• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Espresso

Espresso

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

Začněte uvařením čtvrti šálku horkého espressa nebo silné kávy. V misce vhodné do mikrovlnné trouby smíchejte 1 šálek mléka, 1 lžíci cukru, 1/4 lžičky... více o Dýňové latte

30 minut
Čokoládová pěna s malinami

Čokoládová pěna s malinami

Začněte s pyré. Maliny a 2 lžíce cukru nasypte do kastrůlku, nad mírným plamenem zahřívejte a míchejte, až se maliny rozpadnou na pyré. Nechte trochu... více o Čokoládová pěna s malinami

30 minut
Čokoládové tartaletky

Čokoládové tartaletky

Máslo vyšlehejte s cukrem a postupně s vejci a vanilkou. Vmíchejte mouku a kůru. Těsto zabalte do fólie a dejte do ledničky. Těsto rozdělte na 10 dílů... více o Čokoládové tartaletky

5 minut
Božkov Frappé

Božkov Frappé

Šejkr naplňte ledem, zalijte ho espressem, přidejte Božkov Speciál Mandlový, smetanu a sirup. Všechny suroviny důkladně promíchejte a hotový nápoj... více o Božkov Frappé

170 minut
Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

Zabaione: Připravíme si vodní lázeň, ale misku ještě do vody nevkládáme. Voda by měla mít teplotu kolem 70-80°C. Nesmí vařit. Do misky dáme žloutky a... více o Italské Tiramisu (Florencie)

30 minut
Tiramisu s piškoty

Tiramisu s piškoty

Uvaříme si hrnek silné kávy a začneme vykládat formu piškoty. Lžící piškoty po celé délce polijeme vychladlou kávou. Do druhého hrnku si dolijeme... více o Tiramisu s piškoty

70 minut
Karamelové kostky III

Karamelové kostky III

Smetanu s kávou a kůrou zahřejte na středním plameni k bodu varu a pak ji přeceďte na čokoládu v misce. Nechte čokoládu rozpustit a pak ji prošlehejte... více o Karamelové kostky III

12 minut
Pravé Tiramisu z Itálie

Pravé Tiramisu z Itálie

Piškoty polijeme kávou, musí být dobře nasáklé. Z bílků vyšleháme tuhý sníh. Cukr vyšleháme se žloutky doběla, zašleháme mascarpone. Poté přimícháme... více o Pravé Tiramisu z Itálie

60 minut
Tiramisu podle Jammieho Olivera

Tiramisu podle Jammieho Olivera

Našleháme 4 vejce a 110 g pískového cukru, až se nám objem ztrojnásobí, přilijeme rozehřáté máslo (50 g). Poté nejlépe přes síto nasypeme 80 g hladké... více o Tiramisu podle Jammieho Olivera

Tiramisu ve skleničce

Tiramisu ve skleničce

Ručním slehačem utřeme žloutky s cukrem. Přimícháme mascarpone a citron. kůru. Kávu necháme vychladnout a ochutíme ji mandlovým likérem. Piškoty... více o Tiramisu ve skleničce

Tiramisu s jahodami

Tiramisu s jahodami

Mascarpone našleháme, přidáme žloutky, cukr a kysanou smetanu. Vše našleháme do krému a lehce do něj vmícháme sníh z bílků. Do espresa přilejeme rum,... více o Tiramisu s jahodami

20 minut
Whiskové tiramisu

Whiskové tiramisu

Našlehejte smetanu ke šlehání. V míse dohladka rozmíchejte mascarpone, tvaroh, cukr, vanilku a skořici. Jemně přimíchejte našlehanou smetanu. Na dno... více o Whiskové tiramisu

Mascarpone by kanibalos

Mascarpone by kanibalos

Žloutky vyšleháme s cukrem (špetka krystal), bílky vyšleháme do sněhu, mascarpone si vyšleháme v nadobě a po té opatrně vpracujeme žloutky a tuhý sníh... více o Mascarpone by kanibalos

Meruňkovo-kefírový dortík

Meruňkovo-kefírový dortík

Instatní espreso rozmícháme v 1 lžíci horké vody a necháme vychladnout. Z mouky, kakaa, cukru, soli, bílku, másla a kávy uhněteme hladké těsto, to... více o Meruňkovo-kefírový dortík

Zmrzlina protažená komínem

Zmrzlina protažená komínem

Zmrzlinu v pohárku přes sítko posypeme esspresem a zalijeme whiskou.... více o Zmrzlina protažená komínem

Kapučínový dort

Kapučínový dort

Na čokoládovou vrstvu přiveďte k varu smetanu, odstavte, přidejte čokoládu a přilijte alkohol. Vymíchejte dohladka. Zatímco čokoláda chladne,... více o Kapučínový dort

Dietní tiramisu

Dietní tiramisu

Tvaroh umícháme s mlékem, osladíme medem. Espreso smícháme s rumem. Na dno formy (dortové, pekáčku...) rozložíme piškoty a zakapema espresem. Potřeme... více o Dietní tiramisu

Pravé Italské Tiramisu

Pravé Italské Tiramisu

Vejce - zvášť bílky a žloutky, žloutky + cukr = šlehat (třít) do pěny, přidat mascarpone a lučinu - pořád šlehat, zvlašt vyšlehat bílky (pevný sníh),... více o Pravé Italské Tiramisu

Tiramisu po Italsku

Tiramisu po Italsku

Do hlubší nádoby vložíme sýr, šlehačku a cukr (nebo med) a šlehačem vypracujeme tužší hmotu. Do zapékací misky postupně vrstvíme krém a piškoty, které... více o Tiramisu po Italsku

Originální italské tiramisu

Originální italské tiramisu

Do čtvercové nádoby naskládáme vedle sebe piškoty, lžící zaléváme vychladlým silným espresem do kterého jsme si mohli přidat i likér. Piškoty musí být... více o Originální italské tiramisu

Moučníky - tiramisu II.

Moučníky - tiramisu II.

Ručním šlehačem ušleháme cukr se žloutkem. Po lžících přidáme Mascarpone. Ochutíme trochou amaretta. Formu poklademe poškoty. Espresso smícháme se... více o Moučníky - tiramisu II.

Tiramisu

Tiramisu

Polovinu piškotů poskládáme na dno mělké čtverhranné mísy o obsahu asi 1 l. Deci likéru smícháme s kávou a polovinou obsahu pokapeme piškoty. Z bílků... více o Tiramisu

Čokoládová pěna

Čokoládová pěna

Oba druhy čokolády nahrubo nakrájíme a rozpustíme ve vodní lázni, přimícháme espreso. Necháme mírně vychladnout. Žloutky s 50 g cukru ušleháme do pěny... více o Čokoládová pěna

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

Poslední sledované recepty

219
Krůtí guláš s těstovinami
Krůtí guláš s těstovinami
198
Zapečené vajíčkové chlebíčky / tousty
Zapečené vajíčkové…
138
Burgery z červené řepy
Burgery z červené řepy
44
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
18
Makovec se švestkami
Makovec se švestkami

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Skandál Rolins s Nedvědem: Drsný ortel Soukupa nad Méďou

Mimibazar Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Zpevněte tělo elektřinou a pak se zmrazte: Co je EMS trénink a proč ho vyzkoušet?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Ženy.cz Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Proč vám „já-pohled“ ničí vztahy a jak to změnit?

Blesk.cz Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

Smutek »básníka« Pavla Kříže: Pochoval maminku

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Tady hlídám já! 40 momentek, na kterých převzali mateřské povinnosti kočičí parťáci

Blesk Horoskopy Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Přátelství podle znamení zvěrokruhu: Kdo by za vás dýchal a koho brát raději s rezervou?

Nedávno navštívené recepty:

Zadělávané fazole s uzeným masem Mramorové maso Pudinková bábovka
Celerový salát s ananasem Klasická žemlovka Šafránové rizoto s cuketami
Krkovice na moravance Jak opravit nepovedený dort Citronové řezy-máslové a výtečné
Domácí lučina z mléka Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový Hlíva s pohankou

Další doporučené ingredience:

Džem pomerančový Džus Edamame Eidam - light Eidam sýr
Ela rings Elektrická trouba s ventilátorem Ementál Esence Esíčka
Estragon Estragon sušený Estragonový ocet Exkluzive mražená polévková směs od Diony Extra panenský olivový olej
Fanta-pomeranč Farfalle Farmářský dressing Farvely Favorit
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Espresso
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact