku, cukr, bobkový list a zázvor. Zahustěte škrobem rozmíchaným v... více o Terijaki ze svíčkové

30 minut
Steak na pepři dle Karla Pinka

Steak na pepři dle Karla Pinka

Maso lehce klouby rukou naklepejte, z obou stran osolte, po obvodu svažte kuchyňskou nití a „otlačte“ v drceném pepři. Olej rozehřejte na těžké,... více o Steak na pepři dle Karla Pinka

35 minut
Svíčková Stroganoff

Svíčková Stroganoff

Maso omyjte, zbavte blan a nakrájejte na nudličky. Osolte a opepřete. Nechte odležet. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenká kolečka, žampiony... více o Svíčková Stroganoff

60 minut
Hovězí špízy s bramborovým salátem

Hovězí špízy s bramborovým salátem

Maso opláchněte, osušte a nakrájejte na tenké plátky. Napíchejte na špízy (máte-li dřevěné špejle, namočte je napřed do studené vody). Česnek... více o Hovězí špízy s bramborovým salátem

30 minut
Jižanské řízky

Jižanské řízky

Troubu předehřejte na 100 °C. V misce prošlehejte vejce, v jiné promíchejte mouku s paprikou. Vejce, mouku i plátky masa osolte a opepřete. Maso... více o Jižanské řízky

30 minut
Stroganoff

Stroganoff

Maso nakrájejte na hranolky, dobře osolte a opepřete. Ve velké silnostěnné pánvi nebo širokém kastrolu rozpalte 2 lžíce oleje, po částech maso zprudka... více o Stroganoff

10 minut
Steak Diane

Steak Diane

Šalotky nasekáme najemno, česnek oloupeme a prolisujeme, žampionové kloboučky nakrájíme na plátky. Medailonky ze střední části hovězí svíčkové... více o Steak Diane

Biftek s Bernskou omáčkou

Biftek s Bernskou omáčkou

Svíčkovou nakrájejte na 4 silnější kousky, které dobře osolte a hojně opepřete. Po stranách bifteky omotejte dvěma plátky slaniny a utáhněte provázkem... více o Biftek s Bernskou omáčkou

Svíčkové medailonky na divoko

Svíčkové medailonky na divoko

Plátky masa ochutíme divokým kořením a na rozehřátém olivovém oleji opečeme dozlatova. Maso vyjmeme a na vypečené štávě orestujeme nakrájenou cibuli a... více o Svíčkové medailonky na divoko

Stroganoff a la Inka

Stroganoff a la Inka

Maso nakrájíme na nudličky a dáme ho do mísy. Cibuli a okurky najemno nastrouháme (jako na bramboráky) a přidáme k masu. Přidáme ostatní ingredience,... více o Stroganoff a la Inka

Divoký špíz

Divoký špíz

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Napichujeme je střídavě s kolečky klobásy. Špízy na rozehřátém oleji ze všech stran opečeme... více o Divoký špíz

Carpaccio podle Jamieho

Carpaccio podle Jamieho

Maso většinou podáváme syrové, krvavé. Jamie však ve svém receptu napřed maso trochu opeče, aby mělo křupavou kůrčičku. Svíčkovou nebo roštěnec v... více o Carpaccio podle Jamieho

Carpaccio V.

Carpaccio V.

Hovězí svíčkovou obalíme v čerstvé bazalce, zabalíme do potravinářské fólie a necháme namrazit v lednici. Namraženou svíčkovou krájíme na tenké plátky... více o Carpaccio V.

Carpaccio IV.

Carpaccio IV.

Maso vcelku zabalíme do potravinové fólie a uložíme na 20 minut do mrazáku. Mezitím připravíme zálivku vyšleháním žloutků s ostatními přísadami ... více o Carpaccio IV.

Carpaccio III.

Carpaccio III.

Vložit hovězí do mražáku asi na 30 min., nebo až je pevné, ale ne zmrzlé. Pomocí velice ostrého tenkého nože, nakrájet maso na papírově tenké plátky.... více o Carpaccio III.

Carpaccio II.

Carpaccio II.

Maso omyjeme pod tekoucí studenou vodou a osušíme utěrkou. Zabalíme jej do fólie a asi na 20 minut vložíme do mrazáku uležet. Maso po vyjmutí z... více o Carpaccio II.

Carpaccio I. (original dle mistra Ciprianiho)

Carpaccio I. (original dle mistra…

Čerstvou svíčkovou dáme na pár minut ztuhnout do mrazničky, aby se maso lépe krájelo. Nejostřejším nožem z něho nakrájíme tenounké plátky, které... více o Carpaccio I. (original dle mistra Ciprianiho)

Pikantní karpatské filé

Pikantní karpatské filé

Hovězí filé tence vyklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a sardelovou pastou. Pak rozetřeme vaječný žloutek, posypeme pokrájenou cibulí, kapary... více o Pikantní karpatské filé

Balatonský guláš (od  K. Gotta)

Balatonský guláš (od K. Gotta)

Na sádle osmahneme jemně pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na malé kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě asi půl hodiny. Pak přilijeme... více o Balatonský guláš (od K. Gotta)

Svíčková s karamelem

Svíčková s karamelem

Slaninu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme, přidáme olej, pak cibuli a osmahneme do zlatova. Na cibulovém základu opečeme osolené maso, na to přidáme... více o Svíčková s karamelem

Svíčková dle babičky

Svíčková dle babičky

Maso odblaníme a omyjeme, prošpikujeme slaninou, dáme do vysokého hrnce či vysokého pekáče s pokličkou. Do kousku hadříku zabalíme nové koření, pepř,... více o Svíčková dle babičky

Tatarský biftek speciál

Tatarský biftek speciál

Maso naškrábeme (případně můžeme 2x umlít hovězí zadní), vytvoříme kopeček s důlkem, do kterého dáme žloutek, na okraj talíře uděláme malé hromádky... více o Tatarský biftek speciál

Opravdu super pošušňání

Opravdu super pošušňání

Maso nakrájíme na nudličky jemné a dlouhé a okořeníme všemi druhy výše uvedeného koření. Dáme na rozpálenou pánev a rychle orestujeme, když je masso... více o Opravdu super pošušňání

30 minut
Svíčková Stroganov

Svíčková Stroganov

Maso nakrájíme přes vlákna na plátky, řádně naklepeme a nakrajíme na nudličky. Cibuli nakrajíme na plátky. Nejlépe ve woku rozpustíme dvě lžíce másla... více o Svíčková Stroganov

Copánek krásné slečny

Copánek krásné slečny

Máme před sebou krásné tři kusy masa, které si naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Připravíme si špičatou špejli, na kterou napíchneme všechny... více o Copánek krásné slečny

Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Arcibiskupské tajemství cibulové…

Pozn.: Na začátku je nutno podotknout, že příprava je velmi obtížná vzhledem k množství cibule, které se musí zpracovat. Skutečně totiž není chyba, že... více o Arcibiskupské tajemství cibulové svíčkové

Orgasmus pro chuťové buňky

Orgasmus pro chuťové buňky

Vezmeme si tu božskou věc, kterou nazýváme 300 g biftek, jemně ho rukou naklepeme nebo jen tak lehce romáčkneme, to už záleží jen čistě na každém z... více o Orgasmus pro chuťové buňky

Hovězí biftečky s jablkem a nivou

Hovězí biftečky s jablkem a nivou

Plátky svíčkové lehce naklepneme, osolíme, opepříme a necháme pár hodin uležet. Potom je velmi rychle osmahneme na pánvi z obou stran, poklademe... více o Hovězí biftečky s jablkem a nivou

Hovězí salát

Hovězí salát

Rozehřejeme troubu asi na 180 °C, brambory nakrájíme na polovičky, dáme do pekáčku s trochou olivového oleje a opékáme 25 minut. Mezitím dáme do misky... více o Hovězí salát

Svíčková na smetaně II.

Svíčková na smetaně II.

Nejprve dáme vařit 1 l vody s bobkovým listem, pepřem, novým kořením a hřebíčkem. Necháme povařit. Mezitím si do většího pekáče dáme slaninu, cibuli ... více o Svíčková na smetaně II.

Orientální salát ze svíčkové

Orientální salát ze svíčkové

Smíchejte česnek, cukr, limetkovou šťávu a chilli papričky. Přidejte rybí či sójovou omáčku. Salátové lístky promíchejte s okurkou a ředkvičkami,... více o Orientální salát ze svíčkové

Tatarský Biftek - pravý

Tatarský Biftek - pravý

Nejdříve nameleme svíčkovou nebo naškrábeme - podle možností, nicméně platí zde, čím jemnější, tím lepší. Cibuli nakrájíme co možná nejvíce najemno a... více o Tatarský Biftek - pravý

Hovězí v kečupové směsi

Hovězí v kečupové směsi

Maso nakrájet přes vlákna na hranolky, osmahnout na sádle do zlatova, zaprášit paprikou, karim, zapéct a podlít vodou, osolit, dusit doměkka. Při... více o Hovězí v kečupové směsi

Minutkový guláš Petřín

Minutkový guláš Petřín

Maso nakrájet na nudličky, osolit, opepřit a opéct na tuku. Přidat nakrájenou cibuli, na plátky žampiony, orestovat. Nakonec přidat utřený česnek,... více o Minutkový guláš Petřín

Hněv blanických rytířů

Hněv blanických rytířů

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a v rozpáleném oleji opékáme do měkka. Před dokončením přidáme k masu na nudličky nakrájenou cibuli,... více o Hněv blanických rytířů

File Montreal

File Montreal

Maso nakrájíme přes vlákna - 2 plátky na porci - naklepeme dlaní, osolíme, opepříme a upečeme na oleji. Na jedno filé položíme ananas podušený na... více o File Montreal

Silvestrovské fondue

Silvestrovské fondue

Odleželé maso nakrájíme na sousta o hraně asi 2 cm, a to těsně před přípravou, aby zbytečně nepouštělo šťávu. Maso má být suché, osušíme je proto... více o Silvestrovské fondue

Nudličky s růžičkovou kapustou

Nudličky s růžičkovou kapustou

Na nudličky nakrájené a okořeněné maso vložíme do rozpáleného oleje. Jakmile se maso začne barvit dozlatova, přidáme slaninu, cibuli a česnek.... více o Nudličky s růžičkovou kapustou

20 minut
Minutkový guláš Stroganov 3

Minutkový guláš Stroganov 3

Maso očistíme. Nakrájíme na úzké nudličky a rychle osmahneme na oleji. Přidáme cibuli a společně s masem dále osmahneme. Až je směs osmažená,... více o Minutkový guláš Stroganov 3

Minutkový guláš Stroganov 1

Minutkový guláš Stroganov 1

Maso očistíme, nakrájíme na úzké nudličky a rychle osmahneme na oleji. Cibuli nastrouháme na hrubém struhadle a zpěníme na rozpuštěném másle. Mezitím... více o Minutkový guláš Stroganov 1

Minutkový guláš Stroganov 2

Minutkový guláš Stroganov 2

Maso očistíme, nakrájíma na úzké nudličky a rychle osmahneme na oleji. Přidáme cibuli a žampiony a společně s masem dále osmahneme. Sundáme z plotny a... více o Minutkový guláš Stroganov 2

Tatarák 2

Tatarák 2

Maso naškrábeme nebo hodně jemně umeleme. Podle chuti přidáme koření a necháme 2-3 hodiny odležet. Mažeme na topinky.... více o Tatarák 2

Masové kostky po čínsku

Masové kostky po čínsku

Maso nakrájíme na kostky, opečeme na rozpáleném oleji, vyjmeme, přidáme sójovou omáčku, osolíme, opepříme, vyjmeme a udržujeme teplé. Na zbylém oleji... více o Masové kostky po čínsku

Hovězí plátky s ústřicovou omáčkou

Hovězí plátky s ústřicovou omáčkou

Svíčkovou krájíme napříč na 2 cm dlouhé a 0,5 cm silné plátky, přidáme sůl, wej-su, vejce, alkohol, škrob a promícháme. Česnek, zázvor a pórek... více o Hovězí plátky s ústřicovou omáčkou

  • 1
  • 2
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

289
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
205
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
50
Vepřové s cibulí na černém pivu
Vepřové s cibulí na…
49
Jindřiščin perník
Jindřiščin perník
48
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky
Šťavnatý mrkvový koláč …

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Poslední filmové Vary Jiřího Bartošky: Mrazivá slova o loučení!

Poslední filmové Vary Jiřího Bartošky: Mrazivá slova o loučení!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

FOTO: Paulina Gretzky – sexy blondýna, která kdysi dráždila (nejen) golfistky

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Květnový úplněk ve Štíru zacílí na oblast vztahů, sexu a emocí. Nezadaní se mají na co těšit!

Nedávno navštívené recepty:

Krevety na česnekovém másle Italská pizza Míchaná vejce s avokádem
Sirup proti kašli Roštěnky na špeku Ovocný koktejl
Rybízový koláč podle paní Mixové Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou Listové šátečky (nejen) s tuňákem
Dip z červené řepy Hovězí po burgunsku Kuře „65“

Další doporučené ingredience:

Hovězí kýta Hovězí líčka Hovězí maso Hovězí maso ve vlastní šťávě - konzerva Hovězí oháňka
Hovězí omáčka Hovězí plec Hovězí pupek Hovězí roláda Hovězí roštěná
Hovězí vývar Hovězí žebra s kostí Hračky Hradišťanka Hrách
Hrachová polévka Hranolky Hrášek Hraška Hráškové lusky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Hovězí svíčková
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact