Ovoce nasypte večer do kastrůlku a nechte přes noc povolit. Ráno k němu přidejte cukr, zapněte plotýnku a nechte 5-10 minut povařit na mírném plameni....
více o Francouzský toast z croissantu
Pečivo nakrájejte na kostičky, banán na kolečka, čokoládu nasekejte na malé kousky. Zapékací mísu vymažte máslem.
Polovinu pečiva rozložte do zapékací...
více o Žemlovka s banánem a čokoládou
Croissanty natrhejte na větší kusy, dejte je do zapékací mísy, zalijte dvěma lžícemi rozpuštěného másla a dejte péct do trouby předehřáté na 180 °C,...
více o Zapečené croissanty s kadeřávkem
Croissant rozpůlíme, namažeme popřípadě troškou másla a položíme na něj plátky šunky (nejlepší jsou Italské, mají výraznou chuť), nato položíme plátky...
více o Snídaně pro mlsouny
Z 1/2 hrnku cukru uděláme světlý karamel, přendáme do pekáčku nebo formu na biskupský chlebíček. Croissanty rozložíme na horkém karamelu a necháme...
více o Krém pita z Croissantů