• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Hořčice

Hořčice

Podobné ingredience

  • Celozrnné hořčice
  • Česneková hořčice
  • Dijonská hořčice
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Čínský rapl

Čínský rapl

Špekáčky nakrájíme na kolečka, papriku na nudličky a cibuli na kostičky. Nálev povaříme asi 2 minuty a vychladíme, smícháme a podáváme chlazené.... více o Čínský rapl

MINIPIZZY II.

MINIPIZZY II.

Listové těsto rozdělíme na tři díly, každý vyválíme jako na štrudl, potřeme hořčicí,poklademe salámem,posypeme strouhaným sýrem, vegeta,oregano,... více o MINIPIZZY II.

Salát "Hermelín" III.

Salát "Hermelín" III.

Sýr pokrájíme na kostičky, přidáme nudličky papriky, jemně pokrájenou cibuli a vše spojíme zakysanou smetanou. Dochutíme hořčicí, pepřem, citronovou... více o Salát "Hermelín" III.

Pomazánka z krabích tyčinek II.

Pomazánka z krabích tyčinek II.

K nadrobno nasekaným krabím tyčinkám přidáme nastrouhané vejce uvařené natvrdo, jemně nastrouhanou mrkev a kyselou okurku. Ochutíme lžičkou hořčice,... více o Pomazánka z krabích tyčinek II.

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Nejdříve připravujeme omáčku. Základ tvoří bešamel - rozpustíme máslo (margarín) za stálého míchání metlou přisypáváme hladkou mouku a potom pomalu za... více o Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Marináda na maso V.

Marináda na maso V.

Maso nakládáme alespoň na 24 hod. Potom pomalu opékáme na tuku.... více o Marináda na maso V.

Sýrové kornoutky plněné pikantním tvarohem

Sýrové kornoutky plněné pikantním…

Plátky sýra stočíme do kornoutku a upevníme párátkem. Změklé máslo utřeme, přidáme prolisovaný tvaroh a s trochou smetany vyšleháme v hladký krém,... více o Sýrové kornoutky plněné pikantním tvarohem

Silvestrovské fondue

Silvestrovské fondue

Odleželé maso nakrájíme na sousta o hraně asi 2 cm, a to těsně před přípravou, aby zbytečně nepouštělo šťávu. Maso má být suché, osušíme je proto... více o Silvestrovské fondue

Vepřové na medu s pečenými brambory a jablky

Vepřové na medu s pečenými brambory a…

Vepřové maso nařežeme na povrchu na tenké plátky, přibližně do poloviny hloubky tuku, vetřeme rovnou polévkovou lžíci soli a 2 lžíce oleje a hodně... více o Vepřové na medu s pečenými brambory a jablky

Pomazánka z krabích tyčinek VI:

Pomazánka z krabích tyčinek VI:

K nadrobno nasekaným krabím tyčinkám přidáte nastrouhané vejce na tvrdo,jemně nastrouhanou mrkev a kys. okurku. Ochutíte lžičkou hořčice, přidáte... více o Pomazánka z krabích tyčinek VI:

Pomázánka z uzené  makrely II.

Pomázánka z uzené makrely II.

uzenou makrelu zbavíme kůžě maso rozmělníme vidličkou.Tvaroh rozšleháme s jogurtem a hořticí přidáme makrelu citronovou šťávu a promícháme!... více o Pomázánka z uzené makrely II.

15 minut
Ředkvičkový salát se sýrem

Ředkvičkový salát se sýrem

Ředkvičky nakrájíme na plátky a promícháme je s nastrouhaným celerem a s nadrobno nakrájeným sýrem. Směs spojíme jogurtem ochuceným hořčicí, cukrem a... více o Ředkvičkový salát se sýrem

20 minut
Balkánský zeleninový salát II.

Balkánský zeleninový salát II.

Rajčata omyjeme, okurku oloupeme a nakrájíme na plátky. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, papriky na nudličky a všechno vložíme do salátové mísy.... více o Balkánský zeleninový salát II.

45 minut
Sekané karbanátky

Sekané karbanátky

Zpracujeme maso a vejce ve vodě nebo v mléce, přidáme housku, sůl a vše ostatní(kromě strouhanky a oleje) a vytvoříme hmotu. Z hmoty mokrýma rukama... více o Sekané karbanátky

60 minut
Čertovské roštěnky

Čertovské roštěnky

Plátky roštěné nakrájíme na hranolky, naklepneme je, osolíme a opepříme. Do červeného vína zamícháme ostrou hořčici, kečup a chilli. Maso naložíme do... více o Čertovské roštěnky

20 minut
Kuřecí salát X.

Kuřecí salát X.

Sýr nastrouháme, ostatní přísady nakrájíme na kostičky a smícháme dohromady. Necháme přes noc uležet. Podáváme s vekou nebo i samotné.... více o Kuřecí salát X.

15 minut
Salát "Hermelín"

Salát "Hermelín"

Sýr pokrájíme na kostičky, přidáme nudličky papriky, jemně pokrájenou cibuli a vše spojíme zakysanou smetanou. Dochutíme hořčicí, pepřem, citronovou... více o Salát "Hermelín"

Španělské brambory II.

Španělské brambory II.

V pánvi s těžkým dnem rozehřejte olivový olej. Přidejte nové brambory, rozkrojené na polovinu, a plátky cibule, míchejte a vařte 4-5 minut, dokud... více o Španělské brambory II.

brambory s nivou

brambory s nivou

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme a smícháme s nastrouhanou nivou a nakrájenou cibulí. Přidáme lžíci hořčice, bílý jogurt, sůl a trochu... více o brambory s nivou

Zapečený Hermelín II.

Zapečený Hermelín II.

Hermelíny rozřízneme podélně na tři plátky. Spodní díl potřeme hořčicí a poklademe kolečky cibule, salámu a plátky rajčete. Okořeníme dle chuti a... více o Zapečený Hermelín II.

Vepřové plátky na hořčici

Vepřové plátky na hořčici

Na oleji orestujeme cibuli, slaninu, nastrouhaný celer a vložíme osolené, na plátky nakrájené maso a opečeme. Podlijeme, přidáme hořčici, koření a... více o Vepřové plátky na hořčici

Salát "Hermelín" II.

Salát "Hermelín" II.

Sýr pokrájíme na kostičky, přidáme nudličky papriky, jemně pokrájenou cibuli a vše spojíme zakysanou smetanou. Dochutíme hořčicí, pepřem, citronovou... více o Salát "Hermelín" II.

Tatarka II.

Tatarka II.

Vše smícháme, necháme uležet a podáváme. Pro odlehčení je možné přidat bílý jogurt a jakékoliv zelené bylinky.... více o Tatarka II.

25 minut
Studená vaječná omáčka

Studená vaječná omáčka

Do osoleného žloutku z jednoho vejce přikapáváme za stálého mícháni olej tak dlouho, až vznikne hustá majonéza. Druhé vejce uvaříme natvrdo, oloupeme... více o Studená vaječná omáčka

10 minut
Studená křenová omáčka

Studená křenová omáčka

Do osoleného žloutku přikapáváme za stálého míchání olej tak dlouho, až vznikne hustá majonéza. Křen očistíme a nastrouháme na jemném struhadle a... více o Studená křenová omáčka

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely

Makrelu zbavíme kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí a jemně posekanými vařenými... více o Pomazánka z uzené makrely

pomazánka - z krůtího masa

pomazánka - z krůtího masa

Maso nakrájíme na nudličky a na oleji opečeme ze všech stran, případně použijeme vařené maso z polévky. Maso rozmixujeme s cibulí, osolíme, opepříme a... více o pomazánka - z krůtího masa

Studená omáčka z kopru k rybě

Studená omáčka z kopru k rybě

Ricottu rozmícháme se všemi surovinami na hladkou omáčku. Podáváme na polití salátů, ke smažené rybě nebo studeným masům... více o Studená omáčka z kopru k rybě

Zálivka z nivy

Zálivka z nivy

Sýr nastrouháme a s uvedenými přísadami dobře promícháme. Používá se k ochucení zeleninových salátů.... více o Zálivka z nivy

25 minut
těstovinový salát se salámem II.

těstovinový salát se salámem II.

Těstoviny uvaříme běžným způsobem v dostatečně osolené vodě. Slijeme je, propláchneme a necháme okapat. Rozpůlíme papriky a odstraníme semeníky. Lusky... více o těstovinový salát se salámem II.

paštika z pečeného masa

paštika z pečeného masa

Slaninu nakrájenou na kostičky rozpustíme na pánvi, škvarečky vyjmeme a na tuku zesklovatíme nakrájenou cibuli. Do mixéru dáme kousky krůtího masa,... více o paštika z pečeného masa

60 minut
Vepřové po italsku

Vepřové po italsku

Maso naklepeme, osolíme a potřeme hořčicí. Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso, opepříme, orestujeme a dusíme v papiňáku do měkka. Maso vyjmeme. Do... více o Vepřové po italsku

Smradlavá pomazánka

Smradlavá pomazánka

Sýr rozmačkáme vidličkou, utřeme s máslem a žloutkem na hladký krém. Přidáme drobně nasekanou cibuli, jogurt a hořčici. Pomazánka nesmí bý příliš... více o Smradlavá pomazánka

Slovácké klobásky

Slovácké klobásky

Maso jemně umeleme, promícháme se solí, kořením, vajíčkem, strouhankou a moukou a tvoříme placičky, do kterých balíme klobásy. Vše zabalíme do plátků... více o Slovácké klobásky

Zapečené párky s pivem

Zapečené párky s pivem

Špekáčky podélně nařízneme do tří čtvrtin(aby se dali otvírat), uvnitř potřeme kečupem a hořčicí,vložíme proužky slaniny,kolečka cibule a plátky... více o Zapečené párky s pivem

Těstovinový salát s tatarkou

Těstovinový salát s tatarkou

Zeleninu si nakrájíme na menší kousky a smícháme s uvařenými těstovinami, tatarkou a hořčicí.... více o Těstovinový salát s tatarkou

Rybí nákyp se sýrem

Rybí nákyp se sýrem

Vejce nakrájíme na plátky a pokladame jimi máslem vymazanou zapékací misku. Na ně dáme podušené a nakrájené filé. Ve smetaně rozmícháme mouku, přidáme... více o Rybí nákyp se sýrem

60 minut
Vaječné ragů II.

Vaječné ragů II.

Vejce vaříme asi 10 minut natvrdo. Květák pečlivě očistíme, rozebereme na růžičky a opereme. Ve zhruba 250 ml vroucí osolené vody ho vaříme 10 – 15... více o Vaječné ragů II.

15 minut
Bramborový salát II.

Bramborový salát II.

Vše nakrajíme a smícháme. Dochutíme podle chuti.... více o Bramborový salát II.

Medailónky z kuřete

Medailónky z kuřete

Prsíčka nakrájené na větší plátky, nebo maso ze stehen naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, položíme na ně plátek anglické slaniny a pórek.... více o Medailónky z kuřete

Pikantní kuřecí závitky se žampióny

Pikantní kuřecí závitky se žampióny

Čtyři větší kuřecí řízky naklepeme, potřeme obyčejnou hořčicí. Osolíme, přidáme trochu vegety, opepříme a takto upravené maso necháme naložené 1 den v... více o Pikantní kuřecí závitky se žampióny

90 minut
Filé v těstíčku

Filé v těstíčku

Filé osolíme, posypeme grilovacím kořením, zakapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet. Na těstíčko smícháme mouku, sůl, koření, solamyl,... více o Filé v těstíčku

Vepřové v pekáčku

Vepřové v pekáčku

Vepřové maso nakrájené na tenké plátky naklepeme, potřeme olejem a necháme nejméně 4 hodiny uležet. Potom osolíme, okořeníme a potřeme prolisovaným... více o Vepřové v pekáčku

75 minut
Segedínský guláš ze sojových nudliček

Segedínský guláš ze sojových nudliček

Sójové nudličky povaříme 20 - 30 min. v "marinádě" (možno rozředit vodou). Na rozpáleném tuku zpěníme nakrájenou cibuli, vložíme k ní sójové maso,... více o Segedínský guláš ze sojových nudliček

60 minut
Kuře v černém pivu

Kuře v černém pivu

Kuře naporcujeme, zespodu potřeme porce hořčicí, dáme do vymaštěného a nasekanou cibulí vyloženého pekáče. Osolíme, opaprikujeme a zalijeme necelou... více o Kuře v černém pivu

Pekingské maso (sojové) se žampiony

Pekingské maso (sojové) se žampiony

Pekingské sójové maso povaříme 15 minut v osoleném a Solčankou okořeněném nálevu. Zcedíme. Žampiony nakrájíme a podusíme s nakrájenou cibulí,... více o Pekingské maso (sojové) se žampiony

30 minut
Kuřecí Cordon Bleu

Kuřecí Cordon Bleu

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na každý řízek položíme plátek šunky a plátek sýra. Řízky přehneme, strany upevníme párátky,... více o Kuřecí Cordon Bleu

Katův šleh III.

Katův šleh III.

Maso nakrájíme na kousky a na oleji orestujeme do měkka. Přidáme pokrájené feferonky nebo chilli koření, pokrájené kyselé okurky, hořčici, sůl, pepř a... více o Katův šleh III.

15 minut
Pomazánka sloní žrádlo

Pomazánka sloní žrádlo

Salám, cibuli a okurky nakrájíme najemno nebo umeleme na masovém strojku. Kečup, hořčici, olej, cukr a ocet povaříme za stálého míchání asi jednu... více o Pomazánka sloní žrádlo

Kuřecí křídla v pálivé omáčce

Kuřecí křídla v pálivé omáčce

Cibuli nakrájíme na drobné kostky, česnek prolisujeme. Oboje smícháme s cukrem, kečupem, octem, sójovou omáčkou a hořčicí. Uvedeme do varu a za... více o Kuřecí křídla v pálivé omáčce

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Losos na másle a limetách se šťouchanými bramborami

Losos na másle a limetách se…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

42
Palačinky
Palačinky
26
Chlebíčky s vejcem
Chlebíčky s vejcem
26
Hrnkové muffiny s lesním ovocem a ořechovou drobenkou
Hrnkové muffiny s lesním…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Míša řezy
Míša řezy

Zajímavé články

Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte kouzlo nedokonalosti
Nejkrásnější svatební dorty v boho stylu: Objevte…
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Kvíz: Jaké je vaše kuchařské IQ? Otestujte se!
Obložené chlebíčky: Budou zdobit váš stůl i na dnešní Den matek?
Obložené chlebíčky: Budou zdobit váš stůl i na…
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5 způsobů, jak ji můžete použít
Cizrnová mouka, skrytý poklad vaší kuchyně: 5…
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a co z nich uvařit?
Májovky chutnají i léčí. Jak je bezpečně poznat a…
AHA.cz Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Boží mlýny melou! Slováček o Novotném po urážce Aničky (†29)

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Matka podle zvěrokruhu: Blíženkyně jsou zábavné, Panny dobré organizátorky

Ženy.cz Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Den matek se blíží: Inspirujte se tipy na dárky, které maminku opravdu potěší

Blesk.cz Dědictví po Liamovi (†31) z One Direction: 710 milionů pro syna

Dědictví po Liamovi (†31) z One Direction: 710 milionů pro syna

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Koho čeká úspěch a kdo podlehne velkému pokušení?

Horoskop na další týden: Koho čeká úspěch a kdo podlehne velkému pokušení?

Nedávno navštívené recepty:

Bábovka olejová Rajská polévka s nočky Guláš v papiňáku
Anglická snídaně Sýrové kuličky-smažené Americký ořechový koláč
Gnocchi Quattro Formaggi Nakládané maso Dietní karbanátky
Papriková smetanová omáčka Jogurtovo-banánová buchta Jednoduché karamelové řezy

Další doporučené ingredience:

Hliníkový tácek Hlíva ústřičná Hluchavka Hnědá čočka Hnědý cukr
Hnědý rum Holub Horká voda Horké koření Horní krůtí stehno
Hořčice kremžská Hořčice plnotučná Hořčice se zeleným pepřem Hořčicová omáčka s koprem Špak Hořčičné semínko
Hořčičný prášek Hořká čokoláda Hořké mandle Hot Sauce Houbová čalamáda
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Hořčice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact