Připravte si 2 pánve s poklicí. Cibule nasekejte najemno, papriky zbavte semeníků a nakrájejte na kousky, rajčata spařte, oloupejte a také rozkrájejte...
více o Lečo se sázeným vejcem
**1)** Kořenovou zeleninu očistíme, nakrajíme a vložíme do hovězího vývaru nebo do 1,5 l vody s bujonem a vaříme pod pokličkou asi 30 minut.
**2)** Do...
více o Dýňová svíčková omáčka
Špagety nejprve rozpůlíme, pak podle návodu uvaříme. Na pánvi rozpálíme olej a kuřecí maso nakrájené na malé nudličky zprudka osmahneme, aby se...
více o Špagety s kuřecím masem a bylinkami
Uvaříme čočku.
Osmažíme na plátky nakrájený lilek a necháme odkapat od oleje.
Ve vodě z čočky uvaříme mrkev, celer, cibuli, česnek. Přidáme uvařenou...
více o Čočková moussaka
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a po vychladnutí nastrouháme najemno. Přidáme tavený sýr, bylinkové máslo, rajský protlak a koření, vytvarujeme...
více o Sýrové krokety s bylinkovým máslem
Maso omyjeme, osušíme, vetřeme do něj sůl, pepř a prudce ho opečeme ze všech stran na dvou lžících oleje.
Bylinky omyjeme, osušíme, lístky otrháme a...
více o Roastbeef v bylinkách
Tofu rozmačkáme vidličkou. Na rozehřátém másle tofu podusíme společně s vývarem asi 2 minuty. Poté sejeme z plotny. Zeleninu očistíme, jemně...
více o Karbanátky z tofu