• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Estragon

Estragon

Podobné ingredience

  • Estragon sušený
  • Estragonový ocet
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

5 minut
Bylinkovo-octová marináda

Bylinkovo-octová marináda

Slijte dohromady ocet a olej. Najemno nakrájejte petrželovou nať, kapary, cibulku, bazalku, kerblík, estragon a pažitku. Vše přimíchejte do oleje s... více o Bylinkovo-octová marináda

40 minut
Vývar se slaninou a fazolemi

Vývar se slaninou a fazolemi

Fazole nechte přes noc namáčet a poté je vařte 60–90 minut. Připravte si pánev, rozehřejte ji a opečte na ní slaninu. Na pánev přidejte trochu oleje a... více o Vývar se slaninou a fazolemi

100 minut
Krůtí stehno s okurkami

Krůtí stehno s okurkami

Do kůže udělejte zářezy a vložte na plátky nakrájený česnek. Osolte, opepřete, potřete medem a olejem, poklaďte tymiánem. Zakryjte a přes noc... více o Krůtí stehno s okurkami

20 minut
Lososový tatarák s avokádem

Lososový tatarák s avokádem

Lososa vložte na 15 minut do mrazáku. Estragon utřete nahrubo v hmoždíři a smíchejte se lžící oleje. Šalotky nakrájejte na tenké plátky, vypeckované... více o Lososový tatarák s avokádem

50 minut
Vepřová panenka v hořčičné krustě

Vepřová panenka v hořčičné krustě

Troubu zapněte na 140 °C. Pepř, koriandr a vlašské ořechy podrťte v hmodíři. Bylinky omyjte, osušte a nasekejte najemno. Šalotku nakrájejte nadrobno.... více o Vepřová panenka v hořčičné krustě

60 minut
Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pečený pstruh s holandskou omáčkou

Pstruhům odřízněte hlavu, vykostěte, ale nechte spojené ocasem. Osolte, opepřete, přidejte bylinky, pokapejte olejem a přeložte druhým filetem. Vložte... více o Pečený pstruh s holandskou omáčkou

35 minut
Kuřecí prsa s grilovaným fenyklem

Kuřecí prsa s grilovaným fenyklem

Kuřecí maso potřete olejem s estragonem. Nechte hodinu odležet. Mezitím si připravte fenykl, zbavte ho vrchní vrstvy a překrojte. Osolte, opepřete a... více o Kuřecí prsa s grilovaným fenyklem

40 minut
Brambory na estragonu s chřestem

Brambory na estragonu s chřestem

Brambory důkladně omyjte, ale slupku neodstraňujte. Rozpulte je a ve vroucí osolené vodě povařte asi 10 minut. Sceďte a nechte stranou. Troubu... více o Brambory na estragonu s chřestem

50 minut
Rizoto s kuřetem a liškami

Rizoto s kuřetem a liškami

Oloupané šalotky nakrájejte na kostičky. Polovinu oleje rozehřejte v kastrolu a nechte na něm zesklovatět cibulku a rýži. Vmíchejte polovinu vína a... více o Rizoto s kuřetem a liškami

"Dietní" řízečky se šťouchanými brambory a okurkovým salátem

"Dietní" řízečky se šťouchanými…

Máme moc rádi řízečky a ideálně křupavé miniřízečky... Akorát to není moc zdravé, a tak jsme si to tak trochu upravili. :-) Vepřovou panenku jsem si... více o "Dietní" řízečky se šťouchanými brambory a okurkovým salátem

120 minut
Kuře na estragonu

Kuře na estragonu

1.) Opláchnut a očistit kuře, osušit, potřít povoleným máslem, osolit a posypat estragonem. 2.) Bylinky vmíchat do 1/2 ricotty, lehce osolit a naplnit... více o Kuře na estragonu

Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou

Pečená krůta s pečenými brambory a…

Krůtí maso jsem si zbavila kůže, řádně ho oplácla a obalila v bambově soli. Do pečící nádoby jsem si vložila na hrubo nakrouhanou kořenovou zeleninu,... více o Pečená krůta s pečenými brambory a dušenou zeleninou

40 minut
Ryba na estragonu z Provence

Ryba na estragonu z Provence

Na omáčku rozehřejte máslo v kastrůlku, poprašte moukou, osolte, opepřete, po 2 minutách zašlehejte vývar, přidejte bylinky a koření a za občasného... více o Ryba na estragonu z Provence

15 minut
Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

Plátky masa omyjte a osušte, pak je nakrájejte na kousky. Nudle uvařte asi 8 minut ve slané vodě, aby zůstaly pevné na skus. Ve slané vodě krátce... více o Krůtí ragú se šafránovými nudlemi

50 minut
Šneci s bylinkovým máslem

Šneci s bylinkovým máslem

Nejdříve si připravte bylinkové máslo. Lehce změklé máslo smíchejte se všemi ostatními ingrediencemi. Šnečí maso lze koupit už upravené v nálevu.... více o Šneci s bylinkovým máslem

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

Kuře (stehna) očistíme, nasolíme a dáme do pekáčku s kouskem másla a jednou pokrájenou cibulí, podlijeme a pečeme dozlatova. Během pečení přeléváme... více o Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou

60 minut
Hovězí špízy s bramborovým salátem

Hovězí špízy s bramborovým salátem

Maso opláchněte, osušte a nakrájejte na tenké plátky. Napíchejte na špízy (máte-li dřevěné špejle, namočte je napřed do studené vody). Česnek... více o Hovězí špízy s bramborovým salátem

60 minut
Zaječí hřbet v listovém těstě

Zaječí hřbet v listovém těstě

Očištěné a odblaněné maso rozkrojte na osm asi 5cm kousků. Olej rozehřejte v pánvi a maso na něm ze všech stran opečte. Vyjměte z pánve a nechte... více o Zaječí hřbet v listovém těstě

100 minut
Karibský králík na kakaové hořčici

Karibský králík na kakaové hořčici

Pokud jsme nesehnali Crème fraîche, smícháme den předem kelímek šlehačky se dvěma lžícemi podmáslí a necháme stát 24 hodin při pokojové teplotě. Pro... více o Karibský králík na kakaové hořčici

15 minut
Chřestový salát s kozím sýrem

Chřestový salát s kozím sýrem

Chřest omyjte, odřízněte hlavičky, stvoly rozkrojte a povařte 7 minut v osolené vodě. Nechte okapat. Rozehřejte 1 lžíci oleje a krátce na něm osmažte... více o Chřestový salát s kozím sýrem

Kuře v zeleninové omáčce II.

Kuře v zeleninové omáčce II.

Kuře omyjeme studenou vodou, osušíme, rozdělíme na osm porcí a vykostíme. Maso osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Cuketu, mrkev a celer... více o Kuře v zeleninové omáčce II.

Zapékaná zelenina se sýrem

Zapékaná zelenina se sýrem

Lilek omyjeme, nakrájíme na plátky, osolíme a necháme asi 10 minut vypotit, otřeme. Omytou cuketu pokrájíme na plátky, cibuli a pórek na kolečka.... více o Zapékaná zelenina se sýrem

Losos s estragonovou omáčkou

Losos s estragonovou omáčkou

Osušené porce lososa pokapeme citronovou šťávou (3 lžičky), osolíme, opepříme a necháme v chladu odležet. Mezitím v kastrolku rozpustíme máslo,... více o Losos s estragonovou omáčkou

Přírodní řízky z kapra s omáčkou béarnaise

Přírodní řízky z kapra s omáčkou…

Filety opláchněte, osušte, rozkrojte podél na půlky, pak příčně na poloviny,...zkrátka si udělejte porce, které Vám vyhovují. Porce osolte a opepřete.... více o Přírodní řízky z kapra s omáčkou béarnaise

Biftek s Bernskou omáčkou

Biftek s Bernskou omáčkou

Svíčkovou nakrájejte na 4 silnější kousky, které dobře osolte a hojně opepřete. Po stranách bifteky omotejte dvěma plátky slaniny a utáhněte provázkem... více o Biftek s Bernskou omáčkou

Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí prsa

Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…

**Nádivka:** Šunku nakrájíme na tenké nudličky, sýr nastrouháme nahrubo, bylinky nasekáme najemno, přidáme 5 lžic smetany a dochutíme solí a pepřem.... více o Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí prsa

Pangasius v bylinkovém mantlu

Pangasius v bylinkovém mantlu

Filety osolíme obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s mlékem a ve strouhance smíchané s pokrájenou pažitkou, estragonem a citronovým tymiánem. Smažíme... více o Pangasius v bylinkovém mantlu

Lucemburský pstruh ve vinné omáčce s bylinkami

Lucemburský pstruh ve vinné omáčce s…

Pstruhy očistíme, omyjeme a osušíme. Okořeníme solí, pepřem a obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpustíme máslo a pstruhy na něm osmažíme 2 - 3 minuty... více o Lucemburský pstruh ve vinné omáčce s bylinkami

Sauce béarnaise

Sauce béarnaise

Oloupeme šalotky a nakrájíme je na kostičky, pepřové kuličky mírně rozdrtíme, spíše roztlačíme. Šalotku, pepř, ocet, bílé víno, estragon, bobkový list... více o Sauce béarnaise

Apulijský pstruh na grilu

Apulijský pstruh na grilu

Očistíme ryby, ponecháme jim hlavy. V menší misce smícháme vše kromě ryb a citronových plátků. Touto směsí pomocí štětečku důkladně potřeme ryby... více o Apulijský pstruh na grilu

Dušené brambůrky na estragonu

Dušené brambůrky na estragonu

Brambory nakrájíme na plátky, mrkev a šalotku (i s natí) na kolečka. V hlubší pánvi rozehřejeme trošku oleje s kouskem másla a vše za občasného... více o Dušené brambůrky na estragonu

60 minut
Kotlety z Anjou

Kotlety z Anjou

Maso naložíme do koření a necháme přes noc v chladu. Houby, česnek a cibuli jemně nasekáme. Maso osmahneme a do zbylého oleje přidáme máslo, nasekané... více o Kotlety z Anjou

Cmundomaš

Cmundomaš

Nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme společně se slaninou nakrájenou na jemné nudličky, přidáme vepřové maso nakrájené také na nudličky. Dusíme ve... více o Cmundomaš

Hovězí na pivu - recept z 18.st.

Hovězí na pivu - recept z 18.st.

Rozmarýn, tymián, hřebíček a pepř semeleme. V této směsi obalíme silnější nudle špeku a prošpikujeme jimi hovězí maso. V kastrole rozehřejeme máslo a... více o Hovězí na pivu - recept z 18.st.

Rassolnik z kuřecích drůbků

Rassolnik z kuřecích drůbků

Okurky oloupeme, slupky nakrájíme, zalejeme 150 ml vroucí vody a 10 minut vaříme na mírném ohni. Vývar ze slupek přecedíme, přidáme nakrájené okurky a... více o Rassolnik z kuřecích drůbků

20 minut
Pečený králík na česneku a pivu

Pečený králík na česneku a pivu

Králíka vložíme do hlubšího pekáče a zalijeme směsí z utřených česneků, soli, koření, oleje a piva. Můžeme navrch položit plátky slaniny (nevyschne) a... více o Pečený králík na česneku a pivu

Remuláda a la France

Remuláda a la France

V hlubší misce ručně, nebo v mixéru smícháme všechny ingredience. Necháme přes noc vychladit. V zavřené sklenici vydrží v lednici remuláda déle než... více o Remuláda a la France

Parádní papání

Parádní papání

150-200 g kuřecích prsou tzn. né prsou vaší ženy či přítelkyně, si naklepeme a okořeníme steakovým kořením. Orestujeme na malém množství oleje a... více o Parádní papání

Jarní makaróny s rybou a kopřivami

Jarní makaróny s rybou a kopřivami

Mrkev a petržel si najemno nastrouháme, kopřivy spaříme a jemně pokrájíme. Na másle orestujeme mrkev s petrželí, podlijeme bílým vínem, přidáme trochu... více o Jarní makaróny s rybou a kopřivami

Patizony zapečené s hermelínem

Patizony zapečené s hermelínem

Patizony oloupeme, zbavíme zdřevnatělých částí a semen (u mladých plodů tato práce odpadá), nakrájíme na plátky, osolíme a necháme "vypotit". Do... více o Patizony zapečené s hermelínem

Mražená treska jinak

Mražená treska jinak

Do pekáčku nasekáme na větší špalíčky mrkev a několik stonků řapíkatého celeru, přidáme velkou lžíci másla, sůl, 4-5 hřebíčků a velkou špetku... více o Mražená treska jinak

Králík se zelím a mrkví

Králík se zelím a mrkví

Králičí hřbet oddělíme od stehen, odstřihneme břišní laloky, hřbet rozdělíme na tři stejné kusy. Stehna přeřízneme kloubu. Játra a ledvinky odložíme.... více o Králík se zelím a mrkví

Krůtí prsa s brokolicí a česnekovou omáčkou

Krůtí prsa s brokolicí a česnekovou…

Krůtí prsa naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme estragonem, strouhaným uzeným sýrem, položíme na ně povařené růžičky brokolice a svineme do roládky.... více o Krůtí prsa s brokolicí a česnekovou omáčkou

Řízečky s paprikou a pórkem

Řízečky s paprikou a pórkem

Řízečky naklepeme, osolíme, opepříme a očesnekujeme. Posypeme bylinkami a necháme alespoň 10 minut odležet v lednici. Čím déle necháte odležet, tím je... více o Řízečky s paprikou a pórkem

Pečený steak ze žraloka s omáčkou

Pečený steak ze žraloka s omáčkou

Žraločí setak zbavíme kůže a očistíme, osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji. Omáčka: najemno nakrájenou šalotku, vinný ocet a čerstvý... více o Pečený steak ze žraloka s omáčkou

Pečený steak ze žraloka s bernskou omáčkou

Pečený steak ze žraloka s bernskou…

Maso: Žraločí setak zbavíme kůže a očistíme, osolíme, opepříme a opečeme na olivovém oleji. Omáčka: Na jemno nakrájenou šalotku, vinný ocet a čerstvý... více o Pečený steak ze žraloka s bernskou omáčkou

Kysané okurky

Kysané okurky

Omyté větší okurky necháme asi hodinu namočené ve vodě a znovu očistíme. Povrch promícháme vidličkou. Potom je skládáme do větších láhví, prokládáme... více o Kysané okurky

Srdce po myslivecku

Srdce po myslivecku

Srdce omyjeme, ořežeme cévy a blány (použijeme do polévky), nakrájíme na tenké plátky. Na sádle orestujeme cibuli do zlatava, vsypeme papriku, krátce... více o Srdce po myslivecku

60 minut
Pečený losos s cuketou

Pečený losos s cuketou

Citronovou šťávu smícháme s olivovým olejem. Touto marinádou potřeme filety a dáme na 30 minut odpočinout do chladničky. Smícháme oba druhy hořčice se... více o Pečený losos s cuketou

Polévka Solferino

Polévka Solferino

Cibuli jemně nasekáme a slabě osmažíme tak, aby zůstala bílá. Přidáme uvařené, oloupané a jemně nakrájené brambory, dušenou rýži, rozetřený kousek... více o Polévka Solferino

  • 1
  • 2
  • Další stránka

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

Poslední sledované recepty

43
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Zapečené těstoviny s květákem a kapustou
Zapečené těstoviny s…
17
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
16
Dýňové latte
Dýňové latte
14
Placičky ze zbylé bramborové kaše
Placičky ze zbylé…

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Nenávist podle znamení: Ryby nenávidí agresi, Raci kritiku a Lvi úspěch druhých

Blesk pro ženy Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Eliška Balzerová zářila na přehlídce: V 76 letech se stala hvězdou módního mola!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

Mecenáš Motoristů, miliardář Chlad: Pustil se do herce Čermáka!

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

Nedávno navštívené recepty:

Srbské rizoto Hlávkový míchaný salát s tuňákem Rajská polévka pro děti i dospělé
Pizza na plech Šťáva z červené řepy Maminčina česnekačka
Karamelové hrušky Slaná roláda jako dort Kuřecí kousky v medu
Kuřecí nudličky v pepřové omáčce Čočková polévka s kokosovým mlékem Maková bábovka hrníčková a rychlá

Další doporučené ingredience:

Džus Edamame Eidam - light Eidam sýr Ela rings
Elektrická trouba s ventilátorem Ementál Esence Esíčka Espresso
Estragon sušený Estragonový ocet Exkluzive mražená polévková směs od Diony Extra panenský olivový olej Fanta-pomeranč
Farfalle Farmářský dressing Farvely Favorit Fazole
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Estragon
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact