• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Amasaké

Amasaké

    rýžové, jáhlové, dle recepctu na recepty.cz

 

Recepty vytvořené za použití této ingredience

Hříšné Amasaké s čokoládovým tvarohem

Hříšné Amasaké s čokoládovým tvarohem

Rozmixujeme tvaroh, jogut, cukr, Granko, zázvor a fenykl na hladký krém. Čokoládu nalámeme a krátce projedeme v mixéru s krémem, aby zůstaly malé... více o Hříšné Amasaké s čokoládovým tvarohem

Krém z Amasaké se švestkami a Ricottou

Krém z Amasaké se švestkami a Ricottou

Amasaké již připravíme se švestkami (nešetřit!), nebo švestky necháme přes noc ve vodě nabobtnat. Rozmixujeme všechny suroviny na hladkou pěnu.... více o Krém z Amasaké se švestkami a Ricottou

Kakaový termix jinak

Kakaový termix jinak

Suroviny vložíme do mixéru. Z jemně nasekaného zázvoru kápneme několik kapek do směsi. Vše rozmixujeme na nejvyšší obrátky do hladka. Na miskách... více o Kakaový termix jinak

30 minut
Švestkový tvarožník dietní a přesto dobrý

Švestkový tvarožník dietní a přesto…

Připravíme nejlépe ze zbylého hodně sladkého amasaké (příprava již byla popsána). Cca 3/4 amasaké zahustíme ovesnými vločkami a necháme chvilku v... více o Švestkový tvarožník dietní a přesto dobrý

Amasaké s pudinkem a ovocem

Amasaké s pudinkem a ovocem

Amasaké smícháme se sušeným ovocem a za občasného míchání přivedeme k varu. Zatím rozmícháme pudink, Maizenu a cukr ve studeném mléku. Pomalu vmícháme... více o Amasaké s pudinkem a ovocem

Doporučujeme

40 minut
Zeleninový boršč

Zeleninový boršč

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

Poslední sledované recepty

20
Květákové placičky se sýrem
Květákové placičky se…
19
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
17
Koktejl Mai-Tai
Koktejl Mai-Tai
16
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Plnotučná hořčice s bílým vínem
Plnotučná hořčice s…

Zajímavé články

Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a chutnou přílohu nabitou vitaminy
Zelný salát 7x jinak: Vyrobte si jednoduchou a…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla, kompot nebo je přidejte k masu
Jak využít kdoule? Udělejte z nich voňavá povidla…
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů na Halloween
Strašidelné dobroty: 40 sladkých i slaných nápadů…
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
AHA.cz Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Těžko u Adamczykových! Vyšťavený Marek zmínil příčinu krachu vztahu

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Terence Hill: Fešáka s modrýma očima proslavily westerny. Jak vypadá dnes?

Blesk pro ženy Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Anife Vyskočilová vypadá v 51 letech úžasně: Okopírujte její triky na dokonalou figuru!

Ženy.cz Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Mlha, ticho, napětí: 4 knihy, které vás nenechají usnout

Blesk.cz Tomáš Klus o otci, který ho opustil: Tátovi jsem odpustil!

Tomáš Klus o otci, který ho opustil: Tátovi jsem odpustil!

SportRevue.cz FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

FOTO, VIDEO: Paige Spiranac - nejrajcovnější golfistka světa žhaví Instagram

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nový díl Eroskopu: Jak rozproudit vášeň? Johnny má exkluzivní tipy pro každé znamení!

Nedávno navštívené recepty:

Tvarohový koláč s jahodami Žahour Polévka z kapra
Špenátové halušky s krůtími kostkami a omáčkou Zeleninová rýže Domácí veka
Růžičková kapusta Máslová vánočka Čokoládová bábovka ze zakysanky
Nepečený ostružinový dort Jednoduché třešňové / višňové knedlíky Carpaccio z rajčat

Další doporučené ingredience:

Ajvar Alginát Alkohol almejas Almette křenové
Alobal Alpská bylinná sůl Amarant Amarantová mouka Amaretto
Americké brambory Amonium Amur Ananas Ananas kandovaný
Ananasová příchuť Ananasová šťáva Ananasová zmrzlina Ananasový džus Ananasový kompot
  • Recepty.cz
  • Pomocníci
  • Databáze ingrediencí
  • Amasaké
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact