• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Červené feferonky

Červené feferonky

Podobné ingredience

  • Červené víno
  • Červené želé
  • Červené zelí
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Nakládaný česnek - sterilovaný

Nakládaný česnek - sterilovaný

Množství surovin záleží na každém z nás a zrovna tak i to, jestli se rozhodneme udělat nakládaný česnek sladkokyselý nebo slaný. Já steriluji vždy v... více o Nakládaný česnek - sterilovaný

120 minut
Samuraj

Samuraj

Maso nakrájíme na nudličky a cibuli najemno. Na sádle osmahneme cibuli do hněda, zaprášíme paprikou, přidáme maso, sůl, pepř a feferonky. Maso necháme... více o Samuraj

20 minut
V kávě marinované kuřecí řízky

V kávě marinované kuřecí řízky

Zázvor, najemno nasekané feferonky a citronovou trávu promíchejte s cukrem a kávou. Touto marinádou přelijte kuřecí maso a nechte v chladu aspoň dvě... více o V kávě marinované kuřecí řízky

25 minut
Špagety aglio olio

Špagety aglio olio

Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Mezitím na pánvi rozehřejeme olivový olej, na kterém orestujeme plátky česneku a jemně pokrájenou feferonku ... více o Špagety aglio olio

Bouillabaisse-rybí polévka

Bouillabaisse-rybí polévka

Nejprve očistíme ryby. Ty velké nakrájíme na menší kousky. Očištěnou zeleninu nadrobno nakrájíme. Pak ji opečeme na rozehřátém oleji. Do směsi... více o Bouillabaisse-rybí polévka

Gratinované brambory po mexicku

Gratinované brambory po mexicku

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Feferonky zbavíme semínek a najemno nasekáme. Cibuli nakrájíme na kolečka, slaninu a uzeninu nakrájíme na... více o Gratinované brambory po mexicku

Pohřební guláš

Pohřební guláš

Tento guláš má hodně výraznou chuť - je to takové "chlapské jídlo". Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na slabém ohni dočervena. Smažíme pomalu,... více o Pohřební guláš

30 minut
Pivovarské tajemství

Pivovarské tajemství

Kuřecí maso a játra nakrájíme na kostky, klobásu na menší plátky. V hluboké pánvi rozpálíme olej, opečeme maso a játra, po chvíli přidáme klobásu a... více o Pivovarské tajemství

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Nejdříve zahřejeme olej a dáme do něj bobkový list, nové koření, trochu grilovacího koření, sušené papričky a zahříváme tak 10-15 minut - pozor koření... více o Pikantní nakládaný hermelín

Česnek v pikantním nálevu

Česnek v pikantním nálevu

Na dno malých lahviček dáme lžičku oleje, poskládáme česnek, který prokládáme celým pepřem, bobkovým listem (do 1 lahvičky = 1 menší list), hřebíčkem,... více o Česnek v pikantním nálevu

45 minut
Kukuřičné kuličky se zeleninou

Kukuřičné kuličky se zeleninou

Oloupaná rajčata nakrájíme na kostky, přidáme sekanou 1 cibuli, polovinu nasekaných feferonek, kukuřice, sekanou nať, šťávu a sekaný česnek. Okořeníme... více o Kukuřičné kuličky se zeleninou

Pečená králičí stehna

Pečená králičí stehna

Stehna osolíme a opepříme. Na horkém olivovém oleji je pečlivě opečeme ze všech stra. Slijeme tuk a přidáme špek a znovu dohromady opatrně opečeme.... více o Pečená králičí stehna

Králík á la Malorca:

Králík á la Malorca:

Odkrojíme stehna a přední nohy, vše nasekáme na půlky. Zbytek králíka rozporcujeme na 4 díly. Cibuli a česnek nakrájíme na tenké plátky. Podélně... více o Králík á la Malorca:

15 minut
Omáčka Guacamole

Omáčka Guacamole

Avokádo omyjeme, rozkrojíme na polovinu a vyndáme pecku. Dužinu vydlabeme lžičkou, a pak šťoucháme do kaše (malé kousky ponecháme vcelku). Přidáme... více o Omáčka Guacamole

30 minut
Rizoto Sicilský klan

Rizoto Sicilský klan

Do rozpáleného oleje nasypeme mletou papriku a syrovou rýži, krátce osmahneme, zalijeme osoleným drůbežím vývarem a uvaříme doměkka. Do hotové rýže... více o Rizoto Sicilský klan

Ďábelská omeleta

Ďábelská omeleta

Na oleji orestujeme kolečka klobásy, přidáme nakrájené feferonky, kapie, promícháme. Tuto směs zalijeme rozšlehanými vejci se solí a mlékem,... více o Ďábelská omeleta

Papriky plněné šafránovou rýží

Papriky plněné šafránovou rýží

Papriky omyjeme, odřízneme vršky a důkladně odstraníme semeníky. Rýži vaříme asi 25 minut v 600 ml osolené vody, pak rovnoměrně vmícháme šafrán a... více o Papriky plněné šafránovou rýží

Ďábelské mušle

Ďábelské mušle

Mušle uvaříme dle návodu na obalu. Fefronky omyjeme, rozpůlíme, zbavíme semeníku a lusky nakrájíme na nudličky. Okapaná rajčata nakrájíme na kostičky,... více o Ďábelské mušle

Pikantní sendvič

Pikantní sendvič

Oba plátky chleba potřeme z jedné strany lžící majonézy. Listy hlávkového salátu omyjeme a osušíme do sucha. Feferonku podélně rozkrojíme, zrníčka... více o Pikantní sendvič

Minipizzy s olivami a salámem

Minipizzy s olivami a salámem

Droždí rozdrobíme do 100 ml vlažné vody a necháme vzejít kvásek. Prosijeme mouku, přidáme cukr, sůl, olivový olej a zalijeme kváskem. Vypracujeme... více o Minipizzy s olivami a salámem

Doporučujeme

45 minut
Bramboračka s bylinkovými noky

Bramboračka s bylinkovými noky

30 minut
Meruňková zavařenina s vanilkou

Meruňková zavařenina s vanilkou

30 minut
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.

Poslední sledované recepty

33
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
32
Višňový džem (marmeláda)
Višňový džem (marmeláda)
31
Dýňová tortila
Dýňová tortila
23
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
23
Svíčková Stroganoff
Svíčková Stroganoff

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek, které oceníte nejen o letních prázdninách
Od pondělí do pátku: 5 nejlepších pomazánek,…
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů, proč ji jíst každý den, plus svěží recepty
Superpotravina týdne: Okurka. 6 dobrých důvodů,…
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z cupcakes. Všechno se naučila úplně sama!
Maminka tří dětí vyrábí nádherné jedlé kytice z…
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový, s červenou řepou nebo zdravý tabouleh
Nejlepší saláty z těstovin: Vyzkoušejte tuňákový,…
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů, salátů i ke grilovanému masu a sýrům
Letní recepty s melounem: Využít se dá do dezertů…
AHA.cz Mareš už se rozhodl! Monice zbude prázdný dům

Mareš už se rozhodl! Monice zbude prázdný dům

Mimibazar Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Červený a černý rybíz: Dva klenoty vaší zahrady plné zdraví a chuti

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Nejluxusnější večírek ve Varech: Kdo oblékl nejkrásnější šaty na UniCredit party?

Nejluxusnější večírek ve Varech: Kdo oblékl nejkrásnější šaty na UniCredit party?

Ženy.cz Jak se v létě cítit sexy ve svém těle? Nemusíte hubnout do plavek, stačí se řádně hýčkat!

Jak se v létě cítit sexy ve svém těle? Nemusíte hubnout do plavek, stačí se řádně hýčkat!

Blesk.cz Svůdná bondgirl Caterina Murinoová se stane maminkou: Ve 47 letech první miminko!

Svůdná bondgirl Caterina Murinoová se stane maminkou: Ve 47 letech první miminko!

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na červenec: Komu hrozí úpal a koho potrápí zažívací potíže?

Velký horoskop zdraví na červenec: Komu hrozí úpal a koho potrápí zažívací potíže?

Nedávno navštívené recepty:

Kotlety na houbách Domácí čokoláda Mrkvová oříšková bábovka
Česneková pasta ze zelených výhonků Ševcovský salát Jablečno-pudinkové řezy - super
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a kokosem Celozrnný chléb z domácí pekárny Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Kuřecí prsíčka s rajčátky a tymiánem Jitrnice se zelím, bramborem a cibulkou Chléb z domácí pekárny

Další doporučené ingredience:

Červená - čekanka Červená cibule Červená cihla Červená čočka Červená chilli paprička
Červená paprika červená paprika sterilizovaná červená paprika sterilovaná Červená řepa Červená želatina
Červené víno Červené zelí Červené želé Červený breton Červený kaviár
Červený olej Červený papír Červený pomeranč Červený rybíz Červený vinný ocet
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Červené feferonky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact