• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Francouzská hořčice

Francouzská hořčice

Podobné ingredience

  • Celozrnné hořčice
  • Česneková hořčice
  • Dijonská hořčice
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

5 minut
Ochucené majonézy

Ochucené majonézy

Uvedené ingredience smíchejte v malé misce, pořádně rozmíchejte a podávejte např. ke grilovanému masu, hranolkám, kroketám, mini-karbanátkům,...... více o Ochucené majonézy

180 minut
Kuře na hořčicích

Kuře na hořčicích

Vše kromě kuřete, másla, slaniny a Halali nahazíme do misky a dobře promícháme. Měla by se utvořit taková hustá pasta. Kuře opláchneme a očístíme.... více o Kuře na hořčicích

30 minut
Hamburger podle Pohlreicha

Hamburger podle Pohlreicha

Ve velké míse smíchejte všechny ingredience na burgery a dobře promíchejte. Ze směsi vytvořte 6 plochých bochánků. Takto připravené je zakryjte... více o Hamburger podle Pohlreicha

15 minut
Hořčičné kapustičky

Hořčičné kapustičky

Kapustičky očistěte od špatných lístků a seřízněte spodek. Povařte v horké vodě 2-3 minuty. Rychle zchlaďte ve studené vodě a přepulte podélně.... více o Hořčičné kapustičky

15 minut
Hořčičná pečená mrkev

Hořčičná pečená mrkev

Mrkev oloupejte a nakrájejte - pokud je užší tak na špalíčky se šikmým řezem, pokud je tlustší tak na širší plátky. 3 minuty předvařte v osolené vodě.... více o Hořčičná pečená mrkev

Dušené plněné papriky

Dušené plněné papriky

Větší papriky rozkrojíme na poloviny, očistíme a omyjeme, necháme okapat. Mezitím si v misce rozmícháme rajčatový protlak s francouzskou hořčicí,... více o Dušené plněné papriky

Řepný kečup

Řepný kečup

**Na 500 ml:** Řepu povařte v osolené vodě asi 55 minut doměkka. Pak ji vyjměte, oloupejte a nadrobno pokrájejte. Oloupanou cibuli a česnek nakrájejte... více o Řepný kečup

30 minut
Salát Caesar II.

Salát Caesar II.

Salát rozebereme na listy, vypereme v proudu studené vody, roztrháme na středně velké kousky a dáme přikryté chladit do lednice. Dresink si připravíme... více o Salát Caesar II.

40 minut
Jarní salát s vajíčky nahniličko

Jarní salát s vajíčky nahniličko

Omyté brambory ve slupce povařte asi 15 minut. Slijte a nechte trochu vychladnout. Očištěné fazolky povařte 8 až 10 minut ve vroucí osolené vodě, hned... více o Jarní salát s vajíčky nahniličko

8 minut
Nivová pomazánka s mascarpone

Nivová pomazánka s mascarpone

Nivu, tavený sýr a mascarpone rozmačkáme vidličkou, aby to šlo lépe přidáme 2 polévkové lžíce mléka. Přidáme na jemno nakrájenou jarní cibulku (1... více o Nivová pomazánka s mascarpone

90 minut
Krkovice s červeným zelím

Krkovice s červeným zelím

Maso nakrájíme na plátky či větší kousky, které mírně poklepeme. Poklepané maso potřeme hořčicí do které jsme si nejdříve zamíchali česnek, sůl a... více o Krkovice s červeným zelím

Pomerančovo-medové kotlety - grilované

Pomerančovo-medové kotlety - grilované

Maso očistíme, zbavíme tuku, nařízneme kraje. Všechny suroviny na marinádu promícháme a kotlety do směsi naložíme na 30 minut. Před grilováním kotlety... více o Pomerančovo-medové kotlety - grilované

Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou

Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou

Maso rozklepej na tenké plátky, pozor na díry aby nevytekl sýr. Naklepané maso okořeň solí, pepřem, majoránkou, cukrem a celým kmínem . Klobásu a... více o Zrnková kýta plněná sýrem a klobásou

Pikantní buřty v pivu a kečupu

Pikantní buřty v pivu a kečupu

V hlubší zapékací míse nebo menším pekáčku necháme na tuku zesklovatět větší část cibule nakrájené na tenká kolečka. Oloupané buřty podélně až za... více o Pikantní buřty v pivu a kečupu

Pikantní "modrá" pomazánka

Pikantní "modrá" pomazánka

V kastrůlku rozpustíme máslo, zasypeme moukou a za stálého míchání připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji mlékem s pivem, vaříme za stálého šlehání až... více o Pikantní "modrá" pomazánka

Paprikové čatní

Paprikové čatní

Papriky a cibuli nakrájíme na drobno a společně s ostatními přísadami kromě vína pomalu dusíme. Když je zelenina měkká, přilejeme víno a ještě chvíli... více o Paprikové čatní

20 minut
Baklažánová příloha

Baklažánová příloha

Baklažán nakrájíme na kostky, a na oleji opečeme. Mezitím v misce smícháme 1 lžičku francouzské hořčice, 1 lžičku vegety a utřený česnek (tak 3-5... více o Baklažánová příloha

Švédské chlebíčky

Švédské chlebíčky

Připravíme míchaná vejce na cibulce. Papriky nakrájíme na kousky a povaříme, aby změkly. Papriky s taveným sýrem vmícháme do vajec, přidáme ostatní... více o Švédské chlebíčky

Medvědí pivouše

Medvědí pivouše

Špekáčky rozkrojíme podél, ale ne úplně, a dovnitř nasypeme papriku, pepř, přidáme francouzskou či plnotučnou hořčici, na půlkolečka nakrájenou cibuli... více o Medvědí pivouše

Vepřová kýta na rozmarýnu

Vepřová kýta na rozmarýnu

Kýtu osolit, posypat rozmarýnem. Opéct zprudka na másle ze všech stran. Pak dát do trouby a podlévat bílým vínem s trochou vody, případně vývaru. Ale... více o Vepřová kýta na rozmarýnu

15 minut
Ledový salát s krabími tyčinkami

Ledový salát s krabími tyčinkami

Salát rozebereme na jednotlivé listy, omyjeme a necháme okapat. Ředkvičky nakrájíme na půlky či kolečka, krabí tyčinky na kousky a smícháme se salátem... více o Ledový salát s krabími tyčinkami

Avokádový předkrm

Avokádový předkrm

Avokádo oloupeme, rozkrojíme na půl a vyjmeme pecku. Z ostatních ingrediencí připravíme dresink, kterým pak avokádo přelijeme. Podáváme s francouzskou... více o Avokádový předkrm

Barevná stehna

Barevná stehna

Každé stehno plošně rozřežeme na co největší tenký plát v kuse (ale lze i z jiného masa), posypeme grilovacím kořením, pomažeme hořčicí, položíme... více o Barevná stehna

Rock 'n' Roll to panna

Rock 'n' Roll to panna

Připravíme si celou panenku - tím myslím maso, špikovacím nožem doprostřed prořízneme díru a promažeme jí hořčicí, dále do ní vložíme na proužky... více o Rock 'n' Roll to panna

Bramborový salát s čínským zelím

Bramborový salát s čínským zelím

Oloupané brambory nakrájíme na kostičky, přidáme nadrobno nakrájené srdíčko čínského zelí, červenou papriku, cibuli, okurku. Osolíme, opepříme,... více o Bramborový salát s čínským zelím

Fantastická krkovička

Fantastická krkovička

Do pekáče nalejeme trošku olivového oleje, přidáme na měsíčky nakrájenou cibuli, lístky šalvěje a tymiánu. Maso naklepeme, potřeme marinádou z obou... více o Fantastická krkovička

Kuřecí stehýnka s hořčicí a rozmarýnem

Kuřecí stehýnka s hořčicí a rozmarýnem

Všechny ingredience smícháme, zakryjeme a marinujeme nejlépe přes noc (nejméně 3 hodiny). Pak vyjmeme jenom kuřecí kousky a pečeme na mřížce do měkka ... více o Kuřecí stehýnka s hořčicí a rozmarýnem

120 minut
Kuře s mrkvovou kaší

Kuře s mrkvovou kaší

Kuře nakrájíme na kousky a napícháme na grilovací jehlice. Špízy namočíme v hořčici a necháme v lednici asi na 30 minut. Mezitím si osmahneme pórek,... více o Kuře s mrkvovou kaší

Babiččini utopenci

Babiččini utopenci

Špekáčky oloupeme a podélně do 2/3 nařízneme, řez vymažeme hořčicí a vložíme plátek okurku, na druhé straně uděláme několik menších vpychů do kterých... více o Babiččini utopenci

Králičí ragů po Lyonsku:

Králičí ragů po Lyonsku:

Králičí maso osolíme, opepříme. Rozehřejeme máslo a na něm maso opečeme ze všech stran. Potom maso vyndáme. Ze čtyřech jarních cibulek odřízneme horní... více o Králičí ragů po Lyonsku:

Kuře na hořčici

Kuře na hořčici

Kuřecí prsa nakrájíme na proužky, žampiony oloupeme a nakrájíme na plátky, česnek také nakrájíme na plátky. V hrnci rozpálíme olej, vhodíme česnek,... více o Kuře na hořčici

Těstovinový salát s brokolicí a tuňákem

Těstovinový salát s brokolicí a…

Brokolici krátce povařím v osolené vodě a smíchám s ostatními ingrediencemi, které už jsem vmíchala do uvařených těstovin.... více o Těstovinový salát s brokolicí a tuňákem

Tuňáková pomazánka na Moničin způsob

Tuňáková pomazánka na Moničin způsob

Ramu a tavený sýr vyšleháme elektrickým šlehačem do pěny. Z tuňáka slijeme šťávu, přidáme jej do mísy a zašleháme. Vejce nastrouháme najemno a... více o Tuňáková pomazánka na Moničin způsob

Vepřové koleno mňam

Vepřové koleno mňam

Koleno vykostíme. Z francouzské hořčice, trošky piva, drceného česneku a soli uděláme kašičku. Koleno posolíme potřeme kašičkou a necháme 1 den v... více o Vepřové koleno mňam

Moravský salát

Moravský salát

Salám nastrouháme nahrubo spolu s nakládanými okurkami. Cibuli najemno nakrájíme, vejce nakrájíme na malé kostičky, přidáme fazole spolu s omáčkou.... více o Moravský salát

pomazánka z makrely - francouzská

pomazánka z makrely - francouzská

Makrelu pečlivě vykostíme a umeleme. Změklé máslo utřeme do pěny, přidáme umletou makrelu, nadrobno nakrájenou cibuli, okurku a kapary. Pomazánku... více o pomazánka z makrely - francouzská

10 minut
Sladká horčice (honey mustard)

Sladká horčice (honey mustard)

Na deset polévkových lžic majonézy přidáme čtyři lžíce fr. horčice, lžičku kremžské a důkladně promícháme. Podle chuti přidáme na oslazení med. Vhodné... více o Sladká horčice (honey mustard)

Brambory s parmezánem

Brambory s parmezánem

Brambory nakrájíme na tenké plátky a vaříme v osolené vodě asi 6 minut. Ocet smícháme se třemi lžičkami vody, olejem a hořčicí, osolíme a opepříme.... více o Brambory s parmezánem

Portugalský salát

Portugalský salát

Hrušky i jablka omyjeme, rozpůlíme, vyjmeme jádřince a dužinu nakrájíme na menší kousky. Do misky vymačkáme šťávu z citronu, promícháme ji s troškou... více o Portugalský salát

Zálivka s medem a hořčicí

Zálivka s medem a hořčicí

V misce smícháme olej, jogurt, šťávu, víno, hořčici a med. Dochutíme. Skladujeme v chladu a spotřebujeme během 2-3 dnů. Zálivka je vhodná ke všem... více o Zálivka s medem a hořčicí

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

109
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří
38
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
34
Quinoa s dýňovým pyré
Quinoa s dýňovým pyré
31
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
29
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Karel Gott, jak ho neznáte: Zlatý slavík na fotkách, které vás překvapí

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

FOTO: Polonahé fanynky na fotbalových tribunách. Těšme se na příští mistrovství světa!

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Malinový likér Zapečené bramborové noky s kuřecím masem Lahodný čokoládový krém na dorty
Kedlubnová omáčka II. Nakládaný balkánský sýr III. Hovězí maso na pivu
Křupavá "anglická" slanina z mikrovlnky Mexické fajitas Italská kuchyně- předkrmy - salát Caprese
Medové řezy s Lučinou a mrkví Medovník z Počernic Lososové sashimi

Další doporučené ingredience:

Five spice powder Flatbread Flíčky Flora Foie gras
Forma Forma na biskupský chlebíček Forma na nanuky Formičky na košíčky Francouzská bageta
Francouzská mražená směs Francouzská omáčka Francouzské bylinky Francouzský dressing Francouzský chléb
Frankfurtské párečky Fruktopur Fruttina s meruňkovou příchutí Fusilli Galaretka
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Francouzská hořčice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact