Kapra zbavíme kůže a důkladně vykostíme, pokrájíme na kostky, které osolíme a opepříme. Celer, petržel a mrkev nastrouháme nahrubo, cibuli pokrájíme...
více o Kapří guláš s kořenovou zeleninou
V pánvi na sádle dozlatova osmažíme cibuly. Po zezlátnutí přidáme maso. Smažíme dokud se nevysmaží sťáva (dokud není maso "téměř připálené")
Přidáme...
více o Chlapský guláš od Vaška
Kančí maso,nakrájejte na kostky a naložte do marinády z červeného vína, tymiánu, bobkového listu a utřeného česneku. Maso nechte marinovat alespoň 1...
více o Divočák po myslivecku
Na vyškvařeném špeku se nechá zpěnit nadrobno usekaná cibulka, přidá se 1/2 klobásek (pokrájených na kolečka či měsíčky), osmahneme, přidáme česnek,...
více o Dědkův (pivní) guláš na burgundský způsob
Bůček nakrájíme na drobné kostičky a prudce je osmažíme, až vzniknou hnědé škvarečky. Na tomto základu nechám zesklovatět kostičky cibule, na niž...
více o Havlův burgundský guláš
Maso nakrájíme na drobné kostičky, do pánve si nasypeme drobně rozsekanou cibuli a zaprášíme paprikou, smažíme dozlatova (téměř připálit), přisypeme...
více o Chalupářský guláš
Uzený bůček nakrájíme na drobné kostičky, hodíme do většího hrnce a prudce škvaříme do doby, až se vyškvaří hodně sádla a z bůčku zbydou jen středně...
více o Prezidentský guláš
Králíka naporcujeme, osolíme a opečeme na sádle nebo oleji dozlatova. Přidáme nakrájené chlebové kůrky, česnek a cibuli nakrájené nadrobno, máslo,...
více o Králík na pepři
Nejdříve si nakrájíme na malé kousky anglickou slaninu a chlebové kůrky. Nakrájenou slaninu opečeme dozlatova, přidáme na drobno pokrájenou cibuli a...
více o Chlebová omáčka
Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a na rozehřátém oleji osmahneme dorůžova. Přidáme na kousky nakrájené maso, podusíme je, osolíme, přidáme kmín,...
více o Vepřová plec na pivě
Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Na sádle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme mletou papriku, zamícháme a podlijeme. Vložíme maso,...
více o Český guláš
Omyté větší okurky necháme asi hodinu namočené ve vodě a znovu očistíme. Povrch promícháme vidličkou. Potom je skládáme do větších láhví, prokládáme...
více o Kysané okurky
Vykostěné kuře nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a vložíme do rozpáleného oleje. Dusíme do měkka. Měkké maso vyjmeme, přidáme nakrájenou cibuli...
více o Kuře podle Cyrila
Na zeleninu jemně nasekáme cibuli a česnek, pepř a jalovec rozdrtíme v hmoždíři, přísady smícháme s citronovou kůrou a šťávou. Touto směsí potřeme...
více o DUŠENÉ HOVĚZÍ PLÁTKY SE ZELENINOU
Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na slanině, přidáme porce králíka, osolíme, přidáme ostatní koření a králíka po všech stranách opečeme. Potom mírně...
více o Králík na cibuli
Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a na rozehřátém oleji osmahneme dorůžova. Přidáme na kousky nakrájené maso, podusíme je, osolíme, přidáme kmín,...
více o Vepřová plec na pivu