• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Grilování & BBQ
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Créme fraiche

Créme fraiche

Podobné ingredience

  • Creme de Menthe
  • Créme épaisse
  • Rama Créme Bonjour
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

20 minut
Marinovaný losos - gravlax

Marinovaný losos - gravlax

Filet lososa opláchněte, dobře osušte a pinzetou vytáhněte případné kosti. Řepu nastrouhejte najemno, v misce smíchejte sůl a cukr. Rybu dejte do... více o Marinovaný losos - gravlax

80 minut
Chřestový koláč s hráškem

Chřestový koláč s hráškem

Pro přípravu těsta smíchejte mouku, prášek do pečiva a 1 lžičku soli. V jiné misce pak spolu promíchejte tvaroh, olej a 1 vejce. Obě směsi spolu... více o Chřestový koláč s hráškem

30 minut
Brokolicové karbanátky

Brokolicové karbanátky

Brokolice rozeberte na růžičky a 5 minut povařte, slijte, propláchněte studenou vodou a dobře osušte papírovou utěrkou. Rozložte na prkénko, velkým... více o Brokolicové karbanátky

95 minut
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

Sušené ovoce namočet do 100 ml vína a nechte alespoň půl hodiny bobtnat. Důkladně očistěte pomerančovou kůru a odkrojte z ní blánu. Pak ji na 2 minuty... více o Vepřová panenka plněná sušeným ovocem

55 minut
Marshmallows sendviče

Marshmallows sendviče

Troubu zapněte na 160 °C. Jeden bílek dejte bokem. Máslo vyšlehejte s oběma druhy cukru do pěny. Všlehejte oba žloutky a bílek. Do hmoty vmiste... více o Marshmallows sendviče

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

Mouku a krupici promíchejte na pracovní ploše. Ve středu udělejte důlek a do něj rozklepněte vejce. Přidejte olej a půl lžičky soli. Rukama vypracujte... více o Smetanové fleky se zelím

25 minut
Pizza se slaninou a smetanou

Pizza se slaninou a smetanou

Rozložte těsto na pizzu, potřete je směsí fresh cream se zakysanou smetanou, ochuťte kmínem, solí a pepřem. Přidejte cibuli nakrájenou na kolečka a... více o Pizza se slaninou a smetanou

70 minut
Losos s blinami a řepou

Losos s blinami a řepou

Droždí s cukrem rozpusťe v mléce. Vmíchejte mák, obě mouky, špetku soli, vejce a metlou prošlehejte do hladkého těsta. Nechte asi 30 minut odpočinout,... více o Losos s blinami a řepou

30 minut
Květákové makarony

Květákové makarony

Předehřejeme si troubu na 220 C a naplníme rychlovarnou konvici vodou a dáme vařit. Na velký pekáč (ve kterém pak budeme zapékat těstoviny) narovnáme... více o Květákové makarony

75 minut
Lotrinský quiche

Lotrinský quiche

1. Předehřejte troubu na 190°C. 2. Dejte povařit čerstvý chřest (cca 3-5 minut) a pak schlaďte studenou vodou, slaninu opečte na pánvi (cca 1 minutu)... více o Lotrinský quiche

45 minut
Polévka z červené řepy s pomerančem

Polévka z červené řepy s pomerančem

Na olivovém oleji jemně osmahněte nakrájenou cibuli, než zesklovatí. Přidejte vývar a nakrájenou červenou řepu a přiveďte k varu. Vaříme, dokud řepa... více o Polévka z červené řepy s pomerančem

60 minut
Lasagne s houbami a ovčím sýrem

Lasagne s houbami a ovčím sýrem

Nejdříve si nakrájíme cibuli na velmi drobno. Následně ji smažíme na velmi mírném ohni a špetce oleje. Přidáme sušené houby a na mírném ohni je... více o Lasagne s houbami a ovčím sýrem

100 minut
Karibský králík na kakaové hořčici

Karibský králík na kakaové hořčici

Pokud jsme nesehnali Crème fraîche, smícháme den předem kelímek šlehačky se dvěma lžícemi podmáslí a necháme stát 24 hodin při pokojové teplotě. Pro... více o Karibský králík na kakaové hořčici

60 minut
Koláč z podmáslí

Koláč z podmáslí

Troubu předehřejte na 180 °C. Máslo se 175 g cukru vyšlehejte do světlé a nadýchané pěny. Přidejte pomerančovou kůru a pak jeden po druhém žloutky.... více o Koláč z podmáslí

45 minut
Šťavnaté tartaletky

Šťavnaté tartaletky

Nejdřív si připravte košíčky – tartaletky. Máslo s cukrem ušlehejte do nadýchané pěny. Přidejte vanilkový extrakt. Jedno po druhém přidávejte vejce.... více o Šťavnaté tartaletky

