• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Červené víno

Červené víno

Podobné ingredience

  • Bílé víno
  • Bílé víno - suché
  • Červené feferonky
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Barevná rýže se slaninou a kuřecím masem

Barevná rýže se slaninou a kuřecím…

Rýži uvaříme doměkka asi 20 minut v dostatečně osolené vodě. Cibuli oloupeme a nakrájíme. Slaninu a kuřecí maso pokrájíme na kostičky. V pánvi... více o Barevná rýže se slaninou a kuřecím masem

Ohnivé vepřové kotlety

Ohnivé vepřové kotlety

Vepřové kotlety nařízneme po obvodu a u kostí, jemně naklepeme a opečeme po obou stranách na oleji. Kečup promícháme s vínem, sójovou omáčkou,... více o Ohnivé vepřové kotlety

Kachna na červeném víně

Kachna na červeném víně

Pracovní postup: Kachnu rozporcujeme, opláchneme, osušíme, opepříme a osolíme. Očistíme si všechnu zeleninu a žampiony. Slaninu nakrájíme na kostičky,... více o Kachna na červeném víně

Martinčiny špagety

Martinčiny špagety

Pracovní postup: Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky a naložíme jako maso na čínu (den předem). Do mističky dáme dvě polévkové lžíce sojové omáčky, 1... více o Martinčiny špagety

90 minut
Plněné vepřové plátky s játry

Plněné vepřové plátky s játry

Na rozpáleném oleji osmahneme na malé kousky nakrájená játra s cibulkou, trochu osolíme, opepříme, zakapeme worcesterem, přidáme sekanou petrželku,... více o Plněné vepřové plátky s játry

150 minut
Dušené hovězí na červeném víně

Dušené hovězí na červeném víně

Orestujeme maso do hněda. Česnek, cibuli, mrkev, skořici, pomerančovou kůru a bobkový list smažíme až je cibule mekká, ale ne hnědá. Přidáme maso,... více o Dušené hovězí na červeném víně

rostbíf s bilinkama

rostbíf s bilinkama

Česnek rozetřeme, smícháme s nasekanými bylinkami a pepřem, posypeme jím maso, přitlačíme a pokapeme olejem. Vložíme do pekáče tučným okrajem dolů,... více o rostbíf s bilinkama

kuřecí játra s mandlemi

kuřecí játra s mandlemi

Mírně ztuhlá játra nakrájíme na menší kostky nebo širší nudličky. Jemně nakrájenou slaninu rozpustíme, přidáme nakrájenou cibuli, orestujeme, přidáme... více o kuřecí játra s mandlemi

Kuřecí nudličky s játry

Kuřecí nudličky s játry

Cibuli nakrájíme na půlkolečka, osmáhneme, k tomu přidáme kuřecí maso nakrájené na nudličky, dáme na rozpáleny tuk, přidáme nakrájený špek, koření a... více o Kuřecí nudličky s játry

jehněčí po římsku

jehněčí po římsku

Ve velké pánvi rozehřejte olej a máslo. Přidejte pokrájené jehněčí maso a za častého míchání smažte 4-5 minut, dokud po všech stranách nezhnědne. V... více o jehněčí po římsku

jarní cibulka zapčená

jarní cibulka zapčená

Očištěnou spařenou jarní cibulku přepůlíme a vložíme do zapékací misky. Zalijeme medem, do kterého jsme vmíchali prolisovaný česnek a sůl. Navrch... více o jarní cibulka zapčená

Pikantní kapr

Pikantní kapr

Očištěného a rozporcovaného kapra osolíme, mírně posypeme mletým kmínem, okořeníme směsí koření, naskládáme na pekáč - zapékací mísu apod., na který... více o Pikantní kapr

Kančí špíz

Kančí špíz

Maso nakrájíme na menší kousky a jemně naklepeme rukou, okořeníme tymiánem, jalovcem a bobkovým listem, opepříme, zakápneme worchestrem a zalejeme... více o Kančí špíz

10 minut
Studená italská omáčka

Studená italská omáčka

Žloutek osolíme a za stálého míchání přikapáváme olej, až vznikne hustá majonéza. Citrónovou kůru, zelenou papriku, petrželovou nať, sardel, okurku a... více o Studená italská omáčka

Jalovcová omáčka k divočině

Jalovcová omáčka k divočině

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem a dobře rozšleháme. Přidáme velmi jemně nakrájenou cibuli, šunku, přilijeme víno a vaříme z... více o Jalovcová omáčka k divočině

slavnostní paštika

slavnostní paštika

Vepřové maso, telecí játra, polovinu husích jater a polovinu slaniny umeleme, přidáme žemli namočenou ve víně a znovu umeleme. Vmícháme vejce, koření... více o slavnostní paštika

paštika z divočiny

paštika z divočiny

Zvěřinové maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli nasekáme a necháme zpěnit na oleji, přidáme maso, sůl, část koření a podusíme ve vlastní šťávě.... více o paštika z divočiny

srdce na divoko

srdce na divoko

Srdíčka rozřízneme na polovinu a opláchneme, vložíme do vařící vody s přidáním soli a cibule a 10 minut srdce vaříme. Vyjmeme, necháme vychladnout a... více o srdce na divoko

LEDOVÝ SALÁT S RYŽÍ A OLIVOVÝM OLEJEM

LEDOVÝ SALÁT S RYŽÍ A OLIVOVÝM OLEJEM

UVAŘÍME RÝŽI, VYSYPEME DO MÍSY, JEŠTĚ DO TEPLÉ VMÍCHÁME OLIVOVÝ OLEJ, SŮL A MAJORÁNKU. NECHÁME VYCHLADNOUT. SALÁT NATRHÁME NA MENŠÍ KOUSKY, NAKRÁJÍME:... více o LEDOVÝ SALÁT S RYŽÍ A OLIVOVÝM OLEJEM

Burgundská hovězí pečeně

Burgundská hovězí pečeně

Na rozehřátou pánev nalijte trochu oleje a opečte kousky slaniny. Dejte stranou. Na pánvi hned nechte zatáhnout kousky masa a až bude ze všech stran... více o Burgundská hovězí pečeně

30 minut
Boloňské špagety III.

Boloňské špagety III.

Oloupejte cibuli a česnek a nadrobno je nakrájejte. Na pánvi rozehřejte slunečnicový olej a opékejte cibuli a česnek, dokud nezměknou. Přidejte mleté... více o Boloňské špagety III.

120 minut
Korčulanska pastičada

Korčulanska pastičada

Maso protáhneme slaninou a česnekem, osolíme, opepříme. Na oleji osmahneme cibuli, na kousky nakrájenou mrkev, česnek, pak vložíme maso a chvíli... více o Korčulanska pastičada

60 minut
Výborná čína

Výborná čína

Omyté maso nakrájíme na proužky a vložíme do mísy. Zalijeme cca 1 dcl oleje, vínem, silně sójovou omáčkou, tak aby maso mělo hodně tmavou barvu, hustě... více o Výborná čína

Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou

Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou…

Hřbet vykostíme, maso osolíme, přelijeme rozpuštěným máslem a opepříme. Maso pak dáme odležet. Na oleji orestujeme cibuli, česnek, divoké koření,... více o Zaječí hřbet a pepřovo-brusinkovou omáčkou

120 minut
Masíčko po námořnicku

Masíčko po námořnicku

Cibulku osmahneme dozlatova, přidáme hovězí maso, gulášové koření a dusíme cca 10 min, pak přidáme rajčatový protlak, sůl, pepř, sojovou a... více o Masíčko po námořnicku

Opilecká pečeně

Opilecká pečeně

Brambory uvaříme ve slané vodě bez slupky a po vychladnutí pomačkáme. Nádobu vymažeme máslem, na to dáme maso (posypané solí, kari, paprikou), pečeme... více o Opilecká pečeně

Cuketová čína III.

Cuketová čína III.

Na oleji zpěníme cibulku, na ni přidáme očištěnou a na kostky nakrájenou cuketu.Dusíme, až je cuketa do sklovista. Pak přidáme nakrájený párek a... více o Cuketová čína III.

Hliněné překvapení podle podle mistra Rebensteiger

Hliněné překvapení podle podle mistra…

Z kuřátka vyjmeme droby a celé je opláchneme studenou vodou a papírovou utěrkou osušíme. Křidélka uřízneme tak, že ze tří dílů zůstane na prsou pouze... více o Hliněné překvapení podle podle mistra Rebensteiger

Kuřecí na bazalce

Kuřecí na bazalce

Kuřecí maso naklepeme, osolíme, opepříme a orestujeme na oleji. Přidáme nasekaný česnek, bazalku, kečup, smetanu a červené víno. Vše společně... více o Kuřecí na bazalce

Husa se švestkovou omáčkou

Husa se švestkovou omáčkou

Omytou kachnu osolíme (i ze vnitř), okmínujeme. Pře 200 st. pečeme 3 hodiny, na začátku trochu podlijeme vodou, během vaření občas propíchneme.... více o Husa se švestkovou omáčkou

Vepřové v pekáčku

Vepřové v pekáčku

Vepřové maso nakrájené na tenké plátky naklepeme, potřeme olejem a necháme nejméně 4 hodiny uležet. Potom osolíme, okořeníme a potřeme prolisovaným... více o Vepřové v pekáčku

45 minut
Zapečená krabí pochoutka

Zapečená krabí pochoutka

Cibuli jemně nakrájíme a zpěníme na oleji. Přidáme předem spařená a na kostičky nakrájená rajská jablíčka, omytou, jadřince zbavenou a na nudličky... více o Zapečená krabí pochoutka

Voňavá kuřeci křidélka s květákem

Voňavá kuřeci křidélka s květákem

Kuřecí křidélka a rozebraný květák dáme do misky. Víno rozmícháme s protlakem a kuře s květákem v něm necháme asi 2 hodiny naložené. V misce... více o Voňavá kuřeci křidélka s květákem

Zajíc na víně

Zajíc na víně

Maso vykostíme, očistíme a nakrájíme na větší kousky. Na rozpáleném oleji orestujeme na kostičky nakrájenou zeleninu, cibuli a koření dozlatova.... více o Zajíc na víně

Horký silvestrovský nápoj

Horký silvestrovský nápoj

Všechny přísady s výjimkou rumu zahřejeme k bodu varu, ale nevaříme. Odstavíme z plotny a dolijeme rum. Rozléváme do hrnečků z varného skla nebo... více o Horký silvestrovský nápoj

Lahodná kuřecí stehna

Lahodná kuřecí stehna

Kuřecí stehna omyjeme, osušíme a v kloubu rozřízneme. Osolíme a obalíme v hladké mouce. Na pekáček dáme rozpustit máslo na kterém zesklovatíme... více o Lahodná kuřecí stehna

Příloha z jablek

Příloha z jablek

Jablka oloupeme, vyjmeme jádřince a rozpůlíme. Půlky naplníme zavařeninou a klademe těsně vedle sebe do vymazaného pekáčku. Zalijeme vínem,... více o Příloha z jablek

Pikantní kapr II.

Pikantní kapr II.

Očištěného a rozporcovaného kapra osolíme, mírně posypeme mletým kmínem, okořeníme směsí koření, naskládáme na pekáč - zapékací mísu apod., na který... více o Pikantní kapr II.

Chobotnice s kapary

Chobotnice s kapary

Chobotnice omyjeme, osušíme a rozkrájíme na 1 cm široká kolečka. Na rozpáleném oleji chvíli orestujeme kapary, přidáme nakrájené chobotnice a za... více o Chobotnice s kapary

Kapucínské kotlety

Kapucínské kotlety

Kotlety naklepeme, na okrajích a u kostí nařízneme, osolíme, opepříme, posypeme paprikou a na tuku opečeme z obou stran. Pak podléváme vínem a dusíme... více o Kapucínské kotlety

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

Kančí kýta se šípkovou omáčkou

Vykostěnou kančí kýtu očistíme a osolíme. Kousky cibule a slaniny opečeme na rozehřátém oleji, přidáme kančí kýtu, kterou po všech stranách opečeme.... více o Kančí kýta se šípkovou omáčkou

Mokrý dort

Mokrý dort

Cukr se žloutky utřeme do pěny, přidáme změklou čokoládu, zašleháme a pak přidáváme střídavě mandle s kandovaným ovocem a sníh z bílků. Pečeme v... více o Mokrý dort

Španělská Sangria

Španělská Sangria

Do velkého džbánu nalijeme víno, přidáme cukr, koňak a promícháme. Přidáme na malé kousky nakrájený omytý pomeranč, citron i s kůrou (pokud možno... více o Španělská Sangria

Koláč s masem

Koláč s masem

2 mrkve,2 cibule, kousek celeru,1/2 lžíce majoránky, petržel…..,1 lžíci tomato omáčky,to vše nakrájet na drobno a opéct, zvlášť opéct mleté maso ... více o Koláč s masem

60 minut
Zapečené kuře s vínem

Zapečené kuře s vínem

Nakrájíme cibuli, česnek, šunku, žampiony a smícháme se strouhankou. Rozehřejeme trochu másla s červeným vínem a kuřecím vývarem. Kuřecí packy... více o Zapečené kuře s vínem

90 minut
Andělské brambory

Andělské brambory

Maso nakrájíme na malé kostičky, přidáme kečup, sójovou omáčku, pepř a promícháme. Vymažeme pekáč a postupně v něm navrstvíme suroviny v tomto pořadí:... více o Andělské brambory

160 minut
Studená broskvová polévka

Studená broskvová polévka

Omyté broskve krátce povaříme v oslazené vodě doměkka. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem z broskví, smetanou a 5 minut... více o Studená broskvová polévka

Pardubická hovězí pečeně

Pardubická hovězí pečeně

Maso prošpikujeme klínky slaniny po vlákně, osolíme a opepříme. Kořenovou zeleninu nakrájíme na plátky a osmažíme dozlatova, přisypeme krájenou cibuli... více o Pardubická hovězí pečeně

Boloňská omáčka

Boloňská omáčka

Bůček vyškvaříme na oleji, přidáme kostičky cibule, mrkve, celeru a česneku, vše společně osmažíme. Poté přidáme mleté maso a za stálého míchání... více o Boloňská omáčka

Hovězí námořnické maso

Hovězí námořnické maso

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme a na oleji dozlatova opečeme. Přendáme do jiné nádoby. Na tuku osmahneme jemně nasekanou cibuli, přidáme... více o Hovězí námořnické maso

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Další stránka

Doporučujeme

30 minut
Šťavnaté masové koule s parmazánem a rajčaty

Šťavnaté masové koule s parmazánem a…

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

91
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
57
Bezmasý guláš z hlívy
Bezmasý guláš z hlívy
55
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
51
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
45
Chřestový salát s vejcem
Chřestový salát s vejcem

Zajímavé články

Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi nejkrásnějšími
Dorty ke Dni matek: Nechte se inspirovat těmi…
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se za nimi skrývá?
Kvíz: Legrační názvy jídel. Jestlipak víte, co se…
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou superpotravinu po celý rok
Recept na nakládané ředkvičky. Užijte si křupavou…
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
AHA.cz Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Životní změna u Leoše Mareše: Končí!

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 9. 5. 2025: Komu se konečně začne dařit a kdo by měl poslouchat svou intuici?

Denní horoskop na pátek 9. 5. 2025: Komu se konečně začne dařit a kdo by měl poslouchat svou intuici?

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

Rodinné tajemství Veroniky Arichtevy: Táta (†71) dělal slavné bijáky s Menzelem

SportRevue.cz VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

VIDEO: Legendární „Žvejka“ a dalších 8 nezapomenutelných reklam Jaromíra Jágra

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Horoskop na víkend 10.–11. 5. 2025: Kdo si srovná myšlenky a na koho čeká dobrodružství?

Nedávno navštívené recepty:

Horácké knedlíky Filé po cikánsku Flamendr
Vepřové plátky se sýrem Brokolicový krém Velikonoční sekanina
Švestkový koláč V. Vepřové maso v alobalu Pečený Pangasius
Hroznové smoothie Drůbeží výpečky Čočková polévka ze zbylé čočky II.

Další doporučené ingredience:

Červená cibule Červená cihla Červená čočka Červená chilli paprička Červená paprika
červená paprika sterilizovaná červená paprika sterilovaná Červená řepa Červená želatina Červené feferonky
Červené zelí Červené želé Červený breton Červený kaviár Červený olej
Červený papír Červený pomeranč Červený rybíz Červený vinný ocet Český salám
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Červené víno
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact