• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Hladká mouka

Hladká mouka

Podobné ingredience

  • Amarantová mouka
  • Bezlepková mouka
  • Bílá mouka
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Obalované papriky

Obalované papriky

Na rozpálené plotně opečeme po všech stranách papriky, až jde oloupat slupka. V hlubokém talíři z vajec a mouky připravíme těstíčko. Na pánvi... více o Obalované papriky

Telecí perkelt

Telecí perkelt

Maso omyjeme, nakrájíme na kousky a osolíme. Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme papriku, kostky masa a za občasného míchání dusíme, až... více o Telecí perkelt

Celerová polévka

Celerová polévka

Umytý celer oloupeme, nakrájíme na kostky, podusíme na másle, přidáme nakrájenou bramboru, zalijeme trochou studené vody a uvaříme doměkka. Potom... více o Celerová polévka

Slovenská kapustnice

Slovenská kapustnice

Brambory oloupeme, přidáme sůl, kmín a vaříme. Když se brambory trochu povařily, přidáme drobně nakrájené kysané zelí, klobásu nakrájenou na kolečka a... více o Slovenská kapustnice

Polévka z uzeného masa

Polévka z uzeného masa

Vývar z uzeného masa přecedíme, případně ještě trochu přisolíme, přidáme zeleninu nakrájenou na jemné nudličky, máslovou jíšku a zvlášť na másle... více o Polévka z uzeného masa

Domácí široké nudle

Domácí široké nudle

Do přesáté mouky uděláme jamku, přidáme rozšlehané vejce a vypracujeme tuhé těsto. Rozdělíme je na dva díly, každý vyválíme na tenkou placku a dáme na... více o Domácí široké nudle

Tortillas

Tortillas

Z mouky, sádla a vlažné vody vypracujeme těsto podobné nudlovému. Rozdělíme ho na díly, ze kterých vyválíme velmi tenké placky. Klademe je na suchý... více o Tortillas

45 minut
Buchty

Buchty

Heru ušleháme v elektrickém šlehači s cukrem a žloutky. Přidáme hladkou mouku, vlažné mléko a kvásek z droždí a trochy mléka. Směs důkladně zpracujeme... více o Buchty

Pizza - základní těsto

Pizza - základní těsto

Nejprve připravíme kvásek. Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme cukr a na teplém místě necháme vzejít. Do mísy prosijeme mouku, osolíme,... více o Pizza - základní těsto

Nákyp z krevet

Nákyp z krevet

Máslem vymažeme velkou nákypovou formu. Očistíme houby, nakrájíme je na lupínky a s 10 g másla je podusíme a necháme okapat. Zbylé máslo rozpustíme,... více o Nákyp z krevet

Dušené ledvinky

Dušené ledvinky

Ledvinky důkladně umyjeme, zbavíme tuku, nakrájíme na tenké plátky, znova důkladně propláchneme a necháme na sítě okapat. Na rozehřátém oleji... více o Dušené ledvinky

Kapustová polévka s párkem

Kapustová polévka s párkem

Omytou kapustu nakrájíme na nudličky, spaříme horkou vodou a podusíme na másle. Párky nakrájíme na kolečka. Světlou jíšku připravenou z másla a mouky... více o Kapustová polévka s párkem

60 minut
Patizonová omeleta

Patizonová omeleta

Na horkou teflonovou pánev vložíme na nudličky nakrájený, oloupaný, semen zbavený patizon a velmi pomalu dusíme. Když je poloměkký, zalijeme jej... více o Patizonová omeleta

Okurková omáčka

Okurková omáčka

Na dvou lžících másla osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mouku a usmažíme žlutou jíšku. Zalijeme ji vývarem a mlékem, rozšleháme a za... více o Okurková omáčka

60 minut
Pikantní roštěná

Pikantní roštěná

Maso nakrojíme na okrajích, mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozehřátém oleji ze všech stran opečeme. Na zbylém oleji zpěníme nadrobno... více o Pikantní roštěná

Obrácené roštěnky

Obrácené roštěnky

Rostěnky naklepeme, osolíme, opepříme. Obalíme obráceně: strouhanka, vejce, mouka (obalujeme vidličkami, jinak trojobal opadává) a zprudka na pánvi... více o Obrácené roštěnky

Královské řezy

Královské řezy

Z mouky, cukru, prášku do pečiva, tuku a žloutků vypracujeme tuhé těsto. 1/3 uložíme do ledničky a zbylé dvě třetiny rozválíme na vymazaný a moukou... více o Královské řezy

60 minut
Oříškový koláč s medem

Oříškový koláč s medem

Oříšky lehce opražíme na pánvi. Přidáme žloutky, olej, med a 1/4 mouky. Řádně promícháme. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků společně... více o Oříškový koláč s medem

Podlistníky

Podlistníky

Oloupané brambory jemně nastrouháme a vymačkáme. Smícháme je s vejci, mlékem, moukou a solí. Hmotou namažeme na zelné listy, ze kterých seřízneme... více o Podlistníky

Rybí filé v těstíčku

Rybí filé v těstíčku

Filé osolíme, opepříme, potřeme po obou stranách hořčicí a necháme v chladnu asi hodinu proležet. Z rozšlehaných vajec, mléka, mouky a soli připravíme... více o Rybí filé v těstíčku

Hodolanská omáčka

Hodolanská omáčka

V litru vody uvaříme oloupané brambory se zeleninou, kořením a solí. Zvlášť na tuku osmahneme cibulku, přisypeme mouku a zalijeme podmáslím. Krátce... více o Hodolanská omáčka

Dršťková polévka

Dršťková polévka

Očištěné dršťky dobře proláchneme, nakrájíme na menší kousky, dáme do studené vody a uvedeme do varu. Vodu slijeme, dršťky dáme do další studené vody,... více o Dršťková polévka

45 minut
Olomoucký sekaný řízek

Olomoucký sekaný řízek

Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostky, zalijeme mlékem, osolíme a necháme v lednici přes noc odležet. Odleželé maso spolu s hovězím masem umeleme,... více o Olomoucký sekaný řízek

Sýrový nákyp se smetanou

Sýrový nákyp se smetanou

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, osolíme a povaříme. Do vychladlého bešamelu vmícháme nastrouhaný sýr, žloutky, sníh... více o Sýrový nákyp se smetanou

Moravský flamendr

Moravský flamendr

Maso nakrájíme na velmi tenké nudličky, posypeme moukou a vegetou, dobře promícháme, mírně osolíme a na rozpáleném oleji zprudka opečeme. Přidáme... více o Moravský flamendr

Polévka štědračka

Polévka štědračka

Na rozehřátém másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme mouku, zalijeme vývarem a chvíli orestujeme. Dobře promícháme a přidáme nakrájené houby... více o Polévka štědračka

45 minut
Řízek z Vizovic

Řízek z Vizovic

Plátky masa naklepeme, osolíme, potřeme česnekem a necháme 3 hodiny v chladnu odležet. Poté maso máčíme v řidším bramborákovém těstě a v rozehřátém... více o Řízek z Vizovic

60 minut
Valašská čočkovka

Valašská čočkovka

Přebranou čočku a na nudličky nakrájenou zeleninu dáme vařit do studené osolené vody. Přidáme bobkový list. Ze sádla, na kostičky nakrájené cibule a... více o Valašská čočkovka

Venkovská cibulačka

Venkovská cibulačka

Cibuli nakrájíme na kolečka a na polovině dávky másla ji osmažíme dorůžova. Přisypeme mouku, připravíme světlou jíšku, přimícháme papriku, zalijeme... více o Venkovská cibulačka

Polévka z piva

Polévka z piva

Pivo povaříme a sesbíráme pěnu. Rozmícháme smetanu se žloutky, mouku, máslo, cukr, sůl a muškátový květ. Tuto směs vlijeme do vařícího piva a necháme... více o Polévka z piva

30 minut
Krůtí filé

Krůtí filé

Maso opláchneme, osušíme, lehce naklepeme do tvaru listů a poprášíme moukou. Plátky masa smažíme na rozpáleném oleji z každé strany asi 2 minuty.... více o Krůtí filé

Hruškový koláč

Hruškový koláč

Středně velkou koláčovou formu vytřeme máslem a lehce poprášíme moukou. Troubu předehřejeme na 180 °C. Na vál prosijeme mouku přidáme máslo a 4 lžíce... více o Hruškový koláč

Couračka

Couračka

Zelí překrájíme a uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Brambory nakrájené na malé kostičky uvaříme v malém množství vody se solí a kmínem doměkka.... více o Couračka

Dušený špenát

Dušený špenát

Kostku mraženého špenátu vložíme do hrnce, přikryjeme pokličkou a při mírné teplotě rozmrazíme. Na másle zasklovatíme na kostičky nakrájenou cibuli... více o Dušený špenát

Kuřecí řízek Tahiti

Kuřecí řízek Tahiti

Řízky naklepeme, osolíme a obalíme v trojobalu (2/3 strouhanky nahradíme kokosem). Obalené řízky usmažíme dozlatova. Na oleji rozpustíme cukr na... více o Kuřecí řízek Tahiti

Papriky plněné sýrem

Papriky plněné sýrem

Očištěné papriky zbavíme vršků a jemně vydlabeme vnitřek. Nastrouhaný sýr smícháme s vejcem a nasekanou patrželkou a lusky touto směsí naplníme. Potom... více o Papriky plněné sýrem

Vepřový paprikáš

Vepřový paprikáš

Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osolíme a prudce osmahneme. Vysmahnuté maso zaprášíme moukou, podlijeme a... více o Vepřový paprikáš

Vepřové ledvinky po maďarsku

Vepřové ledvinky po maďarsku

Očištěné ledvinky rozpůlíme, odstraníme z nich močové kanálky a v několika vodách dobře vymneme. Poté je důkladně osušíme a nakrájíme příčně na plátky... více o Vepřové ledvinky po maďarsku

60 minut
Králík po beskydsku

Králík po beskydsku

Králíka rozdělíme na porce, omyjeme, osušíme, potřeme prolisovaným česnekem a necháme přes noc odležet. Uzené maso nakrájíme na kostičky, vložíme do... více o Králík po beskydsku

60 minut
Kýta po brněnsku

Kýta po brněnsku

Maso dusíme do poloměkka a poté ho nakrájíme na malé kostky. Z mouky, másla a mléka připravíme bešamel. Přidáme koření, na plátky nakrájené žampiony,... více o Kýta po brněnsku

60 minut
Rajská polévka s rýží

Rajská polévka s rýží

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vlažným vývarem, promícháme, přidáme koření a vaříme asi 30 minut. Poté přidáme rajčatový... více o Rajská polévka s rýží

Kotlety na houbách

Kotlety na houbách

Kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na okrajích je na několika místech nařízneme, aby se nekroutily. Houby očistíme a nakrájíme... více o Kotlety na houbách

Pizza čtyř chutí

Pizza čtyř chutí

Rozdrobené droždí, cukr, lžíci hladké mouky a trochu vlažné vody promícháme a necháme vykynout. Do mísy prosijeme zbylou mouku, přidáme vejce, sůl,... více o Pizza čtyř chutí

30 minut
Hamburské rybí prsty

Hamburské rybí prsty

Oloupané brambory nařežeme na plátky a osušíme v utěrce. Na dvou lžících oleje je za stálého obracení asi 12 minut opékáme. Poté je osolíme a opepříme... více o Hamburské rybí prsty

Králík na víně

Králík na víně

Omyté porce králíka potřeme solí a pepřem. Na rozehřátém oleji maso opečeme, přidáme majoránku, bobkový list, podlijeme vínem a vývarem. Dusíme pod... více o Králík na víně

Vepřové maso s cuketou a rajčaty

Vepřové maso s cuketou a rajčaty

V pánvičce rozpálíme olej a maso nakrájené na nudličky na něm opečeme. Přidáme jemně nasekanou cibuli, kari a rozetřené stroužky česneku. Za občasného... více o Vepřové maso s cuketou a rajčaty

20 minut
Chlebové placky

Chlebové placky

Do mouky zamícháme sůl, do dolíčku vlijeme vlažné mléko, olej a rozdrobíme droždí. Necháme vykynout kvásek, vymícháme vláčné těsto a přikryté... více o Chlebové placky

Jáhlová polévka s houbami

Jáhlová polévka s houbami

Houby namočíme na hodinu do studené vody. Jáhly spaříme vařící vodou, aby nebyly hořké a uvaříme doměkka spolu s houbami. Z másla a mouky připravíme... více o Jáhlová polévka s houbami

Řízky po cikánsku

Řízky po cikánsku

Omyté, lehce naklepané kotlety obalíme ve směsi koření a mouky. Slaninu a cibuli nakrájíme na kostičky. Na rozehřátém oleji orestujeme slaninu... více o Řízky po cikánsku

90 minut
Králík s nivou

Králík s nivou

Králíka naporcujeme, osolíme, opepříme a potřeme rozmačkaným česnekem. Poté maso obalíme v mouce a na rozpáleném oleji zprudka osmažíme. Vyjmeme z... více o Králík s nivou

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • ...
  • 142
  • Další stránka

Doporučujeme

Zapečená kuřecí prsa

Zapečená kuřecí prsa

45 minut
Tudelská zeleninová polévka

Tudelská zeleninová polévka

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Poslední sledované recepty

136
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
72
Skvělý domácí kváskový chleba
Skvělý domácí kváskový…
61
Buřty na pivě
Buřty na pivě
56
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
55
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…

Zajímavé články

Nejzdravější zeleninu na světě si můžete vypěstovat sami doma. Seznamte se s řeřichou potoční
Nejzdravější zeleninu na světě si můžete…
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho oblíbené těstoviny, které dodají mužnost
Jan Saudek slaví narozeniny: Ochutnejte jeho…
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni určitě nedělejte!
7 zlozvyků našich babiček. Tyhle věci v kuchyni…
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5 večeří, které stihnete do 30 minut
Od pondělí do pátku: Těstoviny hrají prim! 5…
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody, proč si ji právě teď vychutnat, plus sladké recepty
Superpotravina týdne: Rebarbora. 4 dobré důvody,…
AHA.cz Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Bolestivé přiznání Korduly Stropnické! Kruté dětství

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Cajdrnožka, škeble, koštěkotka: Jak žily lehké ženy za první republiky

Blesk pro ženy Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Tenhle trend ocení zejména zralé ženy! Barva, která omladí, je ultra hitem

Ženy.cz Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Pomerančová kůže na zadku a stehnech: Nejlepší tipy a triky, jak se jí trvale zbavit

Blesk.cz Survivor plný zvratů: Osudná zrada přítele!

Survivor plný zvratů: Osudná zrada přítele!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

FOTO: Kdo má nejhezčí babu ve finské lize? Kokainový hříšník Jori Lehterä

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

5 znamení zvěrokruhu, která jen tak neodpouštějí! Je mezi nimi i to vaše?

Nedávno navštívené recepty:

Zapečené řízky naruby Vanilkové rohlíčky Zdravý sirup z kopřiv
Smažená tlačenka s falešným bramborovým salátem Prošívaná deka II. Koláč z ovesných vloček
Ledový salát s česnekovo-koprovou smetanou Krkovice s červeným zelím Sušenky á la OREO
Pórková polévka s mrkví Cibulovo-česnekové řízky: smetanové Americký dýňový koláč

Další doporučené ingredience:

Hamburger Harisa Harmonie chuti Havana Hejk
Hellmans Yofresh Hera Herkules Hermadůr Hermelín
Hlava a vnitřnosti z kapra Hlava z kapra Hlávka zelená Hlávkové zelí Hlávkový salát
Hlemýždi Hliníkový tácek Hlíva ústřičná Hluchavka Hnědá čočka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Hladká mouka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact