• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Dezerty Velikonoce
  • Recepty.cz
  • Maso & ryby & mořské plody
  • Maso
  • Hovězí

Recept na hovězí maso – postup přípravy, suroviny a více variant receptu

Recept na hovězí maso – postup přípravy, suroviny a více variant receptu

Tmavé hovězí maso vyniká svou silnou chutí. Jak ale poznat, které maso se hodí k jakému pokrmu, aby výsledek odpovídal naší představě? Hovězí maso se dá rozdělit na několik kategorií.

Kližka a bok jsou z nejnižší kategorie hovězího masa. Kližka je skvělá na guláš, bok spíše do mletého masa. O něco výše jsou žebra, hrudí a krk upotřebitelné do vývarů, krk i do guláše či k pečení.

O kvalitativní kategorii výše stojí roštěnec skvělý na steaky, pečení nebo dušení a rostbíf, plec, která je nejlepší na plátky a nudličky a kulatá plec, kterou se často nahrazuje svíčková.

Vůbec nejlepší kousky hovězího masa jsou kýta a svíčková. Kýta je libový kus masa vhodný k závitkům, roštěnkám a někdy i na steaky. Nejdražší a nejlepší kus hovězího masa je ale svíčková, která se vyznačuje jemnými vlákny, křehkostí a velmi nízkou tučností. Ideální je na minutky, medailonky a také na tatarský biftek.

90 minut
Roastbeef

Roastbeef

Roštěnec očistíme, odblaníme. Potřeme olejem, osolíme, opepříme a necháme nejméně 24 hodin marinovat v chladu. Cca 3 hodiny před přípravou maso... více o Roastbeef

140 minut
Hovězí pečeně s houbami

Hovězí pečeně s houbami

Maso prošpikujte, zbylý špek dejte stranou. Maso osolte, opepřete a obalte v mouce. Pečeni zprudka orestujte ze všech stran v pánvi na oleji, aby se... více o Hovězí pečeně s houbami

60 minut
Cuketové lasagne

Cuketové lasagne

Nadrobno nakrájenou cibuli orestujeme na olivovém oleji. Přidáme mleté maso a za stálého míchání ho lehce opečeme. Přidáme najemno nasekaný česnek,... více o Cuketové lasagne

30 minut
Čevapi s ajvarem

Čevapi s ajvarem

Mleté maso dejte do mísy, přidejte utřený česnek, mletou papriku, vejce, sodu a rukou dobře promíchejte. Teď začněte přilévat vychlazenou perlivou... více o Čevapi s ajvarem

180 minut
Pórkové hovězí na žampionech

Pórkové hovězí na žampionech

Hovězí maso můžeme připravit jak v celku, tak i pokrájené na kostky či plátky. Záleží na tom, co kdo preferuje a druh masa si vybereme též dle vlastní... více o Pórkové hovězí na žampionech

30 minut
Steakový salát à la Caesar

Steakový salát à la Caesar

Maso osolte, opepřete a z obou stran lehce potřete olejem. Položte je na mřížku grilu rozpáleného na vyšší teplotu a nechte opékat 8 až 10 minut po... více o Steakový salát à la Caesar

30 minut
Klasický burger

Klasický burger

Maso rozdělte na čtyři stejné díly a v ruce každou část zlehka zpracujte do koule. Rozložte je na pracovní plochu pokrytou fólií nebo pečicím papírem,... více o Klasický burger

40 minut
Chilli con carne s kořeněnými oříšky a fetou v zelené kukuřičné placce

Chilli con carne s kořeněnými oříšky…

Cibuli nakrájejte najemno a 4 minuty restujte v kastrolu na rozehřátém oleji. Přidejte nasekaný česnek a chilli papričku, po minutě maso a restujte... více o Chilli con carne s kořeněnými oříšky a fetou v zelené kukuřičné placce

80 minut
Čevapčiči

Čevapčiči

Maso pečlivě propracujte s jemně nakrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, kořením, vejcem a sodovkou. Osolte a opepřete. Ze směsi vytvořte válečky o... více o Čevapčiči

145 minut
Vesnický páj (cottage pie)

Vesnický páj (cottage pie)

Na lžíci oleje orestujte dohněda maso a odložte stranou. V kastrolu rozehřejte zbylý olej a vsypejte nadrobno nakrájenou cibuli, na kostky pokrájenou... více o Vesnický páj (cottage pie)

120 minut
Hovězí na paprice mrkví špikované

Hovězí na paprice mrkví špikované

Hovězí maso vyberte dle vlastní chuti a oblíbenosti. Vybereme vyšší kus, který na několika místech ostrým nožem, s dlouhou úzkou čepelí, propíchneme a... více o Hovězí na paprice mrkví špikované

120 minut
Hovězí na hořčici s houbami

Hovězí na hořčici s houbami

Hovězí maso dle vlastního výběru pokrájíme na větší kostky, opepříme a promícháme s hořčicí. Takto připravené maso necháme odležet alespoň dvě hodiny,... více o Hovězí na hořčici s houbami

30 minut
Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a zeleninou

Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a…

Maso dejte asi na půl hodiny do mrazáku, aby se vám lépe krájelo. Pak ho nakrájejte na tenké plátky. V míse smíchejte rybí omáčku, nasekaný česnek,... více o Bun Bo Nam Bo – Nudle s hovězím a zeleninou

120 minut
Hovězí kostky na špeku

Hovězí kostky na špeku

Drobně pokrájený špek dáme do hrnce, přisypeme na kostičky pokrájenou cibuli a smažíme dozlatova. Během smažení maso pokrájíme na větší kostky,... více o Hovězí kostky na špeku

3 minut
Pečená žebra v Cole podle Brunety v kuchyni

Pečená žebra v Cole podle Brunety v…

Odstraníme blánu žeber, žebra následně omyjeme a osušíme kuchyňskými utěrkami. Následně žebra osolíme a opepříme ze všech stran a takto připravená... více o Pečená žebra v Cole podle Brunety v kuchyni

60 minut
Rostbíf se salátem caprese a bylinkovým jogurtem

Rostbíf se salátem caprese a…

Očistěte maso. Olej, vinný ocet, tymián a 2 prolisované stroužky česneku promíchejte se solí a pepřem ve větší míse. Do marinády položte maso a celé... více o Rostbíf se salátem caprese a bylinkovým jogurtem

150 minut
Dušená hovězí kližka na špeku

Dušená hovězí kližka na špeku

Na drobně pokrájeném špeku si osmažíme lehce dozlatava pokrájenou cibuli. Během smažení si pokrájíme kližku na větší kostky, osolíme, opepříme a po... více o Dušená hovězí kližka na špeku

30 minut
Monster burger

Monster burger

Mleté maso ochutíme solí a pepřem a ze směsi vytvarujeme čtyři menší burgery. Opečeme je na rozpáleném grilu, ke konci pečení k masu přidáme prohřát... více o Monster burger

30 minut
Flank steak s hráškem a fazolkami

Flank steak s hráškem a fazolkami

Steak nechte odpočinout alespoň 30 minut při pokojové teplotě. Z obou stran ho osolte a opepřete. Litinovou pánev rozpalte a steak z obou stran... více o Flank steak s hráškem a fazolkami

180 minut
Hovězí po Burngunsku

Hovězí po Burngunsku

Troubu rozehřejeme na 230°C. Maso nakrájíme na kostky o hraně asi 4 cm a dobře osušíme. Slaninu nakrájíme na kousky cca 3x2 cm, vložíme do vroucí vody... více o Hovězí po Burngunsku

60 minut
Hovězí nudličky s kapií a cibulí

Hovězí nudličky s kapií a cibulí

Hovězí maso pokrájíme na slabší nudličky, které necháme v hlubokém talíři odležet půl hodiny v česnekovém oleji, který si připravíme z rozetřeného... více o Hovězí nudličky s kapií a cibulí

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

Očištěné maso nakrájejte na kostky velké 5 x 5 cm. Slaninu nakrájejte na kostky a dozlatova ji orestujte v silnostěnném kastrolu zastříknutém olejem.... více o Hovězí bourguignon

150 minut
Bun bo Nam Bo

Bun bo Nam Bo

Rýžové nudle hodinu předem namočte do studené vody. Chcete-li, můžete je nalámat na kratší části. Maso je nutné před úpravou naložit, minimálně hodinu... více o Bun bo Nam Bo

175 minut
Tafelspitz

Tafelspitz

Morkové kosti omyjte a naskládejte na plech. Nechte zatáhnout v troubě, asi 15 minut při 180 °C. Oloupanou cibuli přepulte a opečte řeznou stranou na... více o Tafelspitz

70 minut
Hovězí Massaman karí s batáty

Hovězí Massaman karí s batáty

V kastrolu rozehřejte olej a orestujte na něm na kostky nakrájené a osolené hovězí maso, asi 4 minuty. Poté přisypte na plátky nakrájenou cibuli a dál... více o Hovězí Massaman karí s batáty

45 minut
Masové koule s bulgurem a zeleninou

Masové koule s bulgurem a zeleninou

Cibule oloupejte a pokrájejte nadrobno, na troše oleje je v hlubší pánvi vhodné na pečení v troubě osmažte takřka dozlatova, přidejte nasekaný česnek... více o Masové koule s bulgurem a zeleninou

45 minut
Mleté karbanátky se žampiony a sýrem

Mleté karbanátky se žampiony a sýrem

Mleté maso dáme do mísy, přidáme jemně nastrouhaný česnek a sýr dle chuti, hrubě nastrouhané žampiony, vejce, koření a sůl dle chuti a vše dobře... více o Mleté karbanátky se žampiony a sýrem

120 minut
Hovězí na žampionech

Hovězí na žampionech

Na rozehřátém tuku osmažíme cibuli dosklovata. Přidáme na kostky nebo plátky pokrájené, osolené a opepřené hovězí maso, které osmažíme ze všech stran.... více o Hovězí na žampionech

2 minut
Hovězí guláš

Hovězí guláš

Cibuli nakrájíme jet na půlměsíčky maso na kostky. Trochu cibule si odložíme na finální posypání. V takovém hrnci na sádle osmažíme do hněda. Přidáme... více o Hovězí guláš

45 minut
Španělský ptáček s rýží

Španělský ptáček s rýží

Plátky masa jen zlehka naklepejte, osolte a opepřete. Potřete je hořčicí. Na každý položte 2 plátky slaniny, 1 čtvrtku oloupané cibule, 2 čtvrtky... více o Španělský ptáček s rýží

45 minut
Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu

Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu

Nejdřív se pusťte do přípravy pita chleba. Mouku, sůl, cukr a olej dejte do mísy kuchyňského robotu. Droždí nejprve rozmíchejte v teplé vodě a poté... více o Pljeskavica s ajvarem v pita chlebu

30 minut
Hovězí steak s chimichurri a kukuřicí

Hovězí steak s chimichurri a kukuřicí

Připravte chimichurri. Petrželku, šalotky, česnek a chilli pokrájejte nahrubo a poté i s ostatními surovinami rozsekejte v robotu nebo utřete v... více o Hovězí steak s chimichurri a kukuřicí

120 minut
Bylinkové hovězí se zeleninou

Bylinkové hovězí se zeleninou

Maso dle vlastního výběru pokrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme. Na drobně pokrájeném špeku osmažíme dosklovata pokrájenou cibuli, ke které... více o Bylinkové hovězí se zeleninou

30 minut
Pepřový hovězí krk na másle

Pepřový hovězí krk na másle

Z hovězího masa (krku nebo podplečí) ukrojíme plátky cca 2 - 4 cm široké, podle toho, do jaké "míry", chceme mít plátky propečené. U nás nefrčí rare ... více o Pepřový hovězí krk na másle

45 minut
Pečená dýně se zeleninou a masovými kuličkami

Pečená dýně se zeleninou a masovými…

Vydlabanou neloupanou dýni a oloupaný celer pokrájíme na kostky, očištěný pórek a mrkev na kolečka. Vše dáme do zapékací misky, osolíme, přidáme... více o Pečená dýně se zeleninou a masovými kuličkami

60 minut
Plněná dýně (harmoniky / vějířky) mletým masem

Plněná dýně (harmoniky / vějířky)…

Dýni přepůlíme, vydlabeme měkký semínkový střed a ostrým nožem do ní uděláme hluboké zářezy, které nesmíme dokrojit. Je dobré si udělat například z... více o Plněná dýně (harmoniky / vějířky) mletým masem

120 minut
Hovězí roláda s houbovou omáčkou

Hovězí roláda s houbovou omáčkou

Z hovězího masa dle vlastního výběru si vytvoříme plát (nebo jej rovnou koupíme), vyšší části plátu rozklepeme opatrně přes fólii. Plát osolíme,... více o Hovězí roláda s houbovou omáčkou

45 minut
Rump steak a quinou s červenou řepou

Rump steak a quinou s červenou řepou

Řepu oloupejte a nakrájejte na kostičky o velikosti asi 1 x 1 cm. Rozložte ji do pekáčku, osolte, opepřete, přidejte snítky tymiánu a zakápněte olejem... více o Rump steak a quinou s červenou řepou

40 minut
Kofty s tzatziki

Kofty s tzatziki

Rozpalte gril. Mleté maso vložte do mísy a přidejte najemno nasekanou cibuli, petržel a propasírovaný česnek. Přidejte vejce, strouhanku a římský kmín... více o Kofty s tzatziki

30 minut
Burger bez housky

Burger bez housky

Maso umelte, dobře promíchejte, osolte, opepřete, vytvarujte burgery a nechte je odpočinout. Zelí nakrouhejte na tenké nudličky, mrkev očistěte a... více o Burger bez housky

30 minut
Burger à la dvouručák

Burger à la dvouručák

Cibuli nakrájejte na kolečka, smíchejte s olivovým olejem, vinným octem a tymiánem, osolte a opepřete. Nechte alespoň hodinu marinovat, klidně i déle.... více o Burger à la dvouručák

100 minut
Houbová hovězí kližka na smetaně

Houbová hovězí kližka na smetaně

Na drobně pokrájeném špeku si osmažíme pokrájenou cibuli lehce dozlatova. Přidáme na kostky pokrájenou osolenou a opepřenou kližku a dále smažíme za... více o Houbová hovězí kližka na smetaně

30 minut
Chřestový salát s hovězím steakem

Chřestový salát s hovězím steakem

Steak nechte alespoň půl hodiny odpočinout při pokojové teplotě. Chřestu odlamte dřevnaté konce a dejte ho na 3 minuty do osolené vroucí vody. Sceďte... více o Chřestový salát s hovězím steakem

60 minut
Mleté placičky s Nivou

Mleté placičky s Nivou

Mleté maso mix nebo vepřové dáme do mísy a přistrouháme k němu na velkých slzách struhadla Nivu. Dle slanosti sýru dochutíme mírně solí nebo kořením... více o Mleté placičky s Nivou

90 minut
Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici

Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici

Maso na guláš dle vlastní chuti (vepřové, hovězí, krůtí) pokrájíme na kostky nebo nudličky, které osolíme, opepříme a promícháme s hořčicí. Na sádle s... více o Guláš na pivu a hrubozrnné hořčici

50 minut
Bagety s masovými koulemi

Bagety s masovými koulemi

Cibule oloupejte a pokrájejte nadrobno, na troše oleje oleje je v hlubší pánvi osmažte takřka dozlatova, přidejte nasekaný česnek a už jen krátce... více o Bagety s masovými koulemi

50 minut
Gulášová polévka s mletým masem a zeleninou

Gulášová polévka s mletým masem a…

Na rozpáleném tuku osmažíme pokrájenou cibuli, ke které přidáme osmažit i mleté maso, které po osmažení posypeme mletou paprikou a hladkou moukou a... více o Gulášová polévka s mletým masem a zeleninou

30 minut
Směs s baby cuketou

Směs s baby cuketou

Na trošce oleje osmažíme mleté maso, mírně osolíme, opepříme, přidáme protlak s nasekaným česnekem a drobně pokrájenou paprikou a ještě krátce, za... více o Směs s baby cuketou

5 minut
Pivní marináda na grilování

Pivní marináda na grilování

Všechny ingredience smíchejte a marinádou potírejte maso nebo klobásky průběžně při grilování. Nakonec jednou potřete i po vyndání z grilu.... více o Pivní marináda na grilování

5 minut
Brazilská marináda

Brazilská marináda

Smícháme pivo, kečup a citrónovou šťávu. Česnek rozmačkáme, cibuli nakrájíme a oboje přimícháme do tekuté směsi. Následně přidáme zbytek ingrediencí,... více o Brazilská marináda

  • 1
  • 2
  • 3
  • ...
  • 16
  • Další stránka

Další podobné recepty

120 minut
Maďarský guláš po našem

Maďarský guláš po našem

Hovězí kližku pokrájíme na kostky 4x4 -5x5 cm a dáme do misky nebo na talíř. Cibuli oloupeme, pokrájíme na kostičky a dáme do stejné misky nebo talíře... více o Maďarský guláš po našem

50 minut
Masové kostky s bedlovou omáčkou

Masové kostky s bedlovou omáčkou

Na jemně pokrájeném špeku osmažíme drobně pokrájenou cibuli dozlatova, ke které pak přidáme na kostky pokrájené osolené a opepřené maso dle vlastního... více o Masové kostky s bedlovou omáčkou

120 minut
Třešňová omáčka

Třešňová omáčka

Hovězí maso (může být zadní i přední) osolíme a na rozpuštěném másle s olejem ho ze všech stran zprudka osmažíme. Poté podlijeme vodou, oslíme a... více o Třešňová omáčka

Brazilské dušené hovezí s chutí kávy

Brazilské dušené hovezí s chutí kávy

Opékejte cibuli ve velkém hrnci asi 10 minut , až je měkká ale ne hnědá .Pak přidejte česnek a vařte dalších asi 30 sekund Odstraňte z hrnce a... více o Brazilské dušené hovezí s chutí kávy

Máslové řízky - sváteční

Máslové řízky - sváteční

Řízky připravíme klasicky jak jsme zvyklí. Pokrájíme na plátky, naklepeme a po stranách nakrojíme, aby se nám při smažení nekroutily. Následně řízky... více o Máslové řízky - sváteční

Houbové roštěnky

Houbové roštěnky

Drobně pokrájený špek a cibuli osmažíme dorůžova na trošce oleje. Následně přidáme osmažit na plátky pokrájené, naklepané, osolené a opepřené roštěnky... více o Houbové roštěnky

120 minut
Sekaná s kuřecími játry

Sekaná s kuřecími játry

Na oleji orestujte nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte očištěná a na malé kousky nakrájená játra. Osolte, opepřete, přidejte kmín a krátce orestujte.... více o Sekaná s kuřecími játry

120 minut
Sekaná s šunkovou pěnou

Sekaná s šunkovou pěnou

Maso smíchejte s nasekanou jarní cibulkou, vejcem, nadrobno nakrájeným rohlíkem namočeným ve smetaně, osolte a opepřete. Šunku rozmixujte s lučinou a... více o Sekaná s šunkovou pěnou

105 minut
Sekaná s houbami a špenátem

Sekaná s houbami a špenátem

Na oleji orestujte jemně nasekanou cibuli, přidejte houby a nasekaný česnek, osolte, opepřete, přidejte kmín a opékejte. Až houby změknou, přidejte... více o Sekaná s houbami a špenátem

45 minut
Obalované dršťky

Obalované dršťky

Dršťky nakrájejte na proužky o velikosti přibližně 2 x 5 cm, ochuťte kmínem, tymiánem, majoránkou, solí a pepřem. V misce smíchejte vejce s pivem,... více o Obalované dršťky

Steak s houbovým přelivem

Steak s houbovým přelivem

Výběr masa záleží na chuti každého, stejně tak i doba smažení. Někdo rád "rare" někdo úplně propečený a někdo dá zase přednost vepřovému před hovězím... více o Steak s houbovým přelivem

160 minut
Česnečka s hovězím

Česnečka s hovězím

Maso zalijte asi 2,5 l vody. Přidejte jednu očištěnou mrkev, celer, petržel, částečně nakrojenou celou cibuli, koření a lžičku soli. Přiveďte k varu.... více o Česnečka s hovězím

200 minut
Kližka se zeleninou

Kližka se zeleninou

Kvalitní kližka je voňavá, od pohledu šťavnatá, jemně prorostlá šlachami.Maso ohebným, nejlépe filetovacím nožem, zbavte přebytečného tuku a blan.... více o Kližka se zeleninou

Hovězí maso rendang

Hovězí maso rendang

Cibuli, česnek, zázvor a citronovou trávu nasekejte nadrobno a s chilli a olejem rozmixujte na pastu. Skořici, hřebíček a badyán nasucho orestujte v... více o Hovězí maso rendang

95 minut
Lasagne s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

Nasekanou cibuli a česnek zpěňte na oleji. Přidejte maso a promíchejte, přisypte strouhanou mrkev a celer a nakrájenou cibulku. Vmíchejte protlak a... více o Lasagne s hovězím masem

95 minut
Hovězí dušené ve víně s čokoládou

Hovězí dušené ve víně s čokoládou

V širokém kastrolu zahřejte olej. Vsypte nasekanou cibuli, řapíkatý celer a orestujte. Přidejte na kousky nakrájené hovězí. Osolte a opeřete, maso ze... více o Hovězí dušené ve víně s čokoládou

30 minut
Chilli con carne s kořením

Chilli con carne s kořením

1. Připravte si veškeré ingredience na stůl, tím ušetříte čas a budete mít přehled, co všechno do receptu patří. 2. V hmoždíři natlučte římský kmín,... více o Chilli con carne s kořením

75 minut
Pošírovaná pečeně se zeleninou

Pošírovaná pečeně se zeleninou

Maso omyjte, osušte a provázkem svažte tak, aby drželo ve tvaru válečku. Osolte a opepřete. Ze všech stran zprudka zatáhněte na rozpáleném oleji.... více o Pošírovaná pečeně se zeleninou

150 minut
Hovězí po burgunsku

Hovězí po burgunsku

Hovězí maso nakrájejte na kostky, lehce opepřete, zalijte částí červeného vína, přidejte trošku rozmarýnu, tymiánu a rozmačkanou polovinu paličky... více o Hovězí po burgunsku

120 minut
Křenová omáčka s jazykem

Křenová omáčka s jazykem

Jazyk uvařte doměkka, oloupejte a nakrájejte na plátky. Rozpusťe máslo a nechte zesklovatět jemně nakrájenou cibuli. Orestujte s moukou. Postupně... více o Křenová omáčka s jazykem

190 minut
Hovězí líčka s kari omáčkou

Hovězí líčka s kari omáčkou

Na sádle orestujte nasekanou cibuli, přidejte na menší kousky nakrájené maso, osolte a nechte zatáhnout. Podlijte vínem a redukujte při nižší teplotě,... více o Hovězí líčka s kari omáčkou

60 minut
Burger s fat cat omáčkou

Burger s fat cat omáčkou

Namleté maso vytvarujte na čtyři stejně velké kulaté placky ve tvaru burgeru vysoké 1,5 cm. Nechte v chladu uležet. Připravte si omáčku. Nasekanou... více o Burger s fat cat omáčkou

Guláš s hráškem

Guláš s hráškem

Na jemně pokrájeném špeku osmažíme pokrájené cibule. Pak přidáme na kostky pokrájené, osolené a opepřené maso. Pokud zvolíme maso kuřecí či krůtí,... více o Guláš s hráškem

Dušené maso (nejen) na špeku s dušenou mrkví

Dušené maso (nejen) na špeku s…

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, okmínujeme a po stranách nařízneme, aby se nám při dušení nekroutily. Pokud máme maso, které nejde pokrájet... více o Dušené maso (nejen) na špeku s dušenou mrkví

150 minut
Hovězí ptáčky s rýží

Hovězí ptáčky s rýží

Rýži dejte vařit podle návodu na obalu. Plátky masa naklepejte, osolte, opepřete a z jedné strany namažte plnotučnou hořčicí. Vložte 1/4 buřtu, 1/4... více o Hovězí ptáčky s rýží

Houbové hovězí na špeku a bylinkách

Houbové hovězí na špeku a bylinkách

Uzený špek jemně pokrájíme a společně s cibulí osmažíme dozlatova. Pak přidáme na plátky pokrájené, naklepané, po stranách nakrojené, osolené a... více o Houbové hovězí na špeku a bylinkách

Jednoduchá masová směs (nejen) se zelím

Jednoduchá masová směs (nejen) se…

Maso pokrájíme na nudličky, okořeníme, promícháme s vejcem a solamylem a osmažíme na pánvi s rozpáleným olejem dozlatova. Po osmažení maso vyndáme... více o Jednoduchá masová směs (nejen) se zelím

90 minut
Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

Svíčková na smetaně podle Richarda…

Základem skvělé svíčkové omáčky je čerstvá zelenina, kterou použijeme ve značném množství, protože nám svíčkovou omáčku zároveň zahustí, chuť zůstane... více o Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

Čevapi

Čevapi

Do mísy vložíme maso, přidáme vejce, strouhanku, ochutíme Podravkou a pepřem. Hnětením spojíme v jednolitou hmotu. Maso necháme několik hodin v chladu... více o Čevapi

Bulharská pomazánka II.

Bulharská pomazánka II.

Maso vložíme do tlakového hrnce, přidáme sůl, celý pepř, nové koření, masox, dvě menší cibule, česnek, mrkev, petržel a celer. Po uvaření masa doměkka... více o Bulharská pomazánka II.

Doporučujeme

20 minut
Kuřecí piccata

Kuřecí piccata

20 minut
Chřestový salát s vejcem

Chřestový salát s vejcem

20 minut
Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Bylinkové kuře v marinádě chermoula

Poslední sledované recepty

73
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
66
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
33
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
30
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
25
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…

Zajímavé články

Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou barvou i chutí
Zelená je dobrá! Mechové muffiny vás okouzlí svou…
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i zeleniny!
Špízy: Recept na ty nejlepší, plné masa i…
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo rizoto
Chřest pomáhá při hubnutí: Zkuste polévku nebo…
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a bez vaření
Sirup ze smrkových výhonků ze tří ingrediencí a…
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou většina z nás jí špatně. Víme, jak na ně!
Sardinky v konzervě: Superpotravina, kterou…
AHA.cz Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Útok u soudu s Hanychovou: Soukup překročil všechny meze

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Vyzkoušeli jste: Vytřeno za pár minut. Inovovaný mop Spontex Express System+ šetří čas i záda

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Zemřel Jiří Bartoška (†78): Tohle byly jeho životní i filmové role

Ženy.cz Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Orgasmus v přímém přenosu! Takhle vypadá vaše vagína zevnitř

Blesk.cz Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

Slzy pro festivalového prezidenta Bartošku (†78): Pieta u Thermalu i u sídla na Andělské Hoře

SportRevue.cz FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

FOTO: Sexy rozhodčí, od které byste si to rádi nechali (na hřišti) foukat

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

Odbornice na čísla vědomí má jasno: Den, kdy jste se narodili, o vás řekne vše!

  • Recepty.cz
  • Maso & ryby & mořské plody
  • Maso
  • Hovězí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact