Rozmixujeme tvaroh, jogut, cukr, Granko, zázvor a fenykl na hladký krém. Čokoládu nalámeme a krátce projedeme v mixéru s krémem, aby zůstaly malé...
více o Hříšné Amasaké s čokoládovým tvarohem
Amasaké již připravíme se švestkami (nešetřit!), nebo švestky necháme přes noc ve vodě nabobtnat. Rozmixujeme všechny suroviny na hladkou pěnu....
více o Krém z Amasaké se švestkami a Ricottou
Suroviny vložíme do mixéru. Z jemně nasekaného zázvoru kápneme několik kapek do směsi. Vše rozmixujeme na nejvyšší obrátky do hladka. Na miskách...
více o Kakaový termix jinak
Připravíme nejlépe ze zbylého hodně sladkého amasaké (příprava již byla popsána). Cca 3/4 amasaké zahustíme ovesnými vločkami a necháme chvilku v...
více o Švestkový tvarožník dietní a přesto dobrý
Amasaké smícháme se sušeným ovocem a za občasného míchání přivedeme k varu. Zatím rozmícháme pudink, Maizenu a cukr ve studeném mléku. Pomalu vmícháme...
více o Amasaké s pudinkem a ovocem