Kuřecí prsa osolíme a opepříme a poté je nakrájíme na malé či větší kostičky (kdo chce, může před krájením naklepat). Tyto kuřecí kousky osmažíme na...
více o Čertovské špagety
Všechno smícháme, konzerva ďábelských toastů může být velká jak chcete, čím větší, tím bude pomazánka pálivější a tmavší, soli dle chuti. Nakonec...
více o Pekelníkova pomazánka
Toasty nejdříve lehce opečeme v topinkovači (na nižší teplotu než obvykle děláme třeba k snídani, protože budeme ještě dopékat v troubě). Smícháme v...
více o Rychlé ďábelské toasty
Na oleji orestujeme cibuli, přidáme obsah konzervy a chvíli ještě restujeme. Pak vmícháme rajský protlak, česnek a majoránku a na chviličku povaříme....
více o Mňamka na špagety
Na oleji uděláme klasické topinky a přendáme na talíř.
Na tu samou pánev dáme na kolečka nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky, osolíme a...
více o Pálivá topinka cibulka
Špagety uvaříme tak, jak jsme zvyklí. Na oleji orestujeme cibulku na jemno nakrájenou a přidáme vepřovou konzervu a ďabelské tousty. Pořádně zamícháme...
více o Ďábelské špagety