Plátky patizonu (cca 1.5 - 2 cm silné) dát na pánvičku nejprve tou širší stranou a pomalu smažit, až zesklovatí. Otočit, posypat jemně krájenou cibulí...
více o Patizon jako minutka
**Špagety:** Do hrnce napustíme studenou vodu a dáme vařit, až nám začne bublat přidáme trošku oleje a vložíme špagety (lepší vařit bez pokličky) a...
více o Špagety s Cikánskou omáčkou
Vše nakrájíme: maso na kostky, cibuli na čtvrtkolečka, ostatní dle libosti, promícháme se zbytkem ingrediencí a dáme péct (délka záleží na kvalitě...
více o Martinovy špagety
Cibuli nakrájíme na kostičky a podusíme, nakrájíme vepřové maso na kostičky, polejeme trochu worchestrem a sojovou omáčkou.
Pak přilejeme celou...
více o Samuraj po Patokryjsku
Houby pokrájíme na menší kousky a povaříme 10 min. ve vodě. Cibuli orestujeme bez sádla. Vše necháme vychladnout, pomeleme na masovém strojku. Přidáme...
více o Houbové tousty
Na pánvi osmažíme cibulku dozlatova, přidáme na malé kousky nakrájené párky a ještě chvíli orestujeme. Směs zamícháme s uvařenými těstovinami -...
více o Zapečené těstoviny
Filé omyjeme, osušíme a nakrájíme na větší kostky, které pokapeme citronovou šťávou. Nízkou zapékací formu vymažeme, vysypeme a vložíme do ní...
více o Zapečené filé po cikánsku