Troubu rozehřejte na 200 °C. Rybí i sójovou omáčku, víno a 2 lžíce cukru prošlehejte v malém pekáčku a doplňte vodou tak, aby bůček byl v omáčce...
více o Banh mi - bageta s pečeným bůčkem
Z ingrediencí na těsto vypracujeme hladkou hmotu, necháme v chladu půl hodiny proležet, pak vyválíme kulatý plát, kterým vyložíme koláčovou formu, i...
více o Slaný vínový koláč
Cibuli, česnek a pórek dobře očistěte a nadrobno nakrájejte. Maso očistěte od blan a šlach, nakrájejte ho na kousky, osolte, opepřete a poprašte...
více o Hovězí na víně se zeleninou
Vejce s cukrem našleháme v misce a přidáme citronovou kůru. V hrnci ohřejeme polovinu smetany a rozpustíme v ní čokoládu. Smícháme se žloutkem a s...
více o Tiramisu s čokoládou II.