Do šejkru naplněného po okraj ledem přidáme všechny ingredience (kromě sody a třešně) a protřepeme. Následně obsah scedíme do sklenice naplněné...
více o Lemond Cherry Cream
V šejkru protřepeme s ledem předepsané ingredience. Přes sítko přelijeme do koktejlové sklenky a ozdobíme koktejlovou třešničkou....
více o Feldkurát Katz
Veškeré ingredience nadávkujeme do šejkru plného ledu a vše důkladně prošejkrujeme, poté přelijeme do vychlazené sklenice, ozdobíme a přidáme brčko.
*...
více o Whiskey Sour - koktejl
Třešně umyjeme, vypeckujeme a spolu s cukrem dáme do lahve. Zalijte pálenkou a nechce 6 týdnů louhovat na slunečném místě. Potom tekutinu přeceďte a...
více o Třešňový likér II
Rajčata dáme do mísy, přelijeme vroucí vodou, po 20 minutách slijeme, necháme okapat a najemno posekáme. Maso omyjeme, osolíme, opepříme a okořeníme...
více o Telecí závitky s citrónovou omáčkou
Ořechy nakrájíme na 1/4 a spolu s pomerančovou kůrou, hřebíčky a skořicí dáme do 5-ti litrové sklenice (od okurek, se širokým hrdlem).
Zalijeme lihem...
více o Ořechový likér
Ve větší sklenici smícháme rum, vermut, cukrový sirup a šťávu z citronu, doplníme sodovkou, několika kostkami ledu a ozdobíme plátkem citronu....
více o Costa del sol
Kulatou formu o průměru 20 cm vymažeme a dno vyložíme kruhem pečícího papíru, který také pomastíme.
Sušenky rozdrtíme, přidáme k nim sekané kandované...
více o Ledové čokoládové řezy
Citronový sirup a likér lehce promícháme v šejkru a nalijeme do dvou sklenic ozdobených pomerančem nebo citronem a naplněných ledem. Porch nápoje...
více o Modrý cobbler
Na mírném ohni necháme oddělené rozpustit obě čokolády rozlámané na kousky. Do hořké čokolády přidáme 30 g másla. Když je tato hmota zcela rozpuštěná,...
více o PLNĚNÉ ČOKOLÁDOVÉ LÍSTKY
Tento nápoj chutná skutečně po létě a slunci.
Dobře promícháme čerstvě vymačkanou grapefruitovou šťávu s cukrovým sirupem a Creme de Menthe. Rozdělíme...
více o Letní nápoj