15 minut
Pěna z bílé čokolády

Pěna z bílé čokolády

Čokoládu nalijeme do žáruvzdorné mísy a posaďte ji na hrnec s vroucí vodou tak, aby se voda mísy nedotýkala.Nechte čokoládu zcela rozpustit, sejměte z... více o Pěna z bílé čokolády

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový koláč

Alsasko-lotrinsko-německý cibulový…

Kdo si musí créme fraîche vyrobit podomácku, musí začít následujícím krokem den dopředu: do kelímku šlehačky přidáme 2 lžíce podmáslí, zamícháme a... více o Alsasko-lotrinsko-německý cibulový koláč

Adonisova řecká kotopoulo

Adonisova řecká kotopoulo

Tip na začátek: Kdo nesežene Créme fraîche může si jej doma snadno vyrobit. Do jednoho kelímku šlehačky (min. 30% tuku) se přidají dvě lžíce podmáslí... více o Adonisova řecká kotopoulo

90 minut
Achillova řecká souzukakia

Achillova řecká souzukakia

Tip na začátek: Kdo nesežene Créme fraîche může si jej doma snadno vyrobit. Do jednoho kelímku šlehačky (min. 30% tuku) se přidají dvě lžíce podmáslí... více o Achillova řecká souzukakia

90 minut
Flammekueche aneb Ohnivý koláč

Flammekueche aneb Ohnivý koláč

Vzhledem k tomu, že na náplň potřebujeme Créme épaisse, což je u nás nedostupný produkt podobný kysané smetaně, ovšem s obsahem tuku kolem 22-28%,... více o Flammekueche aneb Ohnivý koláč

Omeleta Arnolda Bennetta

Omeleta Arnolda Bennetta

Zvolna povaříme tresčí filé s 200 ml mléka, zhruba 5 minut. Vyjmeme z pánve a smícháme s krémem (smetanou). Vejce rozšleháme se zbylým mlékem. Pánev... více o Omeleta Arnolda Bennetta

Letní těstoviny s créme fraiche

Letní těstoviny s créme fraiche

Uvařené těstoviny necháme odkapat (v horkém létě i vychladit) během vaření těstovin si připravíme jemný krém: na jemno nakrájenou cibulku a tři utřené... více o Letní těstoviny s créme fraiche

Doporučujeme

90 minut
Segedínský guláš - F.O.O.D.

Segedínský guláš - F.O.O.D.

20 minut
Sirup ze smrkových výhonků

Sirup ze smrkových výhonků

60 minut
Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Poslední sledované recepty

55
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
38
Výborná chlebíčková pomazánka
Výborná chlebíčková…
31
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový…
31
Jablečný závin (štrúdl)
Jablečný závin (štrúdl)
29
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota, ze které uděláte skvělou snídani, hranolky i sladký koláč
Kukuřičná kaše neboli polenta: Bezlepková dobrota…
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí maggi nebo vegetu
Co s úrodou libečku? Vyrobte si z něj domácí…
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak začít nový den
Snídaně do postele: Pět nejlepších receptů, jak…
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co hodí a proč se ho nebát ani v teplé kuchyni
Tvaroh, chameleon české kuchyně: Jaký se na co…
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot, sirup nebo čatní
Zavařte si rebarboru! Recepty na džem, kompot,…
AHA.cz Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Soukalová prosí o pomoc! Nemoc vede k předčasné smrti

Mimibazar Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Jak vybrat ten nejvhodnější běžecký pás na doma a proč je výhodné si ho pořídit

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Elegán Jiří Korn slaví 76. narozeniny: Proč nesnášel Yvettu a kdo jsou jeho osudové ženy

Ženy.cz Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Káva jako rituál: Češi objevují kouzlo domácí přípravy

Blesk.cz Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

Nikol Leitgeb (38): Z pařmenky vesnický balík!

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Máma, která nechala svému synovi odstranit laserem obrovské mateřské znaménko, sklidila krutou kritiku

Blesk Horoskopy Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Ochranný kabbalah náramek: Jak ho správně uvázat a proč má 7 uzlů?

Nedávno navštívené recepty:

Plněný zapékaný květák Tarhoňa II. Pečená játra na cibulce
Bábovka ze zbylých bílků Medové perníčky od babičky Kapr pečený s bylinkami na másle
Uzené tofu na kari Maso zapékané s cuketou a nivou Slaný listový závin
Celerová surimi pomazánka Salát ze syrové červené řepy, mrkve a jablek Pistáciové sušenky

Další doporučené ingredience:

cokokoko Cool Whip Cornflakes corničonky Cos lettuca
Country koření Crackers Cream cheese Creme de Menthe Créme épaisse
Crispy rice Croissant Cukerin Cuketa Cuketové květy
Cukr Cukr krupice Cukr krystal Cukr na obalování Cukr na posypání
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Créme fraiche
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact