Maso smícháme s drobně nakrájenou cibulkou, nasekaným česnekem, ochutíme kečupem, pepřem, solí, oregánem.
Lasagne vyložíme na dno pekáčku, pokropíme...
více o Lasagne s masem a žampiony
Na oleji osmahneme cibulku, až se trošičku opeče přidáme salám. Ten také trošinku osmahneme. Poté přidáme protlak (může být i kečup) a provaříme,...
více o Omáčka na spaghetti
Maso nakrájíme na kostičky a osmažíme na cibulce. Když je maso zatáhlé, přidáme mraženou zeleninu, na kousky nakrájené čínské zelí, žampiony, česnek a...
více o Indonesie
V pekáčku osmahneme 2 cibulky a vsypeme zelí. Navršíme křidélka a na ně plátky slaniny a posypeme grilovacím kořením.
Pečeme přikryté a nakonec na 10...
více o Kuře v zelí (ČR)
Do rendlíku dáme olej, nakrájenou cibulku a česnek, přidáme bobkový list, hřebíček a pak na kousky pokrájené kuře, pokrájenou slaninu, šunku a klobásu...
více o Andaluská Paella
Uvaří se slepice i s drůbkami, osmaží se cibulka, přidají se 2 lžíce hl. mouky a udělá se světlá jíška, která se zředí vývarem ze slepice. Přidá se...
více o Kaldoun II.
Na tuk dáme osmažit cibulku najemno, přidáme omyté, na kousky nakrájené houby, sůl a koření a necháme vydusit vodu.
Vedle smícháme šlehačku, podmáslí...
více o Moje houbovka - omáčka, polévka
brambory uvarime den predem a horke oloupame.
Druhy den brambory nastrouhame na hrubem struhadle. Osmazime na omastku na jemno nakrajenou cibulku a...
více o prave roesti
Pracovní postup:
Z vína, vody, octa a koření svaříme lák. Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme, naložíme do vychladlého láku a necháme do druhého dne....
více o Kuřeč ala tetřev
1. Osmazime cibuly a cesnek do mekka asi 5 minut
2. Pridame rajcata, bazalku, cukr, vino a privedeme k varu a zvolna varime az smes zacne houstnout...
více o Krupava treska s tomatovou omackou
Do vařící vody dáme rozpustit bujón a sojové maso. Po 15 min. varu necháme okapat. Na pánev dáme zpěnit cibulku a přidáme sojové maso, nakrájenou...
více o Sojové maso (Míra)
1/2 hlávky čínského zelí nakrájíme na kostičky, dáme do misky a postupně přidáváme: jednu na drobno nakrájenou menší cibulku, dvě větší na kolečka...
více o Salát "Chimichuri"
Kuřecí maso nakrájíme na drobnější kousky, osolíme, obalíme ve škrobové moučce, osmahneme na oleji, přidáme na nudličky nakrájenou šunku, pórek a...
více o Kuřecí směs s bylinkovým máslem - dieta
Veškerou zeleninu mimo brambor karájíme na menší kousky. Rozehřejeme olej, zeleninu osmahneme a dusíme asi 10 minut.
Potom přidáme na kousky nakrájené...
více o Savojská zeleninová polévka
Řízky osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Přidáme kostičky šalotky, přilijeme vívo a vývar, vmícháme petrželku a dusíme 20 minut. Řízky udržujeme v...
více o Kuřecí prsíčka po florentinsku
Plátky těsta necháme oddělené rozmrazit. Zeleninu omyjeme, očistíme a nakrájíme na nudličky. Krabí maso nahrubo posekáme. Ve woku rozehřejeme olej a...
více o Jarní závitky s krabím masem
Papriky omyjeme, odřízneme vršky a důkladně odstraníme semeníky. Rýži vaříme asi 25 minut v 600 ml osolené vody, pak rovnoměrně vmícháme šafrán a...
více o Papriky plněné šafránovou rýží
Mrkev-karotku očistíme, vypereme, rozstrouháme a promicháme s oloupaným strouhaným jablkem, strouhanou cibulkou nebo pažitkou. Zvlášť si do hluboké...
více o MRKVOVÝ SALÁT SYROVÝ
Z droždí, špetky mouky, cukru a vlažného mléka připravíme kvásek. Po vykynutí zaděláme těsto, které rozválíme na placku a rádýlkem vykrájíme čtverce...
více o Pierogi ‒ pirožky