• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Bílé víno

Bílé víno

Podobné ingredience

  • Bavorské bílé klobásy
  • Bílé Aceto balsamico
  • Bílé pečivo
 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Brightonský roastbeef

Brightonský roastbeef

Z roštěnce pečlivě odstraníme všechny blány a nařízneme šlachy. Maso svážeme provázkem, osolíme, opepříme a necháme asi 1 hodinu odpočinout. Poté maso... více o Brightonský roastbeef

45 minut
Mořská štika v alobalu

Mořská štika v alobalu

Alobalovou fólii rozdělíme na čtyři čtvercové díly, které vytvarujeme jako kapsy a potřeme lehce olejem. Na každou část poklademe nakrájené plátky... více o Mořská štika v alobalu

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Vepřové kotlety zbavíme páteřních kostí, nařízneme po obvodu a u kosti. Jemně naklepeme, osolíme a obalíme po obou stranách v mouce. V pekáčku... více o Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Chalupářský špíz z kuřete 2

Chalupářský špíz z kuřete 2

Očištěné kuře vykostíme, z masa stáhneme kůži a nakrájíme ho na větší kostky. Připravíme si oprané hlavičky žampionů a čerstvou papriku nakrájíme na... více o Chalupářský špíz z kuřete 2

Tresčí filety na paprice

Tresčí filety na paprice

Omyjeme rybu, osušíme ji, pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opeříme. Rozpůlíme papriky, odstraníme jadérka a lusky omyjeme. Oloupeme šalotku a... více o Tresčí filety na paprice

60 minut
Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

Svaříme rybí vývar s vínem (2 lžíce odložíme stranou). Pstruha omyjeme a vložíme do horkého vývaru. Ztlumíme teplotu a vaříme asi 20 minut. Očistíme a... více o Mořský pstruh s jemnou sýrovou omáčkou

Ravioli se šunkou, olivami a sýrem

Ravioli se šunkou, olivami a sýrem

Smísíme mouku, vejce, víno a sůl. Tužší těsto necháme alespoň 60 minut odležet. Šunku nakrájíme na kostičky. Vypeckujeme a drobně pokrájíme olivy.... více o Ravioli se šunkou, olivami a sýrem

Plněné krůtí stehno

Plněné krůtí stehno

Maso omyjeme a velmi lehce naklepeme. Cibuli nakrájíme na kostičky. Žampiony očistíme a nastrouháme je. Cibuli osmahneme na másle, přidáme žampiony a... více o Plněné krůtí stehno

Kotlety po spišsku

Kotlety po spišsku

Nastrouháme sýr, cibuli nakrájíme na kolečka, masox rozmačkáme do vína, rozpustíme máslo. Na oleji prudce osmahneme kotlety, přendáme do pekáčku,... více o Kotlety po spišsku

Mořská štika zapečená v pórku

Mořská štika zapečená v pórku

Ve vařící osolené vodě necháme krátce spařit spodní části z pórků, které podélně nařízneme. Když se jednotlivé plátky začnou odlupovat, pórek vyjmeme... více o Mořská štika zapečená v pórku

Myslivecká paštika

Myslivecká paštika

Z mouky, 150 g másla, cukru, špetky soli a 75 ml studené vody vymícháme těsto a dáme je na 2 hodiny do chladničky. Cibuli nakrájíme nadrobno a... více o Myslivecká paštika

Houbový salát s vínem

Houbový salát s vínem

Očistěné, na plátky pokrájené houby a na kolečka pokrájenou cibuli podusíme doměkka v malém množství vody s přídavkem soli, octa a pepře. Houby... více o Houbový salát s vínem

Telecí kýta na hříbkách

Telecí kýta na hříbkách

Telecí maso nakrájíme na menší filátka, naklepeme, osolíme a opepříme. Maso opečeme na rozpáleném oleji a necháme stranou. Do výpeku dáme drobně... více o Telecí kýta na hříbkách

Primátorské roštěnky

Primátorské roštěnky

Odblaněné roštěnky nařízneme po obvodu na třech místech, naklepeme, opepříme, potřeme olejem a necháme v chladničce přes noc nebo několik hodin... více o Primátorské roštěnky

Čínská svíčková

Čínská svíčková

Maso nakrájíme na hranolky, zasypeme solamylem, promícháme s bílkem a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Přidáme pokrájený pórek, česnek, zázvor,... více o Čínská svíčková

Žampiony smažené v těstíčku

Žampiony smažené v těstíčku

V hlubší misce připravíme z mléka, vína, vejce, žloutku, soli a polohrubé mouky hladké těstíčko jako na palačinky. Okapané žampiony obalujeme v... více o Žampiony smažené v těstíčku

Citronová bowle

Citronová bowle

Víno nalijeme do mísy na přípravu bowle. Přidáme cukr, kůru z dokonale očištěných, kartáčkem odrhnutých citronů. Mísu přikryjeme víkem, vložíme do... více o Citronová bowle

Zeleninové ragú se žampiony

Zeleninové ragú se žampiony

Omyjeme cukety a neloupané je nakrájíme na kolečka asi 5 mm silná. Oloupeme cibuli s česnekem. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek utřeme. Oloupeme... více o Zeleninové ragú se žampiony

Kapr ve víně se žampiony

Kapr ve víně se žampiony

Očištěné porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme 1/4 hodiny odležet. Pak je osolíme, poprášíme moukou, vložíme do pekáčku s rozehřátým olejem... více o Kapr ve víně se žampiony

Kuřecí stehýnka na zelenině

Kuřecí stehýnka na zelenině

Brambory a mrkev oloupeme a omyjeme. Brambory nakrájíme na špalíky, mrkev šikmo na kousky. Cibule rovněž oloupeme a pokrájíme na špalíky. Pálivé... více o Kuřecí stehýnka na zelenině

Štěstí - Šuang - si

Štěstí - Šuang - si

Maso pokrájíme na tenoučké plátky (asi 2 mm silné) a plátky na kousky o velikosti sousta. Lehce osolíme a smícháme s vejcem ušlehaným se lžičkou... více o Štěstí - Šuang - si

  • Předchozí stránka
  • 1
  • ...
  • 11
  • 12
  • 13

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

Poslední sledované recepty

24
Jablečná buchta
Jablečná buchta
20
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami
Zapečené těstoviny se…
20
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
19
Čevabčiči
Čevabčiči
17
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Všechno vzhůru nohama: Pravda o vztahu Adamczykových

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

Modelka Carolyn Murphy v 51 letech: Kráska bez make-upu

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Nedávno navštívené recepty:

Brambory zapečené s nivou Jogurtový dort s jahodami Mrkvové rohlíčky
Krakonošův oheň Skotská vejce Jednoduchá a rychlá roláda
Vepřová pečeně na divoko-nakládaná Kynutý rybízový koláč Lahodný salát s uzeným lososem
Hlávkový salát se smetanou Jedlé kaštany - pečené, vařené Rychlá sedlácká omeleta

Další doporučené ingredience:

Bílá čokoláda Bílá čokoládová poleva Bílá káva Bílá klobása Bílá mouka
Bílá ředkev Bílá veka Bílá želatina Bílé Aceto balsamico Bílé pečivo
Bílé víno - suché Bílé zelí Bílek Bílková poleva Bílkovina Gluten pšeničný lepek VITAL
Bílý chleba Bílý chřest Bílý chřest v nálevu Bílý jogurt Bílý kandovaný cukr
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Bílé víno
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact