• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Červený vinný ocet

Červený vinný ocet

Podobné ingredience

  • Balzamikový ocet
  • Balzamikový ocet světlý
  • Bazalkový ocet
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

10 minut
Citrusový salát s ředkvičkami a špenátem

Citrusový salát s ředkvičkami a…

Makrelu zbavte kůže i kostí a natrhejte na kousky. Ředkvičky nakrájejte na kolečka. Citrusy ostrým nožem vyfiletujte, tedy zbavte blan. Špenát... více o Citrusový salát s ředkvičkami a špenátem

15 minut
Fenyklový salát s červeným pomerančem

Fenyklový salát s červeným pomerančem

V misce metličkou vyšlehejte suroviny na zálivku a nechte je 10 minut odstát, lépe se propojí. Mezitím z fenyklů odkrojte lístky, a nasekejte je na... více o Fenyklový salát s červeným pomerančem

10 minut
Salát s kaki a cuketou

Salát s kaki a cuketou

Kaki nakrájejte na plátky, cuketu podélně na proužky, čekanku na měsíčky a fenykl na tenké plátky. Bagetu nakrájejte na kostičky a opečte na krutony.... více o Salát s kaki a cuketou

50 minut
Řepová polévka s koprem

Řepová polévka s koprem

Řepu a brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky, řepu ihned zastříkněte trochou červeného octa. Cibuli nasekejte nadrobno, kopr na drobné kousky. V... více o Řepová polévka s koprem

300 minut
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…

Pinzetou odstraňte zbytky peří, husu omyjte, osušte a zevnitř i zvnějška do ní vetřete alespoň záleží na velikosti drůbeže. Nechte v chladu uležet do... více o Pečená husa s kaštanovou nádivkou a červeným zelím

45 minut
Rajčatový salát s prosciuttem a mozzarellou na topinkách

Rajčatový salát s prosciuttem a…

Drobná rajčata nakrájejte na poloviny, větší na klínky, broskve na plátky. Prosciutto natrhejte stejně jako mozzarellu. Vše až na mozzarellu dejte do... více o Rajčatový salát s prosciuttem a mozzarellou na topinkách

30 minut
Italský hot dog

Italský hot dog

Připravte omáčku. Rajčata rozpulte a opečte na grilu řeznou stranou, asi 4 minuty, otočte a ještě dopečte pár minut. Poté je dejte do misky a... více o Italský hot dog

145 minut
Polévka Gazpacho

Polévka Gazpacho

Rajčata nakrájejte, okurku oloupejte a také nakrájejte na kousky, stejně tak papriky, cibuli, česnek, pečivo a bylinky. Osolte, přidejte ocet a... více o Polévka Gazpacho

30 minut
Panzanella, salát s chlebem

Panzanella, salát s chlebem

Předehřejte troubu na 190°C. Chleba nakrájejte na větší krutony a prolijte olivovým olejem, aby krutony byly pořádně nasáklé. Pečte dozlatova.... více o Panzanella, salát s chlebem

35 minut
Pečená kachna s červeným zelím

Pečená kachna s červeným zelím

Kachnu očistěte, odřízněte horní konce křídel. Nezapomeňte z břicha vyjmout droby v sáčku! Kachnu osolte i okmínujte zvenku i zevnitř a do břišní... více o Pečená kachna s červeným zelím

30 minut
Flank steak s hráškem a fazolkami

Flank steak s hráškem a fazolkami

Steak nechte odpočinout alespoň 30 minut při pokojové teplotě. Z obou stran ho osolte a opepřete. Litinovou pánev rozpalte a steak z obou stran... více o Flank steak s hráškem a fazolkami

30 minut
Jarní bramborový salát s vejcem

Jarní bramborový salát s vejcem

Vejce dejte do kastrolu s vroucí vodou, vařte 7 minut, zchlaďte v ledové vodě a oloupejte. Stonkovou brokolici očistěte, případně podélně rozkrojte a... více o Jarní bramborový salát s vejcem

145 minut
Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

Maso nakrájejte na kostky asi 3 x 3 cm a orestujte je na rozpáleném oleji v hrnci se silným dnem. Poté maso vyndejte na talíř a do oleje nasypte... více o Vepřové ragú s kukuřičnými knedlíčky

45 minut
Dušené červené zelí

Dušené červené zelí

Hlávku rozčtvrťte, vykrojte košťál a pokrájejte na jemno. Cibuli oloupejte a nakrájejte na drobné kostičky. Ve velkém kastrolu ji asi 3 minuty... více o Dušené červené zelí

60 minut
Langoše s domácím kečupem, sýrem a česnekem

Langoše s domácím kečupem, sýrem a…

Asi 100 ml mléka ohřejte tak, aby bylo teplé, nikoli horké. Přelijte ho do misky a rozdrobte do něj droždí. Přidejte lžíci mouky a cukr, promíchejte a... více o Langoše s domácím kečupem, sýrem a česnekem

30 minut
Hovězí steak s chimichurri a kukuřicí

Hovězí steak s chimichurri a kukuřicí

Připravte chimichurri. Petrželku, šalotky, česnek a chilli pokrájejte nahrubo a poté i s ostatními surovinami rozsekejte v robotu nebo utřete v... více o Hovězí steak s chimichurri a kukuřicí

15 minut
Omáčka chimichurri ke grilovanému masu

Omáčka chimichurri ke grilovanému masu

Nejprve utřeme česnek se solí a bylinky nasekáme najemno. Vše pak smícháme spolu s olivovým olejem, citronovou šťávou, trochou nastrouhané citronové... více o Omáčka chimichurri ke grilovanému masu

60 minut
Grilované kuře a la parrilla

Grilované kuře a la parrilla

Každé kuře nejprve naporcujeme na čtyři části a dáme do velké mísy. Marinádu připravíme z nasekaného česneku, nakrájených chilli papriček, sladké... více o Grilované kuře a la parrilla

100 minut
Spálené mrkve s bryndzou a mátou

Spálené mrkve s bryndzou a mátou

Mrkve důkladně omyjeme, zbavíme všech nečistot, osušíme, dáme do velké mís, bohatě zalijeme olivovým olejem a zasypeme natrhanými lístky čerstvého... více o Spálené mrkve s bryndzou a mátou

40 minut
Toskánské čatní

Toskánské čatní

Ve středně velkém hrnci rozpustíme máslo s olejem, přidáme celý česnek a necháme v oleji pár minut rozvonět, pak vyndáme. Do česnekového oleje přidáme... více o Toskánské čatní

15 minut
Cuketová pomazánka

Cuketová pomazánka

Cuketu nastrouhejte nahrubo a vymačkejte z ní vodu. Petržel nasekejte nahrubo, česnek utřete, chilli papričku nasekejte na jemno a semínka opražte... více o Cuketová pomazánka

25 minut
Hovězí steak se salsou verde

Hovězí steak se salsou verde

Nasekanou petržel a bazalku smíchejte s utřeným česnekem, nadrobno nasekanými filety ančoviček a kapary. Dochuťte octem, cukrem, citronovou šťávou a... více o Hovězí steak se salsou verde

45 minut
Bramborový salát se slaninou a špenátem

Bramborový salát se slaninou a…

Brambory uvařte ve slupce, nechte vychladnout, oloupejte a nakrájejte. Na pánvi nasucho orestujte nadrobno nakrájenou slaninu. K bramborům přidejte... více o Bramborový salát se slaninou a špenátem

45 minut
Losos na pomerančích

Losos na pomerančích

Rýžové papíry namočte do vody. Až změknou, rozložte je vedle sebe, osušte a 4 z nich posypte kokosem a sezamem. Přikryjte zbylými papíry a přimáčkněte... více o Losos na pomerančích

45 minut
Hovězí šuej ču

Hovězí šuej ču

Nejdříve si dám vařit rýži- jasmínovou výhradně v rýžovaru. Cca půlku pekingského zelí nakrájím na proužky a dám na pár minutek povařit, jen malinko... více o Hovězí šuej ču

Červené zelí s jablky

Červené zelí s jablky

Na sádle orestujte nakrájenou cibuli. Přidejte nakrouhané zelí, kmín, ocet, cukr, červené víno, rozinky a osolte, 2 minuty restujte a pak zalijte... více o Červené zelí s jablky

30 minut
Mleté hovězí po anglicku

Mleté hovězí po anglicku

Maso na pánvi rozdrobíme vařečkou, opepříme a zastříkneme olivovým olejem. Přidáme lístečky tymiánu a za občasného zamíchání opékáme maso dozlatova.... více o Mleté hovězí po anglicku

100 minut
Hovězí páj pod tvarohovým těstem

Hovězí páj pod tvarohovým těstem

Ve velkém hrnci na olivovém oleji smažíme maso cca 15 min, při smažení drtíme vařečkou. Pak přidáme oloupanou a nahrubo nakrájenou cibuli, sdrhnuté... více o Hovězí páj pod tvarohovým těstem

120 minut
Dušená vepřová krkovice se sušenými švestkami

Dušená vepřová krkovice se sušenými…

V kastrolu rozehřejeme polovinu oleje a osmahneme na něm maso nakrájené na kostky. Smažíme po obou stranách asi 10 minut. Pak přidáme ocet a ještě asi... více o Dušená vepřová krkovice se sušenými švestkami

35 minut
Pečený losos v listovém těstě s cuketovým pyré

Pečený losos v listovém těstě s…

Nejdříve si uděláme pyré, a to tak, že v menším rendlíku orestujeme na dvou lžících olivového oleje nahrubo nakrájenou cibuli do zlatova, přidáme... více o Pečený losos v listovém těstě s cuketovým pyré

30 minut
Salát Nicoise

Salát Nicoise

Brambory uvaříme a necháme chladnout. Lusky také uvaříme a opláchneme studenou vodou. Nakrájíme rajčata na čtvrtky, vařená vejce na osminky, olivy dle... více o Salát Nicoise

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Omytou řepu dáme ve slupce vařit doměkka (cca 1 hodina vaření - dle velikosti) v osolené vodě společně s oloupaným česnekem, rozmarýnem. Po uvaření... více o Marinovaná červená řepa - sladkokyselá

Gazpacho - zeleninová polévka zastudena

Gazpacho - zeleninová polévka…

Oloupanou cibuli, česnek, rajčata, okurku a červenou papriku (bez semínek) a olej rozmixujeme dohladka, vzniklou směs lze zahustit i několika plátky... více o Gazpacho - zeleninová polévka zastudena

30 minut
Caponata

Caponata

Neloupané lilky nakrájejte na plátky a nechte je 10 minut vymáčet ve slané vodě. Ta vytáhne případnou hořkost z plodů a namočené lilky také při... více o Caponata

195 minut
Kmínový pšenično-žitný chléb

Kmínový pšenično-žitný chléb

Ingredience vložíme do nádoby pekárny takto: voda, olej, ocet, obě mouky a do jednoho rohu cukr a do druhého sůl. Doprostřed uděláme v mouce důlek a... více o Kmínový pšenično-žitný chléb

40 minut
Jarní salát s vajíčky nahniličko

Jarní salát s vajíčky nahniličko

Omyté brambory ve slupce povařte asi 15 minut. Slijte a nechte trochu vychladnout. Očištěné fazolky povařte 8 až 10 minut ve vroucí osolené vodě, hned... více o Jarní salát s vajíčky nahniličko

40 minut
Kachní prsa na fících

Kachní prsa na fících

Na omáčku přiveďte v menším kastrůlku k varu med a vařte 7 až 8 minut, až začne karamelizovat. Odstraňte z ohně, opatrně (směs může prskat) vmíchejte... více o Kachní prsa na fících

90 minut
Červená řepa s pekany v karamelu

Červená řepa s pekany v karamelu

Troubu předehřejte na 200 °C. Řepám odkrojte chrást, ale ne úplně u bulvy. Řepy omyjte, osušte a jednotlivě zabalte do alobalu. Sůl vsypte na plech,... více o Červená řepa s pekany v karamelu

120 minut
Boršč s jehněčím masem

Boršč s jehněčím masem

Kolínka osolte, opepřete a na středním plameni ze všech stran opečte v kastrolu na 3 lžících rozehřátého oleje. Vlijte vývar, uveďte do varu, pak... více o Boršč s jehněčím masem

30 minut
Chlebový salát Panzanella

Chlebový salát Panzanella

Chléb nakrájejte na plátky a ty pak ručně natrhejte na kousky. Papriku vložte do kleští a buď na grilu, nebo přímo nad plamenem opečte, až slupka... více o Chlebový salát Panzanella

Brokolice z Quercy

Brokolice z Quercy

Brokolici uvaříme v dobře osolené vodě. Vejce rozšleháme s octem a do směsi zašleháme 1 PL vývaru z brokolice. Brokolici scedíme a vložíme do nahřáté... více o Brokolice z Quercy

Ďábelská omáčka

Ďábelská omáčka

Kečup dobře promícháme se sójovou omáčkou, octem a medem. Do omáčky přidáme pepř a mletou papriku, vše důkladně promícháme. Chilli papričky omyjeme,... více o Ďábelská omáčka

20 minut
Rajčata zapečená s pórkem

Rajčata zapečená s pórkem

Pórek podélně rozřízněte a dobře propláchněte. Pak ho nakrájejte na plátky. Rajčata také opláchněte a nakrájejte na plátky. Do zapékací mísy nebo... více o Rajčata zapečená s pórkem

Čínské zelí se tzaziky

Čínské zelí se tzaziky

Čínské zelí nakrájíme na nudličky, posypeme tzaziky, každý podle chuti a polijeme troškou olivového oleje. Pořádně promícháme. Do 1/2 litru vody dáme... více o Čínské zelí se tzaziky

Argentinské nudle

Argentinské nudle

Nejdříve dáme vařit vodu na těstoviny a připravíme je "al dente". Chilli papričku nakrájíme na malé kousky a dáme do rozpáleného oleje. Přidáme na... více o Argentinské nudle

Carpaccio I. (original dle mistra Ciprianiho)

Carpaccio I. (original dle mistra…

Čerstvou svíčkovou dáme na pár minut ztuhnout do mrazničky, aby se maso lépe krájelo. Nejostřejším nožem z něho nakrájíme tenounké plátky, které... více o Carpaccio I. (original dle mistra Ciprianiho)

Asklepiovo řecké Souvlaki

Asklepiovo řecké Souvlaki

V míse smícháme všechny ingredience, maso nakrájíme dle možnosti nejprve na plátky a poté krájíme z těchto plátků zhruba stejně velké kusy ve tvaru... více o Asklepiovo řecké Souvlaki

120 minut
Hovězí na divoko

Hovězí na divoko

Všechnu zeleninu nakrájíme na kostičky nebo můžeme nastrouhat na hrubo a rozložíme ji v míse na maso i s kořením. Vodu svaříme s octem a po vychlazení... více o Hovězí na divoko

150 minut
Hovězí daube

Hovězí daube

Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli, vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku. Maso obalíme v mouce se solí a pepřem,... více o Hovězí daube

Salát z rajčat a žampionů

Salát z rajčat a žampionů

Rajčata nakrájíme na plátky, přidáme na kolečka nakrájený pórek, na čtvtky nakrájené žampiony a sekanou nať. Smícháme ocet, pepř, sůl, cukr a... více o Salát z rajčat a žampionů

  • 1
  • 2
  • Další stránka

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

79
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
63
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
54
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
50
Žloutkové řezy jako vánek
Žloutkové řezy jako vánek
38
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Zrádci a krysy. 18 fotbalistů, jejichž přestupy z nich udělaly nenáviděné hráče

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Nedávno navštívené recepty:

Bifteky Vánoční chlebíček ze zbylých bílků Těstoviny se smetanovou omáčkou a šunkou II.
Česnečka z uzených žeber Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka Výborná pizza
Bábovka s vaječným likérem a jablky Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou Perníkové muffiny (DUKAN)
Broskvové (meruňkové) muffiny Pohankové lívance Pohanka (nejen) se slaninou

Další doporučené ingredience:

Červené feferonky Červené víno Červené zelí Červené želé Červený breton
Červený kaviár Červený olej Červený papír Červený pomeranč Červený rybíz
Český salám Česnečka Česnek Česnek sušený Česneková hořčice
Česneková omáčka Česneková pasta Česneková sůl Česnekové koření Česnekové plátky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Červený vinný ocet
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact