Omyté hroznové víno si buď nechte v celku, ideálně ho však překrájejte na poloviny, aby se všechny chutě lépe prolnuly. Do většího hrnce vlijte 400 ml...
více o Hroznový kompot s cherry nádechem
Vepřové maso omyjeme, osušíme papírovým ubrouskem, nakrájíme na stejně velké kostky. Cibule nakrájíme na čtvrtiny. Oregáno opláchneme, vytřepeme a...
více o Řecký šiš kebab
Kuřecí prsa jemně naklepeme, osolíme a opepříme. Přidáme grilovací koření. Na pánvi si rozehřejeme olej (slunečnicový), do kterého přidáme cibuli na...
více o Kuřecí prsa s nivovou omáčkou
Omyjeme a odblaníme králičí maso, osolíme, opepříme a mírně pomoučíme hladkou moukou. Na rozpáleném oleji na pánvi zprudka opečeme ze všech stran....
více o králičí hřbet s mandlemi
Kuře naporcujeme a porce kuřete marinujeme 2-3 hodiny ve směsi cherry, drobně nakrájené cibule, koření, sójové omáčky, zázvoru, soli a cukru. Před...
více o Kuře Ča pa-kchuaj