Maso rozdělte na čtyři stejné díly a v ruce každou část zlehka zpracujte do koule. Rozložte je na pracovní plochu pokrytou fólií nebo pečicím papírem,...
více o Klasický burger
Cizrnu slijte, ale tekutinu zachovejte. Čtvrtinu cizrny ponechte stranou, zbytek nasypte do mixéru a nahrubo rozmixujte. Přidejte na kostičky...
více o Falafel burger s halloumi a hummusem
Řepu nakrájejte na kousky velikosti sousta, dejte ji do středně velkého hrnce, zalijte vodou a uveďte do varu. Výkon snižte a řepu zlehka vařte 20...
více o Bulky s řepnou pomazánkou
Ještě horkou červenou řepu rozmixujte s česnekem, přimíchejte ostatní suroviny a podle chuti osolte. Vytvarujte mokrýma rukama burgery, naskládejte na...
více o Burgery z červené řepy
Klobásy rozdělíme na čtyři stejně velké díly, které stočíme do šneku, zpevníme párátky a osmažíme dozlatova z obou stran v pánvi nebo opečeme v troubě...
více o Burgery s vinnou klobásou
Maso nakrájejte na kostky, dejte do pekáče, promíchejte s paprikou, nadrceným římským kmínem a olejem, přidejte nahrubo pokrájenou cibuli, podlijte...
více o Burgery s trhaným vepřovým masem
Batáty oloupejte, nakrájejte na hranolky, v míse důkladně promíchejte s olivovým olejem a solí. Rozložte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v...
více o Rybí burger a batátové hranolky
Papriky opečte na grilu nebo v troubě tak, aby slupka zčernala. Dejte je na pár minut zapařit do igelitového sáčku a poté oloupejte a zbavte semínek....
více o Vegetariánský burger se sýrem halloumi
Cibuli nakrájejte na kolečka, smíchejte s olivovým olejem, vinným octem a tymiánem, osolte a opepřete. Nechte alespoň hodinu marinovat, klidně i déle....
více o Burger à la dvouručák
Klobásu nakrájejte na porce, zaviňte, spojte špejlemi a opečte z obou stran na pánvi zastříknuté trochou oleje.
Housky rozkrojte a řezné strany...
více o Vinná klobása v housce
Žampiony očistěte a odkrojte jim nožičky. Smíchejte olivový olej, česnek, sůl a pepř. Tím potřete žampiony z obou stran. Houby ogrilujte na grilu,...
více o Portobello burgery
Na rozpálenou pánev nakrájíme rajčata, přidáme trochu vody, balzamikový ocet a pepř a restujeme do měkka. Brambory rozmačkáme mačkadlem na brambory a...
více o Vegetariánský burger z tofu
Kuřecí prsa zlehka naklepejte, nakrájejte na proužky a dejte do misky. Podmáslí promíchejte s paprikou a chilli, osolte a opepřete. Maso přelijte...
více o Burgery z podmáslového kuřete
Každou porci rybího filé osolíme, opepříme a buď obalíme v trojobalu nebo pouze v hladké mouce, případně je necháme čistě přírodní a osmažíme z obou...
více o Rybí burgery
Karbanátky: mleté maso dáme do mísy, přidáme pokrájenou cibuli, jemně nasekaný česnek, vejce, sojovou omáčku a koření dle chuti. Pokud máme koření...
více o Burgery po našem
Nejprve Sedlčanský Tuplák vyjměte z obalu. Hermelíny potřete trochou oleje a zabalte do alobalu. Vložte je na rozpálený gril.
Cibuli nakrájejte na...
více o Vodácký Tuplákový HermBurger
Hrášek a kukuřici krátce povařte. Smíchejte je s petrželkou, pažitkou a kapary. Přidejte vejce a mouku, osolte a opepřete, dochuťte solí a pepřem,...
více o Burger s kukuřičnohráškovým karbanátkem
Namleté maso vytvarujte na čtyři stejně velké kulaté placky ve tvaru burgeru vysoké 1,5 cm. Nechte v chladu uležet. Připravte si omáčku. Nasekanou...
více o Burger s fat cat omáčkou
Tvarůžky obalíme klasicky v trojobalu, doporučuji dvakrát, aby při smažení nevytékaly. Smažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.
Pečivo...
více o Olomoucké burgery nebo bagetky
Maso si rozdělíme na čtvrtiny, ze kterých vytvarujeme placky, které z obou stran osolíme, opepříme a hodíme s trochou oleje na rozehřátou pánev. Je...
více o Nejchutnější hamburger
Ve velké míse smíchejte krůtí maso, strouhanku, cibuli, bílky, petržel, česnek, sůl a pepř (tedy všechny ingredience). Jakmile je maso dobře...
více o Americký krůtí hamburger