Připravený džbán naplňte asi do ¾ ledem a zalijte ho Fernetem Stock Citrus.
Následně přilijte džus a sodu.
Nakonec přidejte natenko nakrájené plátky...
více o Yellow Apple
Džbánek naplňte do ¾ ledem a zalijte ho Fernetem Stock Citrus.
Následně přilijte vybraný citronový nápoj a vložte plátky limetky a citronu.
Na závěr...
více o Yellow Limono
Vysokou sklenici naplňte ledem.
Přes led nalijte 0,5 dl (většího panáka) vybraného druhu Fernetu Stock a vše zalijte 1,5 dl oblíbeného toniku.
Vložte...
více o Bavorák
Džbán naplňte ledem přibližně do ¾ .
Následně ho zalijte Vineou nebo jiným vínovým nápojem.
Přidejte hlavní složku nápoje Fernet Stock Citrus....
více o Citrus Grappino
V šejkru protřepeme s ledem předepsané ingredience. Přes sítko přelijeme do koktejlové sklenky a ozdobíme koktejlovou třešničkou....
více o Feldkurát Katz
4 cl fernet stock citrus a zbytek sklenice dolít jablečným džusem, přisypat trochu skořice (i vcelku bude mít nápoj své kouzlo) a led. Jednoduché a...
více o Štrůdl
Prsa naklepeme, osolíme a poprášíme kari. Podélně rozkrojíme banány, namočíme v alkoholu, obalíme šunkou, zabalíme do prsíček, spíchneme párátkem a...
více o Kuřecí prsíčka á la Trinidad
Maso nakrájíme přes vlákna - 2 plátky na porci - naklepeme dlaní, osolíme, opepříme a upečeme na oleji. Na jedno filé položíme ananas podušený na...
více o File Montreal
Do sklenice vsypeme čaj, zalijeme 2 dl horké vody, vlijeme fernet, vložíme citron, pomeranč, přidáme led. Nezapomeneme na lžičku....
více o Ledová růže
Pomeranč nakrájíme na kolečka, přidáme víno, vermut, fernet, rozinky a koření a necháme asi 12 hodin rozležet. Potom ke směsi přidáme minerálku a cukr...
více o Švédský punč s pomerančem