Plec odblaníme a dáme do pekáčku. Mírně ji osolíme a poklademe 40 g másla nakrájeného na plátky. Maso podlijeme 150 ml vody a přiklopíme. Pečeme v...
více o Koprová omáčka s houskovými knedlíky
Špalíčky hovězího masa osolíme, opepříme a opečeme na oleji.
Jemně pokrájenou cibuli a nastrouhanou zeleninu osmahneme na oleji, přidáme protlak ...
více o Hovězí plec s vinnou omáčkou
Maso nakrájíme na kostky, které osolíme a opepříme. Na části sádla osmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso, osmahneme je, přidáme...
více o Volyňský guláš
Na masovém strojku semeleme maso, vložíme na horký olej a za stálého promíchávání opékáme. Dříve, než je maso měkké, přidáme nakrájené žampiony,...
více o myslivecká topinka
Na rozehřátou pánev nalijte trochu oleje a opečte kousky slaniny. Dejte stranou. Na pánvi hned nechte zatáhnout kousky masa a až bude ze všech stran...
více o Burgundská hovězí pečeně