• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Grilování & BBQ Džemy a marmelády
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Brusinkový kompot

Brusinkový kompot

Podobné ingredience

  • Ananasový kompot
  • Borůvkový kompot
  • Broskvový kompot
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

10 minut
Mikulašova směs

Mikulašova směs

Všechny přísady dáme do skleničky a zalijeme horkou vodou... více o Mikulašova směs

15 minut
Zapečený camembert s brusinkami

Zapečený camembert s brusinkami

Troubu předehřejte na 180 °C. Camemberty uložte do zapékacích misek, lehce potřete medem a překryjte sýrem plátkovým. V pánvi zahřejte 3 lžíce oleje,... více o Zapečený camembert s brusinkami

40 minut
Kachní prsa s fenyklem a brusinkami

Kachní prsa s fenyklem a brusinkami

Kůži kachních prsou pokrájíme do mřížky. Prsa osolíme, opepříme a dáme osmažit do rozpálené pánve bez tuku osmažit. Smažíme nejprve kůží dolů, cca 4-5... více o Kachní prsa s fenyklem a brusinkami

90 minut
Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

Svíčková na smetaně podle Richarda…

Základem skvělé svíčkové omáčky je čerstvá zelenina, kterou použijeme ve značném množství, protože nám svíčkovou omáčku zároveň zahustí, chuť zůstane... více o Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

70 minut
Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky

Vepřová líčka na červeném víně s…

Na vetší kusy nakrájená líčka osolíme, opepříme a orestujeme ve větším hrnci s divokým kořením. Orestovaná líčka vyjmeme a na výpeku opečeme slaninu a... více o Vepřová líčka na červeném víně s bramborovými noky

Kuře nejen s brusinkami

Kuře nejen s brusinkami

Kuře naporcujeme, osolíme, opepříme a posypeme tymiánem. Porce vložíme do pekáčku s pokrájenou cibulí, slaninou, žampiony a brusinkovým kompotem.... více o Kuře nejen s brusinkami

10 minut
Pomazánka s česnekem a tymiánem

Pomazánka s česnekem a tymiánem

Tvrdý sýr nastrouháme najemno. Všechny stroužky česneku oloupeme a prolisujeme. Majonézu rozmícháme s bílým jogurtem, česnekem, brusinkovým kompotem a... více o Pomazánka s česnekem a tymiánem

Pikantní omáčka z brusinek

Pikantní omáčka z brusinek

Nakládané brusinky smíchejte s kůrou a šťávou z pomeranče a kořením. Směs přiveďte pomalu do varu. Snižte teplotu a asi 2 minuty zvolna povařte.... více o Pikantní omáčka z brusinek

30 minut
Oříškové jelení řízky na liškách

Oříškové jelení řízky na liškách

Lišky řádně očistíme od hlíny a jehličí, šalotky nasekáme na kostičky, šlehačku ušleháme, petrželku nasekáme. V pánvičce rozpustíme 3 lžíce másla, ve... více o Oříškové jelení řízky na liškách

50 minut
Kanadský brusinkový koláč

Kanadský brusinkový koláč

Mouku smícháme s práškem do pečiva, strouhanými oříšky a cukrem, spojíme změklým máslem, vejcem a trochu mléka. Vypracujeme těsto, rozdělíme ho na... více o Kanadský brusinkový koláč

Kuřecí prsa s hruškou - z jedné pánve

Kuřecí prsa s hruškou - z jedné pánve

Brambory oloupeme a nakrájíme na větší kostky. Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Plátky masa osolíme, opepříme a posypeme ... více o Kuřecí prsa s hruškou - z jedné pánve

Paštičky II.

Paštičky II.

Upečeme paštičky podle receptu "Patištičky" na těchto stránkách. Zcela vychladlé paštičky ozdobně nastříkáme krémem nebo pěnou, zdobíme dle fantazie.... více o Paštičky II.

40 minut
Vepřové medailonky prokládané rajčaty se slaninou

Vepřové medailonky prokládané rajčaty…

Medailonky z vepřové panenky osolíme a opepříme, vložíme na pánev, kde máme již rozpálený olej a opečeme z obou stran, cca 3 minuty z každé strany.... více o Vepřové medailonky prokládané rajčaty se slaninou

Masové kuličky se sýrovo-smetanovou omáčkou

Masové kuličky se sýrovo-smetanovou…

Hovězí maso smícháme s jemně nasekanou cibulkou, česnekem, solí, pepřem, oregánem, vajíčkem a strouhankou. Maso propracujeme a vytváříme kuličky o... více o Masové kuličky se sýrovo-smetanovou omáčkou

Brusinkovo-zázvorový čaj

Brusinkovo-zázvorový čaj

Uvaříme čaj = do 800 ml vařící vody vložíme 2 sáčky čaje a necháme s oloupaným, na plátky pokrájeným zázvorem 5 minut louhovat. Přidáme cukr (nemusíme... více o Brusinkovo-zázvorový čaj

40 minut
Mleté maso s hermelínem a brusinkami v banánové omáčce

Mleté maso s hermelínem a brusinkami…

Mleté maso připravíme jak jsme zvyklí (vejce, sůl, mouka) s trochou více koření na mleté maso. Hermelín nakrájíme na maličké kousíčky a vmícháme do... více o Mleté maso s hermelínem a brusinkami v banánové omáčce

10 minut
Omáčka WINCER

Omáčka WINCER

Do kastrůlku vylijeme smetanu, přidáme červené víno a brusinky a necháme provařit. Omáčka by neměla být řídká, proto použijeme smetanu s 30% obsahu... více o Omáčka WINCER

Tvarohový citronový dezert

Tvarohový citronový dezert

Ze všech ingrediencí vypracujeme tuhé těsto, zabalíme jej do fólie a uložíme do ledničky. Do tvarohu postupně vmícháme smetanu, cukr, žloutky, škrob,... více o Tvarohový citronový dezert

Kuřecí prsa v brusinkovo-jogurtové omáčce

Kuřecí prsa v brusinkovo-jogurtové…

Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, osolíme a orestujeme na trošce olivového oleje, přidáme brusinkový kompot a jogurt. Za stáleho míchání prohřejeme.... více o Kuřecí prsa v brusinkovo-jogurtové omáčce

Mufloní kýta

Mufloní kýta

Ingredience na marinádu v hrnci svaříme a necháme vychladnout. Pak do marinády vložíme maso a v chladu necháme 4-5 dní marinovat. Denně maso otáčíme.... více o Mufloní kýta

Tajemství mlékaře Jakuba

Tajemství mlékaře Jakuba

Hermelíny podélně rozkrojíme a obalíme v mouce. V misce vyšleháme z vejce, mléka, mouky a soli těstíčko (množství mouky a mléka je orientační, může se... více o Tajemství mlékaře Jakuba

Brusinkový dort se šlehačkou

Brusinkový dort se šlehačkou

Předehřejeme troubu a vymažeme troubu. Do pěny utřete máslo, přimícháme vejce a pak zlehka vmícháme kakaový prášek, mleté oříšky a prášek do pečiva.... více o Brusinkový dort se šlehačkou

Svíčková na smetaně II. - odzkoušeno

Svíčková na smetaně II. - odzkoušeno

Zeleninu spolu s kořením vaříme do poloměka (zelenina nesmí být rozvařená). Lák necháme vychladnout. Prošpikované maso do nálevu naložíme na 1-2 dny.... více o Svíčková na smetaně II. - odzkoušeno

30 minut
Pečená jablka II.

Pečená jablka II.

Jablka si otočíme stopkou nahoru a bubákem dolů, lžicí nebo nožem vykrojíme jadřinec, že se nám vytvoří jablečná mistička. Jablka pokapeme citronem,... více o Pečená jablka II.

Bavorská svíčková

Bavorská svíčková

Namočíme na 24 hod. rozinky. Dáme do 2,5 l vody vařit na hrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu a přidáme koření. Necháme asi tak 5 minut povařit. Do... více o Bavorská svíčková

Brusinkový křen

Brusinkový křen

Brusinky dáme do misky, vše ostatní přimícháme. Podáváme k vařenému hovězímu masu, srnčímu, pečené koroptvi a bažantu.... více o Brusinkový křen

Pstruh po Kanadsku

Pstruh po Kanadsku

Pstruhy vykuchej, odstřihni ploutve, hlavy a ocasy ponech. Neoškrabuj! Pstruhy dobře propláchni pod tekoucí studenou vodou, osuš, a osol zevnitř i... více o Pstruh po Kanadsku

45 minut
Kuřecí steak s hermošem a brusinkami

Kuřecí steak s hermošem a brusinkami

Kuřecí prsa naklepeme, okořeníme a na pánvi (nejlépe na té, kterou můžeme dát i do trouby) opečeme dozlatova. Hermelín podélně rozřízneme tak, že nám... více o Kuřecí steak s hermošem a brusinkami

60 minut
Jablka v županu z tvarohového těsta - i DIA

Jablka v županu z tvarohového těsta -…

Z uvedených surovin zpracujeme klasické tvarohové těsto. Já ho parkrát rozválím a složím a nechám odpočinout v ledničce do druhého dne. Rozválíme... více o Jablka v županu z tvarohového těsta - i DIA

15 minut
Pikantní zapékané hrušky

Pikantní zapékané hrušky

Hrušky rozpůlíme a vyjmeme jádřince. Slaninu nakrájíme na kostičky, sýr na plátky. Hrušky vložíme do vymazané zapékací formy, rozdělíme na ně slaninu,... více o Pikantní zapékané hrušky

Nakládaný hermelín IV.

Nakládaný hermelín IV.

Hermelíny vcelku naložíme na 1 až 2 dny do oleje, aby změkly. Podáváme rozkrájené na osminky, potřené dostatečným množstvím brusinek a s rozpečenou... více o Nakládaný hermelín IV.

Panenský štrůdl

Panenský štrůdl

Vepřovou panenku naplníme anglickou slaninou, cibulí a vložíme také několik stroužků česneku. Osolíme, opepříme, řádně okořeníme Argentinou a vložíme... více o Panenský štrůdl

Polská omáčka

Polská omáčka

Zeleninu a cibuli orestujeme na tuku do zlatova, přidáme divoké koření, citron nakrájený na plátky (bez kůry), zastříkneme octem a podlijeme vodou. Do... více o Polská omáčka

150 minut
Svíčková na smetaně III.

Svíčková na smetaně III.

Pokrájíme kořenovou zeleninu, vložíme ji na rozpuštěný tuk, osmažíme a přidáme najemno nakrájenou cibuli. Omyté a osušené maso protáhneme proužky... více o Svíčková na smetaně III.

Krupské kuře s bramboráčky

Krupské kuře s bramboráčky

Kuře naporcujeme, nasolíme, opepříme a ochutíme tymiánem. Nakrájenou slaninu rozškvaříme a kuře na ní opečeme. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka.... více o Krupské kuře s bramboráčky

Indiánské kuře

Indiánské kuře

Kuře potřeme zvenku i zevnitř grilovacím kořením, naplníme na osminky nakrájenou cibulí, jablkem a celerem, osolíme a vložíme na pekáč. Rozpustíme... více o Indiánské kuře

Kančí guláš s brusinkami

Kančí guláš s brusinkami

Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a opečeme na cibuli osmažené dozlatova. Přidáme rajčatový protlak a znovu osmažíme. Přisypeme papriku,... více o Kančí guláš s brusinkami

120 minut
Kančí hřbet s brusinkami

Kančí hřbet s brusinkami

Z očištěného kančího hřbetu odsekneme křížovou kost, maso prošpikujeme slaninou a osolíme. Na oleji osmahneme kostičky cibule, přidáme divoké koření a... více o Kančí hřbet s brusinkami

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Kuřecí čtvrtky po pražsku

Na másle opečeme játra a vyjmeme. Opečeme osolené kuřecí čtvrtky, kostky slaniny, přidáme koření, přilijeme brusinkový kompot a pečeme pod poklicí ... více o Kuřecí čtvrtky po pražsku

140 minut
Svíčková na smetaně

Svíčková na smetaně

Svíčkovou osolíme, protkneme 2/3 slaniny nakrájené na klínky a na tuku zprudka po všech stranách opečeme. Maso za chvíli vyjmeme, přidáme zbytek na... více o Svíčková na smetaně

Doporučujeme

40 minut
Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

Meruňkové knedlíky z pařeného těsta

60 minut
Domácí rybízová marmeláda

Domácí rybízová marmeláda

40 minut
Krůtí špízy yakitori

Krůtí špízy yakitori

Poslední sledované recepty

51
Hrnková bábovka s citronovou kůrou a mákem
Hrnková bábovka s…
46
Dýňová tortila
Dýňová tortila
33
Citronovo-kuřecí polévka
Citronovo-kuřecí polévka
32
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
30
Bramborovo-cizrnová polévka s koprem
Bramborovo-cizrnová…

Zajímavé články

Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy šéfkuchaře, jak připravit kuře, hovězí steak i ryby, aby byly dokonalé
Naučte se grilovat maso jako profík: Tipy…
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů, kterými ohromíte i babičku
Rybízový koláč je letní hit: 10 skvělých receptů,…
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si jednoduše zamilujete!
Zdravý, lehký a jednoduchý na přípravu. Bulgur si…
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend ideálním dezertem do vedra
Nepečený dort 3x jinak: Oslaďte si víkend…
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je ještě můžete natrhat
Kam na samosběr meruněk? Na těchto místech si je…
AHA.cz Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Pusto, prázdno: Takový konec u Rolins a Nedvěda nikdo nečekal

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Vyzkoušeli jste: Prací prostředky Lovela Baby zatočí se skvrnami a nedráždí ani ekzematickou pokožku

Dáma.cz Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Tchyně podle zvěrokruhu: Nač se připravit před prvním setkání?

Blesk pro ženy Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Móda z filmového koberce bez chybičky: Kdo oblékl nejtěžší model a kdo předvedl hříšný dekolt?

Ženy.cz Nevycházíte s penězi? Osvojte si finanční návyky úspěšných žen

Nevycházíte s penězi? Osvojte si finanční návyky úspěšných žen

Blesk.cz Zemřel skladatel Mark Snow: Proslavila ho Akta X

Zemřel skladatel Mark Snow: Proslavila ho Akta X

SportRevue.cz FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

FOTO: Plážové sporty. Díky roztleskávačkám pastva pro (mužské) oči

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

10 jmen spojených s výbušnou povahou a sobectvím: Kdo patří mezi největší choleriky a snadno se rozčílí?

Nedávno navštívené recepty:

Kroupová polévka Domácí utopenci II. Česneková polévka III.
Bublanina s rebarborou Kuře na nových bramborách Nivová omáčka na špagety
Vepřové závitky Patizonová polévka alá hrachovka Vepřovka z papiňáku
Brokolicový koláč z listového těsta Jahodový koláč z podmáslí (kefíru) Sušenky brownies

Další doporučené ingredience:

Bratislava Bratwurst Brie - sýr Brněnka Brokolice
Broskve Broskvová marmeláda Broskvový čaj Broskvový kompot Broskvový likér
Brusinky Brutnák Bryndza Bryndzairka Bulgur
Burisony Burizony Burrata Burská pasta Buřty
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Brusinkový kompot
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact