• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Červené víno

Červené víno

Podobné ingredience

  • Bílé víno
  • Bílé víno - suché
  • Červené feferonky
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

CÍFERSKÝ ŘÍZEK

CÍFERSKÝ ŘÍZEK

Naklepané řízky osolíme, pomoučníme a opečeme po obou stranách. Do výpeku dáme cibuli, zpěníme, přidáme kuřecí játra, osmahneme, zaprášíme moukou,... více o CÍFERSKÝ ŘÍZEK

Hovězí ragú na houbách

Hovězí ragú na houbách

K přípravě hovězího ragú se nejlépe hodí pruh masa, který je přirostlý k podélné straně svíčkové. Očištěné a na kousky rozkrájené maso dusíme na sádle... více o Hovězí ragú na houbách

Pikantní telecí řízek

Pikantní telecí řízek

Řízky omyjeme a osušíme. Z poloviny citronu vymačkáme šťávu, druhou nakrájíme na plátky. Na polovinu řízku položíme plátek citronu, maso přes něj... více o Pikantní telecí řízek

ryba - kapr - po lipensku

ryba - kapr - po lipensku

Na rozehřátém másle zpěníme nadrobno posekanou cibuli, zalijeme ji vínem a vývarem, přidáme kečup, sůl a rozšleháme. Do této směsi vložíme opláchnuté... více o ryba - kapr - po lipensku

10 minut
Hořčičná omáčka

Hořčičná omáčka

Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladit a oloupeme. Z vajec vyjmeme žloutky a propasírujeme je přes síto. Přidáme hořčici, olej, studený vývar, víno,... více o Hořčičná omáčka

Omáčka na těstoviny - žampionová

Omáčka na těstoviny - žampionová

Zpěníme cibulku, zaprášíme paprikou, vhodíme žampiony, osmažíme, chrstneme červené víno, povaříme, přidáme nasekaná rajčata, olivy a česnek, zbytek... více o Omáčka na těstoviny - žampionová

Červené světýlko

Červené světýlko

Fíky oloupeme a rozpůlíme. Každý kousek vložíme do skleničky a zalijeme vodkou. Přidáme trochu vermutu a všechno doplníme červeným vínem.... více o Červené světýlko

Švédský punč s pomerančem

Švédský punč s pomerančem

Pomeranč nakrájíme na kolečka, přidáme víno, vermut, fernet, rozinky a koření a necháme asi 12 hodin rozležet. Potom ke směsi přidáme minerálku a cukr... více o Švédský punč s pomerančem

Hovězí pečeně na divoko

Hovězí pečeně na divoko

Maso omyjeme a osušíme. Zeleninu očistíme a nakrájíme na větší kousky. Rozložíme ji na hovězí plátky společně s bobkovým listem, zrnky pepře, nového... více o Hovězí pečeně na divoko

Zálivka s medem a hořčicí

Zálivka s medem a hořčicí

V misce smícháme olej, jogurt, šťávu, víno, hořčici a med. Dochutíme. Skladujeme v chladu a spotřebujeme během 2-3 dnů. Zálivka je vhodná ke všem... více o Zálivka s medem a hořčicí

60 minut
Kapr na černo

Kapr na černo

Do rendlíku vlijeme jen tolik vody, aby byla ryba potopená, přidáme sůl, ocet, rozpůlenou cibuli, koření a zvolna 10 minut vaříme. Do vroucí várky... více o Kapr na černo

Vepřová panenka v zelném závitku na víně

Vepřová panenka v zelném závitku na…

Osm zelných listů povaříme 3 minuty v osolené vodě, zchladíme studenou vodou a necháme okapat. Maso omyjeme, osušíme, opečeme ze všech stran na lžíci... více o Vepřová panenka v zelném závitku na víně

Luštěninová polévka s vínem

Luštěninová polévka s vínem

Sójové boby a čočku namočíme do studené vody na 24 hodin (každé zvlášť). Vodu slijeme, znovu doplníme, sóju uvaříme s bobkovým listem a čočku se... více o Luštěninová polévka s vínem

Madeirská omáčka

Madeirská omáčka

Na másle osmahneme nasekané žampiony, petrželku a na kostičky nakrájenou cibuli. Osmahnuté zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a krátce povaříme.... více o Madeirská omáčka

Marinovaný plísňový sýr

Marinovaný plísňový sýr

Sýr nakrájíme na plátky a rozložíme na míse. Cibulky nakrájíme na kroužky, česnek rozdrtíme a pepř nahrubo pomeleme. Vše smícháme s vínem a olejem,... více o Marinovaný plísňový sýr

Keftedes

Keftedes

Mleté maso smícháme s vajíčkem, strouhankou, vodou nebo mlékem, osolíme, prolisujeme do toho česnek, přidáme nasekanou cibuli, oregáno a špetku... více o Keftedes

Hovězí na červeném víně

Hovězí na červeném víně

Zeleninu očistíme, omyjeme, nakrájíme na kostičky a vložíme do kameninové nádoby. Přidáme víno, bobkový list, česnek a několik zrnek pepře. Maso... více o Hovězí na červeném víně

Kapr po lipensku

Kapr po lipensku

Na rozehřátém másle zpěníme nadrobno posekanou cibuli, zalijeme ji vínem a vývarem, přidáme kečup, sůl a rozšleháme. Do této směsi vložíme opláchnuté... více o Kapr po lipensku

Kotlety po uhersku

Kotlety po uhersku

Vepřovou pečeni rozsekáme na kotlety, ty pak na okrajích nařízneme, aby se nekroutily. Maso také částečně uvolníme od kosti, aby se dobře propeklo.... více o Kotlety po uhersku

Tibetská vegetariánská pečeně

Tibetská vegetariánská pečeně

Troubu předehřejeme na 190 °C. Na pekáči rozpálíme olej a 2-3 minuty restujeme pohanku. Přidáme cibuli a houby a restujeme ještě několik minut.... více o Tibetská vegetariánská pečeně

Coq au vin se žampiony

Coq au vin se žampiony

Kuře omyjeme, osušíme a rozdělíme na osm porcí. Očištěnou šalotku rozčtvrtíme, česnek pokrájíme na kostičky a žampiony na plátky. Vše opékáme na... více o Coq au vin se žampiony

Králík na slanině

Králík na slanině

Králíka přes noc namočíme do studené vody a poté odblaníme. Porce prošpikujeme slaninou, osolíme, opepříme a posypeme novým kořením. Nastrouhanou... více o Králík na slanině

Vinné kostky

Vinné kostky

Máslo s cukrem ušleháme do pěny. Postupně zašleháme vejce. Přimícháme mouku s kypřícím práškem, kakao, čokoládu, sůl a víno. Umícháme hladké těsto.... více o Vinné kostky

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Kuřecí prsíčka lehce naklepeme. Karotku očistíme, nakrájíme na plátky, zalijeme červeným vínem a olejem, přidáme sůl, koření a česnek nakrájený na... více o Kuřecí prsíčka na červeném víně

Dušené hovězí plátky

Dušené hovězí plátky

Plátky masa mírně naklepeme, po obvodu na několika místech nařízneme, osolíme a okořeníme černým pepřem. Kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky a... více o Dušené hovězí plátky

45 minut
Moravský divoký šíp

Moravský divoký šíp

Ze svíčkové a kýty nakrájíme menší plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a střídavě napichujeme na jehlu, prokládáme kolečky cibule, feferonkou a... více o Moravský divoký šíp

Masová směs na grilu

Masová směs na grilu

Maso nakrájíme přes vlákno na stejnoměrné plátky a zlehka naklepeme. Zeleninu nakrájíme na plátky. Maso a zeleninu dostatečně okořeníme. Vše zalijeme... více o Masová směs na grilu

45 minut
Vepřové topinky

Vepřové topinky

Řízky odblaníme, naklepeme, mírně pomoučíme a na oleji prudce opečeme po obou stranách. Osolíme a opepříme. Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a... více o Vepřové topinky

90 minut
Telecí závitky Toskána

Telecí závitky Toskána

Maso omyjeme, osušíme a lehce naklepeme. Osolíme a opepříme. Po jedné straně potřeme plátek hořčicí. Sýr nakrájíme na kostičky, cibuli na kolečka a... více o Telecí závitky Toskána

Salát ze syrové zeleniny

Salát ze syrové zeleniny

Papriky rozpůlíme a zbavíme semínek. Potom je omyjeme a nakrájíme na proužky. Karotku, okurku oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Rajče omyjeme,... více o Salát ze syrové zeleniny

40 minut
Francouzská cibulačka

Francouzská cibulačka

Smícháme 3 lžíce olivového oleje s česnekem, zakryjeme a necháme stát. Zbytek oleje rozpálíme v těžkém hrnci a asi 1 hodinu dusíme plátky cibule... více o Francouzská cibulačka

Citronová bowle

Citronová bowle

Víno nalijeme do mísy na přípravu bowle. Přidáme cukr, kůru z dokonale očištěných, kartáčkem odrhnutých citronů. Mísu přikryjeme víkem, vložíme do... více o Citronová bowle

Kávový grog

Kávový grog

Do skleněné konvice z varného skla nalijeme víno, přidáme cukr, instantní kávu a vodu. Uvedeme do varu. Potom nalijeme do silnostěnných sklenic na... více o Kávový grog

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9

Doporučujeme

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

Poslední sledované recepty

88
Pečený květák s křupavou cizrnou a bramborami na bouchačku
Pečený květák s křupavou…
25
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
21
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
20
Quiche s červenou řepou a sýrem
Quiche s červenou řepou…
20
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou

Zajímavé články

7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým to zvládnete raz dva
Jak rychle rozmrazit maso? Zkuste trik, se kterým…
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si ho můžete vyrobit doma?
Zázračný jablečný ocet: Na co je dobrý a jak si…
AHA.cz Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Bagárová sklidila posměch! Zpěvačka pobavila starou fotkou

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Carmen Mayerová vypadá v 81 letech fantasticky! Co se naučit z jejího stylu?

Ženy.cz Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Perimenopauza: Když hormony pořádají mejdan

Blesk.cz Seriálová hvězda Veronika Gajerová (62): Soud kvůli insolvenci!

Seriálová hvězda Veronika Gajerová (62): Soud kvůli insolvenci!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Denní horoskop na čtvrtek 11. 9. 2025: Koho čeká neobvyklé setkání a komu se otevřou nové možnosti?

Nedávno navštívené recepty:

Smažené olomoucké tvarůžky Kuře v pivní omáčce Drožďové knedlíčky do polévky
Meteník Vajíčková pomazánka (méně tučná) Vepřové maso k těstovinám
Rychlá drůbeží játra, jako smažená Nudle a la Číňan Mousse (pěna) z bílé čokolády
Paprikovo-rajská omáčka s paprikovou sekanou Jablečný (hruškový) šlehačkový koláč s drobenkou Citronové muffiny

Další doporučené ingredience:

Červená cibule Červená cihla Červená čočka Červená chilli paprička Červená paprika
červená paprika sterilizovaná červená paprika sterilovaná Červená řepa Červená želatina Červené feferonky
Červené zelí Červené želé Červený breton Červený kaviár Červený olej
Červený papír Červený pomeranč Červený rybíz Červený vinný ocet Český salám
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Červené víno
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact